Julian La Erosius

Kako se osvoboditi napornih misli?

28. avgust 2019    942 ogledov

Že pred začetkom pisanja tegale prispevka, je »moj« um skušal najti 1000 in 1 izgovor, da sledečega zapisa ne bi šel izrazit. Zakaj? Saj ve, vsaj na neki ravni, da ko pridem skupaj z Dušo oziroma Zavestjo, v umsko, kolektivno in staro »atlantidsko« energijo, se zadeve razčistijo.

Smernice za osvoboditev od napornih misli

Tako ali drugače. Prej ali slej. Zlepa ali zgrda. Iskeno rečeno je zadnja odločitev na vas samih. Ali boste spustili od sebe kar vam ne služi več na čim bolj lahkoten način ali se boste borili in upirali na vse pretege? Ker v tem primeru boli! Resnično. Kot prasica, po domače rečeno. Da nas malce vržem sedaj iz cone udobja, in že sama beseda »prasica« ima za večino ljudi takšen efekt!

S tem prispemo kmalu tudi do prvega predloga oziroma smernice, kako se osvobajati napornih misli. Preden pa to predstavim, vas povabim, da si pobliže ogledate Članek, Seminar in Oddajo (na sporedu v nedeljo, 1. septembra ob 20-ti), kateri so bili predstavljeni nazadnje, saj smo ravno tam obravnavali tematiko Nič več trpljenja! In vse to se globoko povezuje z zgornjim odstavkom ... zlepa ali zgrda.

»Nujno« je, da naslovite vzorce trpljenja

Nekako »nujno« je, da naslovite vzorce trpljenja in vsega kar je s tem povezano, preden je možno zares oditi onkraj starega delovanja uma! Tukaj je povezava do Članka in Brezplačne Oddaje. Oglej si več >>

Seveda bom več o vsem tem razložil tudi na prihajajočem seminarju Um in kako se osvoboditi napornih misli, v nedeljo, 8. septembra, a za sedaj nadaljujmo z energijo, ki jo ponuja dotični prispevek. Prva smernica torej, kako se osvoboditi napornih misli.

Distrakcija. Oziroma po slovensko: preusmerjanje pozornosti. Kolikorkoli zveni tole nekaterim prelahko in banalno, je izjemno učinkovito orodje. Bistvenega pomena je to, da ne procesirate svojih mislih in iščete razrešitve skozi um oziroma razum. To je pot brez konca! Brez zajebancije. To je pot, ki se nikdar ne konča. Skozi um ne morete onkraj uma!

Edino s tem, da se odprete onkraj, v objem svoje lastne Prisotnosti, Prezence, Zavesti, se lahko na neki točki v življenju zares osvobodite napornih misli, pritiskov, razmišljanja v starem smislu. Da se! Vendar je iskreno rečeno hudičevo intenzivno za večino, za tiste, ki smo se do sedaj soočali s tem in se še vedno odločno in sočutno soočamo. Kaj boste storili vi je seveda vaša izbira, jaz tukaj omenjam alternativo običajnemu načinu delovanja, ki je zgrajen na umu in omejeni kolektivni zavesti.

Od človeka to zahteva, kar je druga smernica, da preneha reagirati na emocije, čustva in ostale »triggerje«, katerih sta svet okoli vas in v bistvu naša lastna kreacija, polna (saj je vse naša kreacija – čistvo vse!) To se sliši nadvse navdihujoče in osvobajajoče, in ja, v resnici tudi je, a ko se v praksi lotiš tega, te bo soočila čisto vsaka malenkost – misel, čustvo, situacija – ki si jo kadarkoli prinesel v obstoj. Pa čeprav skozi druge ali drugega. Zapomni si, VSE je tvoja stvaritev oziroma kreacija! Brez izjeme.

Drugače boš ostal v vlogi žrtve

Kjer se normalno nahaja večina sveta trenutno, a ta prispevek prebirate tisti, ki vas kliče nekaj več, ki si želite razumeti sebe in svet z druge, svobodne perspektive; pa če veste zakaj ste se znašli tukaj ali ne. Ni pomembno. Izbira se je zgodila za mnoge na energijski ravni, ne glede na to, da se um morda tega ni zavedal. Vse je v redu. Hvala, da si TUKAJ.

