Vi┼íja Vibracija, delavnice, oddaja prostorov, trgovina, duhovna potovanja, zalo┼żba

Kaj je MAKRAME?

piše: Darija Huzimec
8. april 2021    6 ogledov

Makrame je pri┼íel v moje ┼żivljenje naklju─Źno. Ker ┼że od otro┼ítva rada ustvarjam in se u─Źim novih tehnik, me je makrame popolnoma prevzel. Makrame kombiniran z ─Źim bolj naravnim kristalom pa je zame vrhunec, saj vklju─Źuje umetnost vezenja, natan─Źnost in doslednost z mo─Źno vibracijo kristala, ki je ljube─Źe ampak ─Źvrsto obdan z makrame vezavo. Kon─Źni izdelek je namenjen vsakodnevnemu no┼íenju, je orodje in podpora za na┼ío rast in razvoj.

Makrame vezava je posebna tehnika vezenja, ki se lahko uporablja za izdelavo razli─Źnih izdelkov, med drugimi tudi unikatnega, ro─Źno narejenega nakita. Jaz izdelujem makrame ogrlice v katere so vpleteni razli─Źni kristali, ob─Źasno pa tudi kak┼íne manj┼íe prakti─Źne izdelke kot so makrame obeski za klju─Źe, zapestnice,ÔÇŽ Za kvaliteten makrame je nujen vrhunski material, zato uporabljam samo najbolj┼íe povo┼í─Źene sinteti─Źne vrvice. Svojo makrame veri┼żico imate lahko tako nenehno na sebi, tudi pri tu┼íiranju, plavanju, ┼íportnih aktivnostih.

Vsak kristal in kamen je osebno izbran ter navezan s pozornostjo, ob meditaciji in povezovanju s kristalom in vesoljem. Kristali so mo─Źni podporniki na na┼íi poti, pomagajo nam balansirati na┼ío vibracijo, zrahljati in odstraniti blokade ter pozdraviti na┼íe rane. Vsak kristal je zavest, enako ┼żiv kot mi sami. Najraje uporabljam popolnoma surove, neobdelane kristale, ko je to mogo─Źe. V─Źasih pa je potreben kompromis s poliranim kristalom, ki je ┼íe vedno minimalno obdelan. Poliran kristal je mnogokrat bolj prijazen za vsakodnevno no┼íenje, saj nima ostrih robov. Zelo velika prednost makrame vezave je v tem, da lahko ohranimo kristal ali kamen nedotaknjen, ni potrebe po luknjanju kristala, saj se vezava prilagodi posebni obliki vsakega kristala in ne obratno. Zame je to izrednega pomena, da je lahko kristal nedotaknjen, posebno pri meteoritih kot so moldavit in razni tektiti.

Prepustite se svoji intuiciji, naj va┼ía du┼ía izbere pravi kristal. Z makrame vezavo bo kristal lahko nenehno zraven vas, zraven va┼íe sr─Źne ─Źakre, kot va┼í varuh in podpornik <3

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Teme:
Nalagam...