Tjaša Dorelay

Kako do več finančnega obilja?

27. oktober 2017    2958 ogledov

Si kdaj zaželiš, da bi imel več denarja, da bi si z lahkoto privoščil počitnice, po katerih hrepeniš?

Da bi brezskrbno plačal vse svoje položnice in bi ti še ostalo dovolj denarja za lagodno življenje?

Da ti ne bi bilo potrebno dvakrat pomisliti, ko v trgovini zagledaš nekaj lepega, kar si želiš kupiti?

Kakšno bi bilo torej tvoje življenje, če se ne bi več potreboval obremenjevati z denarjem?

Verjetno bi lažje zadihal, če bi bilo za tvoje finančno obilje poskrbljeno, kajne?

V tebi je moč!

Prijavi se TUKAJ na brezplačni izziv TEDEN OBILJA in odpri svojo denarnico za priliv! »

Trik do večjega obilja pa ne leži v tem, da zamenjaš obstoječo službo ali da v sedanji delaš več. Trik leži v tem, da poskrbiš za to, da je tvoja življenjska energija v pretoku.

Ko se tvoja življenjska energija prosto pretaka po tvojem telesu, je v tvojem življenju vsega dovolj. Kar potrebuješ, prejmeš. Dano ti je vse, za kar prosiš. Živiš v obilju.

Kako povečati finančno obilje?

Ravnovesje tvoje življenjske energije prinese ravnovesje v tvoje življenje.

Tudi ravnovesje v tvoje finančno stanje.

Če si želiš povečati svoje finančno obilje, torej potrebuješ uravnovesiti svojo življenjsko energijo.

Tvoja življenjska energija se po tvojem telesu pretaka skozi 7 energetskih centrov (čaker). Vsaka čakra je zadolžena za eno področje tvojega življenja. Ko je v njej dovolj energije, je tisto področje tvojega življenja v razcvetu.

Prva čakra (na konici trtice) je polna vzorcev, ki si jih prejel s strani družine. V njej so shranjena tvoja temeljna prepričanja o tem, kaj je v življenju mogoče in kaj ne. Ko je ta čakra zablokirana, se težko premakneš naprej v življenju, saj te družinski vzorci preveč omejujejo.

V drugi čakri (pod popkom) je shranjena tvoja seksualna energija, ki je tudi tvoj vir finančnega obilja. Če je na tem mestu blokada, imaš težavo na področju spolnosti in tudi finančnega obilja je za tvoje potrebe vedno premalo.

V tretji čakri (sredina trebuha) je shranjena tvoja moč. Če je čakra odprta in delujoča, si samozavesten v svojem nastopu in pogumno greš v življenju za tem, kar si želiš. Ko je zaprta, se bojiš izpostaviti in ti je težko izbrati tisto, kar je tvoj resnični DA. Zato se ti lahko zgodi, da ostajaš na delovnem mestu, ki ti ne odgovarja, ker te je strah spremembe.

Četrta čakra (srce) je tvoj center skozi katerega se povezuješ z ljudmi in čutiš sebe in druge. Če je ta center zablokiran, imaš težavo vzpostavljati kvalitetne odnose in se pogosto v odnosih počutiš nesrečen. Iščeš ljubezen in ves čas se ti zdi, da daješ več kot prejmeš.

Peta čakra (grlo) je tvoj center komunikacije. Ko je tu blokada, ti je težko povedati, kar čutiš in imaš težavo v komunikaciji svojih želja in hotenj. Ker ne izraziš, kar bi rad, tudi ne dobiš tega, kar si želiš. Zdi se ti, da te življenje ne sliši, da življenje ne gre v želeno smer. Kar je močno povezano s tvojim pomanjkanjem jasnega izražanja.

Šesta čakra (sredina čela) je center skozi katerega jasno vidiš v svoje življenje in se zavedaš situacije, v kateri si, zelo jasno. Ko je ta center zablokiran imaš težavo videti, kaj naj bo tvoj naslednji korak in ves čas čakaš na to, da ti bo bolj jasno. Zato obtičiš na mestu, v službi ali odnosu, ki ti sploh ne odgovarja več. Dokler ta čakra ni v pretoku, so tvoji cilji zamegljeni in zdi se ti, da sploh ne veš, kaj si zares želiš.

Sedma čakra (na temenu) je zadolžena za tvoj stik z duhovnim svetom. Ko je ta točka zablokirana, ne zaznaš jasnega vodstva tvojih vodnikov, si izgubljen v svojih izbirah in počutiš se, da nisi varen in voden. Pogosto se počutiš osamljen in nemočen, kot da je teža celega sveta na tebi.

Vseh teh 7 energetskih centrov (čaker) potrebuje biti v pretoku, da tvoja življenjska energija skozi njih teče brez blokade. Šele tedaj so v ravnovesju in ti lahko živiš svoje življenje kvalitetno.

Čeprav je tvoja druga čakra (ki se nahaja pod popkom) zadolžena za področje financ, pa nikakor ni dovolj, da je le-ta odprta in pretočna. Vseh 7 čaker potrebuje biti pretočnih, da lahko ustvariš obilje, ki si ga želiš.

Ko vseh 7 energetskih centrov (čaker) pravilno deluje, se tvoja življenjska energija pretaka po tvojem telesu in življenju brez ovir, kar pomeni, da vse prihaja k tebi brez ovir. Torej, se obilje vseh vrst in oblik (tudi denar) steka k tebi z lahkotnostjo.

Takoj ko je eden od 7 energetski centrov zaprt ali zablokiran, se ustavi pretok in tudi pritok obilja se zmanjša ali celo ustavi. Tvoja denarnica pa se izprazni.

Prijavi se TUKAJ na brezplačni izziv TEDEN OBILJA in odpri svojo denarnico za priliv! »

Če si želiš spremembe na področju finančnega obilja, te vabim, da se zavedaš, da je stanje tvojih financ neposredno povezano s stanjem tvoje življenjske energije.

Namesto da se trudiš povečati svoje finančno obilje s tem, da delaš več ali iščeš novo obliko dela, se raje posveti temu, da uskladiš delovanje vseh 7 čaker, ki tebi dovajajo energijo.

Ko to storiš, se ne le poveča tvoje finančno obilje, ampak se celo tvoje življenje spravi v red. Odnosi se izboljšajo. Tvoja kvaliteta življenja se dvigne.

Obstajajo konkretni koraki, ki ti pomagajo, da se vseh 7 energetskih centrov odpre in se pritok obilja poveča.

Bi rad vedel te korake? Jaz ti jih zaupam!

Vabim te, da se mi pridružiš na brezplačnem spletnem izzivu TEDEN OBILJA, v katerem ti pokažem, kako odpreš vseh 7 energetskih centrov in se odpreš za pritok obilja v tvojo smer.

Prijavi se na brezplačni izziv TEDEN OBILJA  

Tjaša Dorelay

www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si  in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki čeprav morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...