Tjaša Dorelay

Izkoristi moč te polne lune, da si uresničiš svoje 3 najgloblje želje

5. maj 2017    1265 ogledov

V sredo, 10. maja bo na nočnem nebu svetila močna polna luna (ena najmočnejših v tem letu) in vabim te, da izkoristiš njen sijaj za to, da napolniš svoje življenje s tem, kar zdaj najbolj potrebuješ.

Izkoristi to močno polno luno, da si uresničiš svoje 3 najgloblje želje!

Mesec maj nosi energijo manifestacije, kar pomeni, da vse, kar boš v tem mesecu naredila v smer tvojih resničnih želja in ob tem ljubeče skrbela zase, se bo pomnožilo in bo v tvoje življenje prineslo točno to, kar si najbolj želiš.

Kaj je tisto, kar si najbolj želiš?

Ko se umiriš in zapreš svoje oči, ter se začutiš. Kaj je tvoja največja želja? Kaj je tisto, kar bi prav zdaj želela v svoje življenje povabiti? 

Kaj so tvoje 3 največje želje tega časa?

Začuti jih. Predstavljaj si jih kot že uresničene. 

Kakšen krasen občutek se prebudi v tebi?

Vse je najprej energija, nato je fizična realnost.

Da bi se tvoja želja lahko manifestirala, potrebuješ izstopiti iz upora (temu, kar je zdaj del tvoje realnosti in ti morda ni všeč), iz strahu (da se želja ne bo uresničila) in iz razočaranja (da še nisi tam, kjer si želiš biti). 

Potrebuješ si dvigniti energijo in se naravnati na pretok.

Potrebuješ biti v stiku s seboj, se čutiti. Potrebuješ biti močen magnet.

Jaz ti pokažem, kako postaneš ta sijoči magnet, ki bo k tebi povabil točno to, kar si najbolj želiš.

In to že na naslednjo prvo luno (10. maja)!

Pridruži se mi na spletnem dogodku (ki bo potekal v živo preko interneta, ne bo vnaprej posnet) 10. maja ob 20.30h. Ko bo na nebu svetila polna luna, ena najmočnejših v tem letu.

Prijavi se na prijava@angelski-dotik.si !

Namenoma sem ta dogodek naredila "online", zato da lahko sodeluješ v njem, ne glede na to, kje si doma :)

Popeljala te bom v čutno kanalizirano meditacijo, v kateri boš:

  • Aktivirala svojo žensko energijo in prišla v stik s seboj
  • Začutila svoje 3 največje želje in jih aktivirala
  • Odprla vrata v svoje življenje, da se lahko te želje uresničijo
  • Vodena boš v čuten ritual, v katerem boš s pomočjo energije tvojih jajčnikov (ki so »motor« za vse kreacije v tvojem življenju), z energijo tvoje maternice in tvoje nožnice, v svoje življenje privabila želeno realnost
  • Spoznala boš tehniko, s katero boš lahko vsako polno luno aktivirala uresničitev tvojih želja

Je to nekaj, kar si želiš doživeti?

Pridruži se mi v tem ritualu za prebujene ženske, ki ti bo odprl vrata do uresničitve tvojih želja. Prijavi se do 9. maja na prijava@angelski-dotik.si !

PODROBNOSTI ZA DOGODEK:

  • Dogodek bo potekal v živo preko spleta (ti boš mene videla preko videa, jaz tebe ne bom). Dogodek lahko poslušaš preko računalnika ali mobilnega telefona. Spremljaš ga iz udobja svojega doma :)
  • Dogodek bo potekal v živo (čeprav preko interneta), ker želim, da smo vse ženske, ki bomo v njem sodelovale, skupaj v energiji. Tako boš še dodatno podprta z energijo skupine, da se tvoje osebne želje uresničijo.
  • Dogodek bo kanaliziran, kar pomeni, da bom zate kot medij kanalizirala sporočila duhovne vodnice vseh žensk - Boginje Afrodite.

Ali bo na voljo posnetek?

Povabim te, da dogodek spremljaš v živo, saj bodo energije takrat najmočnejše. V kolikor to ni mogoče zate, bo kasneje na voljo posnetek za poslušanje. Dostop do njega boš imela do naslednje polne lune, zato da boš lahko ritual takrat ponovila, če boš želela.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO: Število mest za to polnočno druženje je omejeno, zato se prijavi čim prej na prijava@angelski-dotik.si, da si rezerviraš mesto. Jaz že komaj čakam, da se srečamo! :)

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijaviš se na prijava@angelski-dotik.si  najkasneje do torka 9. maja. Ob prijavi prejmeš vse informacije za plačilo in "link" do dogodka.

KAKŠNA JE CENA? Cena 90min kanaliziranega dogodka, ki bo aktiviral uresničenje tvojih želja je 25€.

 

Izjemno se že veselim te polne lune in rituala, ki ga bomo skupaj opravile za aktivacijo naših želja!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

www.angelski-dotik.si

www.celestial-inspiration.com 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si  in avtorica tečaja Celestial Inspiration™ (www.celestial-inspiration.com), preko katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih Angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki kljub temu, da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese preko nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...