Tjaša Dorelay

Kaj je tvoja supermoč: si jasnoviden, jasnoveden, jasnočuten ali jasnoslišen?

21. april 2017    2400 ogledov

Angeli k tebi sporočila pošiljajo na različne načine. Tukaj ne govorim o znakih, ki ti jih puščajo, ampak o konkretnih sporočilih, ki so poslana k tebi vsak dan.

Pomembno je, da odkriješ, kateri kanal sprejemanja sporočil je pri tebi najbolj odprt. Saj tedaj točno veš, kam moraš pogledati, da boš sporočilo, za katerega si prosil, tudi dejansko dobil.

Obstaja 5 supermoči, ki so ti dane: jasnovednost, jasnovidnost, jasnočutnost, jasnoslišnost in jasno vonjanje. V sebi nosiš vse. A najbolj sta aktivirani prav dve. Bi rad odkril kateri?

V tečaju Celestial Inspiration vsakemu tečajniku osebno povem, katero supermoč nosi in mu dam konkretne napotek, kako ta svoj kanal toliko izostri, da mu nobeno sporočilo Angelov več ne uide.

Naj ti predstavim katere so te supermoči, o katerih govorim ...

V kateri supermoči se najbolj prepoznaš? Te zanima, kako lahko svoj dar še bolj razviješ?

5 supermoči

  1. Moč jasnovednosti: ti omogoča, da se zavedaš sporočil tvojih vodnikov, najpogosteje se pojavi v obliki vedenja, ko neko informacijo preprosto veš, kot da bi jo nekdo zlil v tvojo glavo.
  2. Moč jasnovidnosti: ti omogoča, da vidiš sporočila Angelov, najpogosteje se to kaže v obliki zelo jasnih in živih sanj, oziroma v obliki uvidov, ki jih vidiš z notranjim očesom.
  3. Moč jasnočutnosti: ti omogoča, da čutiš, kaj je prava smer in kaj ni, v notranjosti trebuha se prebudi občutek, ki ga nikakor ne moreš zanikati, ker je tako močen.
  4. Moč jasnoslišnosti: ti omogoča, da slišiš sporočila, kot glasove ali informacijo, ki ti je zašepetana direktno za ušesom.
  5. Moč jasnega vonjanja: je dodatna super moč, ki ti omogoča, da skozi vonje prepoznavaš ali je izbira, o kateri razmišljaš prava ali ne.

V kateri supermoči se najbolj prepoznaš?

Na tečaju Celestial Inspiration ti povem, kateri dve supermoči sta zate najbolj odprti in ti pokažem praktične tehnike in vaje, kako lahko svojo supermoč še bolj aktiviraš, da boš lahko k sebi sprejel vsa sporočila, ki ti jih pošiljajo tvoji Angeli.

V tečaju ti predam mojo osebno tehniko povezave z duhovnim svetom, katero tudi sama uporabljam za to, da lahko kanaliziram sporočila Angelov.

Pokažem ti, kako lahko tudi ti kanaliziraš sporočila angelov, zase in za najbližje.

Si tega želiš? Zate sem pripravila ugodnost, če se na tečaj prijaviš do ponedeljka 24. aprila. Glej spodaj :)

Izkoristi UGODNOST za prijave na tečaj do 24. aprila!

Vsem, ki ste spremljali moje video vsebine, ponujam ugodnost za prijavo na tečaj. Čeprav je cena s popustom že pretekla, sem se odločila, da zate do ponedeljka 24. aprila podaljšam akcijo.

Prijavi se v tečaj do ponedeljka 24. aprila in prejmeš 10% popust na redno ceno tečaja (ki je 1.080€).

Tvoja cena je torej 972€. Ponudim ti možnost plačila v dveh obrokih (486€ do 24.4. in 486€ do 18.5.).

Izkoristi ugodnost in se vpiši v tečaj  


Se veselim, da te bom popeljala v stik s tvojim duhovnim vodstvom! 

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com 
www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost v življenje številnim Slovencem, ki kljub temu da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...