In reci in začuti Hvala Sebi! Tam se začne in nadaljuje vse potrebno za srečno življenje. Tako rečeno. V ljubezni do sebe. Ki rodi avtomatsko tudi ljubezen do vsega kar je. Več o tem prav tako na seminarju.

In še tretja smernica, ki jo bomo umestili v to energijsko polje tukaj. Priznati si, da določeni deli vas sploh obstajajo. Niso vi, ampak so vaše kreacije. Naj razložim malce več, da bo kolikor se le da razumljivo. Recimo, določenih delov vas samih, vas je sram. Raje si ne bi sploh priznali, da ste na nekih ravneh morda zelo manipulativni, agresivni, ranljivi. Saj vse to ogrozi vašo identiteto in ego. Jebi ga! Vse to mora iti, če se želite skozi Svobodo Ljubiti! Da nas malce odpeljem v čarobno poezijo in rimo in spet naredim kaj??

Distrakcijo! Ker takoj ko smo začeli omenjati te dele vas, um dostikrat začne noreti sto na uro! Tako pač je ... a preusmerjanje pozornosti je lep način za vstop v svobodo. Lahko greste na sprehod, poslušati glasbo, napisati članek ali knjigo, zaigrati ali zapeti pesem, narisati sliko, spiti kozarec vina, gledati film ... karkoli, kar vam ne škoduje – da preusmerite fokus iz razmišljujočega uma oziroma problema, ki je bojda umova »naloga«. Spet, več o vsem na dogodku...

Treba je spustiti kontrolo

Pomembno se je tudi zavedati, da pa pred določeni stvarmi, občutki, čustvi, mislimi v sebi ne bežite. To je pa potem zanikanje. Nekaj je stvar občutiti, odprto, z globokim sočutnim vdihom, si priznati da obstaja in se potem ne ukvarjati več z njo. Nekaj drugega pomeni zadevo potlačiti, jo zanikati, se jo sramovati ... saj potem si je niste priznali, je niste sprejeli in ne morete na takšen način dopustiti, da bi vse skupaj prepustili v roke Vaši Duši, Prezenci, Zavesti. Ki lahko razreši vse. A kontrolo je treba spustiti. Vse to ni sodba, le zelo jasna razlaga! 

Da boste lahko tisti, ki si želite resnične svobode, to tudi lažje »dosegli« oziroma bolj ustrezno rečeno, dopustili. Um bo delal do onemoglosti. Vedno in večno. Tako je bil zgrajen, tako je vzgojen. Je izjemen računalnik, ki opravlja funkcije katerim ni namenjen.

Si želiš onkraj? Bi rad začutil kaj je svobodna in resnična funkcija uma, sedaj v zavestnem življenju, skupaj z Dušno Prezenco. Si se pripravljen osvoboditi spon, ki te še dolgo nazaj iz zgodovine vežejo v ta »umski« zapor? Si za to, da greš onkraj kolektivne zavesti?

Tole je vabilo. In že s tem, ko si prebiral te vrstice, si globoko občutil to svobodo. Vsaj na določeni ravni. Ne obremenjuj se, kaj zaznava trenutno tvoj um. Dogaja se veliko, veliko Več!

Seminar

Na seminarju, v nedeljo, 8. septembra v Ljubljani, bom iz prve roke delil svojo modrost in izkušnje, skozi katere sem šel in grem. Vse informacije najdete na www.vobjemudusnelepote.eu Priložnost za transformacijo je izjemna! Več ne bom razlagal. Če te kliče, te kliče! Lahko si spremeniš življenje. Ali pa ne ... imaš svobodno voljo! Ali jo imaš na stari način res?

Hvala, da si bil Prisoten v tem prispevku.

Se veselim, da se osebno srečamo z nekaterimi izmed vas.

Iz Srca in Duše, Julian

Deli svoje mnenje! 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 6 mesec nazaj
Hvala.❤️
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
NATALIJA
  komentiral 7 mesec nazaj
Hvala♥️
Nalagam...