Tjaša Dorelay

Iz katerega dušnega kraljestva prihaja tvoja duša?

16. februar 2017    7273 ogledov

Zagotovo si že kdaj razmišljal o tem, od kje prihaja tvoja duša, kajne? Tako kot se naše človeško življenje začne z rojstvom, se tudi tvoja dušna pot začne "nekje". Kje? V tvojem dušnem kraljestvu.

To je prostor v vesolju, kjer je tvoja duša doma. Te zanima, kako izgleda tvoje dušno kraljestvo in kaj le-to pove o tebi? Potem beri dalje ...

Kaj so dušna kraljestva?

Vsaka duša se rodi v svojem kraljestvu. Ta kraljestva si lahko predstavljaš kot čudovite kraje v vesolju, ki so kot nekakšen dom duše. Obstaja veliko raznolikih dušnih kraljestev. Vsako kraljestvo nosi svojo energijo in nek svoj set super lastnosti.

Zate sem posnela tudi meditacijo, ki ti pomaga odkriti tvoje dušno kraljestvo. Poslušaj jo TUKAJ >>

Ko odkriješ, od kje si, in kakšno je tvoje kraljestvo, dejansko spoznaš, kdo si kot duša. Zaveš se, zakaj si v tem življenju, kakšen je tvoj namen in kako ga lahko izpolniš. 

Dano ti je razumeti samega sebe, prepoznati svoje darove in talente. Odkriješ, v čem si dober in kako lahko to pozitivno in koristno uporabiš v tem življenju, da si ustvariš čim bolj lepo življenje.

Kraljestva so razporejena po celem vesolju. Kraljestva, ki so si med seboj podobna, so v vesolju postavljena skupaj. Kraljestva, ki so si zelo različna, so bolj oddaljena drug od drugega. Kar tudi razloži, zakaj se z neko osebo lahko takoj ujameš, z drugo pa se nikakor ne moreš dobro razumeti. Dejansko kot duši prihajata iz podobnih ali pa iz popolnoma različnih krajev.

Tvoja dušna pot se torej začne v tvojem kraljestvu. V njem se tvoja duša rodi in vanj se vrne vsakič, preden gre v novo življenje, zato, da se spomni svojega namena. V svoje kraljestvo se lahko vrneš kadarkoli želiš, z mislijo, v meditaciji, z namero, da si napolniš svoje baterije in si povrneš svojo dušno moč.

Kaj tvoje dušno kraljestvo pove o tebi?

Ko odkriješ iz katerega kraljestva prihaja tvoja duša, ti spoznaš, zakaj si takšen kot si, zakaj ti določene stvari veliko pomenijo in druge ne, odkriješ, od kje tvoje sposobnosti in kaj so tvoji darovi. Dejansko razumeš, zakaj deluješ, tako kot deluješ, in veš, kaj početi, da boš bolj srečen in svoboden v tem življenju.

Tvoje dušno kraljestvo določa, kakšna je tvoja osnovna energija, kaj ti kot duša prinašaš na ta svet in kakšen si (določa, kaj te zanima in kako deluješ). Ogromno pove o tebi! Izveš, zakaj si tukaj v tem življenju (kaj je tvoja naloga, kakšen je tvoj namen) in kakšni so tvoji dušni darovi.

Ko odkriješ svoje dušno kraljestvo in spoznaš njegove lastnosti, ti pravzaprav odkriješ nekakšna navodila za uporabo samega sebe :)

 Želiš odkriti, iz katerega kraljestva je TVOJA duša?Beri dalje, saj ti zaupam, kako lahko to odkriješ ali pa poslušaj meditacijo, ki sem jo posnela zate TUKAJ >>

Moja izkušnja potovanja v moje dušno kraljestvo

Ko sem sama prvič v meditaciji odpotovala v moje dušno kraljestvo, sem od ganjenosti kar jokala. Tako je bilo lepo. Moja duša prihaja iz kraljestva, ki se imenuje Izvor. To je kraljestvo, kjer se je vse začelo, kot na nek način točka v prostoru in času Vesolja, iz katere se je samo Vesolje rodilo. Energija tega kraljestva je zelo čista, nosi veliko informacij o obstoju vsega, kar je, in jasnosti, kako življenje sestoji skupaj.

To kraljestvo je kot nekakšen tunel svetlobe, ki sveti v turkizno modri barvi in polno je biserno belih kroglic svetlobe, ki se svetlikajo v tem tunelu. Močna in sijoča energija sveti iz tunela ven, na široko narazen in se širi v širno vesolje. Občutek je, kot da se tam nekaj pomembnega rojeva in da je celo vesolje ustvarjeno iz tega tunela ven.

Ko sem pristala v tem tunelu, sem imela občutek, da sem resnično doma, da sem varna, da je vse v božanskem redu. Začutila sem se in odkrila sem, kakšno moč nosim v sebi. Spoznala sem, da nisem samo človek, v tem telesu, ampak da sem res velika duša iz posebnega kraljestva. Takrat sem prvič spoznala, kako izjemno je moje življenje.

Vse duše, ki prihajamo iz kraljestva Izvora nosimo veliko sposobnost, da razumemo, kako svet sestoji skupaj, in imamo veliko potrebo po tem, da vsem povemo te informacije in da prinašamo zavedanje na planet Zemlja o obstoju, ki je večji od tega, kar vidimo z očmi in se lahko dotaknemo s prsti. Ali lahko vidiš, kako se moje delo (kanaliziranje sporočil iz duhovnega sveta in prinašanje jasnosti) sklada s tem, kar je energija mojega kraljestva?

Ali bi lahko jaz počela kaj drugega v tem življenju? Vsekakor! Ampak z veliko večjo lahkotnostjo opravljam delo, ki je dejansko moje dušno delo, ki je podaljšek tega, kar jaz kot duša sem in je energija kraljestva iz katerega prihajam.

Podobno izkušnjo ganjenosti doživi čisto vsak, ko odkrije svoje dušno kraljestvo. Občutek je, kot da si končno, po dolgem potovanju, prišel nazaj domov. Počutiš se sprejet, varen in ljubljen, kot da je vse tako kot mora biti. Napolniš si baterije za svoje zemeljsko življenje!

 

Zakaj je dobro vedeti, iz katerega dušnega kraljestva si? Kako ti to lahko pomaga?

Spoznala sem, da se skriva izjemno velika moč v tem, da odkriješ svoje kraljestvo duše, saj v njem najdeš sebe.

Kadarkoli sem udeležencem mojih dogodkov predala jasnost, od kje prihaja njihova duša, se jih je to tako globoko dotaknilo. Vsi so mi kasneje pripovedovali o tem, kako jim je ta jasnost spremenila življenje. Zdaj so končno razumeli, zakaj jim je nekaj tako zelo pomembno v življenju in zakaj so takšni, kot so. Končno so razumeli sami sebe in so se lahko pomirili s tem, kar so. Bolje so razumeli, kaj je njihov namen in ga lažje zaživeli. Ko jim je bilo težko, so se v mislih vrnili v svoje dušno kraljestvo in kmalu so bili spet dobro. Neverjetna moč je v tem, da izveš, kje si doma!

Ne znam ti opisati, kakšna globoka prebuditev se je zgodila v njih. Nek "klik" v zavedanju samega sebe, ki ga je sprožila samo ena informacija - spoznanje, od kje prihaja njihova duša. Iz katerega dušnega kraljestva so.

Zato ker vem, kako izjemno je to doživetje, mi je tako drago, da tudi tebi omogočim to potovanje v tvoje dušno kraljestvo. Beri dalje, kako lahko tudi ti odkriješ, od kje prihaja tvoja duša.

Kakšna dušna kraljestva obstajajo?

Obstaja veliko raznolikih dušnih kraljestev: kraljestvo izvora, kraljestvo vesoljne knjižnice zavesti, kraljestvo lahkotnosti, kraljestvo zvezd, kraljestvo metuljev, kraljestvo čarovnikov in magov, pa vil in duhovnih vodnikov, kraljestvo delfinov, kraljestvo krogov, pa opojni svet dišav ... uh, veliko jih je in težko bi naenkrat naštela vsa.

Težko je vsa kraljestva, ki obstajajo, opisati z eno besedo, ker so tako pisana in čarobna. To moraš preprosto doživeti, ker ko imaš izkušnjo, lahko res veš, kaj tvoje kraljestvo pomeni zate in kaj pove o tebi. Spodaj ti povem, kako lahko tudi ti doživiš svoje dušno kraljestvo.

Vsako kraljestvo nosi svojo energijo in nek svoj set super lastnosti. Ko odkriješ, od kje si, in kakšno je tvoje kraljestvo, dejansko spoznaš, kaj so tvoji talenti. Odkriješ, v čem si dober in kako lahko to, pozitivno in koristno uporabiš v tem življenju, da si ustvariš čim bolj lepo življenje.

Kaj se zgodi, ko spoznaš svoje dušno kraljestvo?

Ko se povežeš s svojim dušnim kraljestvom, se popolnoma povežeš s seboj.

Najdeš moč, ki jo potrebuješ, da se soočiš s preizkušnjami, ki ti jih življenje v tistem času ponuja.

Razumeš, zakaj si tukaj, kjer si, in veš, kako naprej.

Tvoje dušno kraljestvo ti ponudi občutek varnosti, udobja in miru, ko to potrebuješ. Istočasno pa te napolni z energijo zagona, da lažje greš za tem, kar si želiš doseči.

Si tudi ti to želiš zase? Zdaj ti povem, kako lahko izveš, od kje prihaja tvoja duša ...

Zanima me, iz katerega dušnega kraljestva sem! Kako lahko odkrijem, od kje prihaja moja duša?

Najpreprostejši način, da odkriješ, od kje prihajaš, je ta, da se podaš v mojo kanalizirano meditacijo, ki sem jo posnela zate prav s tem namenom. V njej si voden, korak za korakom, da se odpreš za to spoznanje in se v podaš na potovanje, v katerem se srečaš s svojim dušnim kraljestvom.

Moja meditacija ODKRIJ SVOJE DUŠNO KRALJESTVO, ki ti bo pri tem odkrivanju pomagala. Lažje boš dosegel to stanje zavesti, če boš prisluhnil tej meditaciji, kot če se na to potovanje odpraviš sam. Ta meditacija je energetsko močno podprta, da se lahko dvigneš v to stanje zavedanja, od kjer raziskuješ svoje kraljestvo in odkrivaš, kdo ti kot duša si.

Poleg meditacije boš prejel tudi moja natančna navodila, kako se za to raziskovanje pripraviti, da boš izvedel kar največ informacij v tem potovanju. Meditacijo lahko poslušaš sam doma, saj je dosegljiva preko spleta. Prijavi se vanjo tukaj >>

Kaj pa, če se podam v meditacijo in ne odkrijem, iz katerega dušnega kraljestva sem?

Če ne meditiraš pogosto, se lahko zgodi, da boš potreboval meditacijo večkrat poslušati. Da se tvoj um sprosti in da se lažje predaš procesu meditacije. Ne skrbi, če boš potreboval več poslušanj.

Nekateri že v prvem poslušanju odletimo v svoje kraljestvo in vse jasno vidimo in čutimo, drugi potrebujemo več časa. V redu je. Na koncu vsem uspe :)

Zato, da boš zagotovo dosegel svoje dušno kraljestvo, sem se odločila, da bo ta spletna meditacija dosegljiva cel mesec, da boš lahko v svojem ritmu dosegel to stanje zavesti in odkril, od kje prihaja tvoja duša.

Vsak od nas bo to meditacijo doživel na svoj način. Nekateri bomo v meditaciji videli svoje dušno kraljestvo, ker smo bolj vizualne osebe, drugi bomo bolj čutili, ker smo bolj senzitivne osebe, nekateri bomo slišali. Vsak bo na svoj način doživel svoje dušno kraljestvo in v redu je. Ni pomembna oblika, bistveno je, da vzpostaviš ta stik s tvojim dušnim kraljestvom in se zaveš, kdo ti si.

Ta meditacija ti bo pomagala, da se vsa moč tvojega dušnega kraljestva ponovno pripne nate in da bolj začutiš svojo pomembno prisotnost na tem planetu in v tem življenju. Imaš mesto in namen, da si tukaj. Ta meditacija ti pomaga to dvoje začutiti in zaživeti.

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay, www.angelski-dotik.si

Vir: www.angelski-dotik.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...