Tjaša Dorelay

Kako veš, da s teboj komunicirajo Angeli in ni vse le tvoja domišljija?

14. april 2017    3168 ogledov

Največja ovira, ki jo vidim v ljudeh, ki želijo slišati svoje Angele, je ta, da jih je strah, da sporočila, ki jih prejmejo niso resnična sporočila Angelov, ampak njihova lastna domišljija. Se tudi ti ukvarjaš s to mislijo?

Že to pomlad te v tečaju Celestial Inspirationnaučim preiti tvoje strahove in vzpostaviti čisto povezavo s tvojimi Angeli. Krasno, kajne?

Danes ti v spodnjem videu povem 4 konkretne dokaze, kako veš, da so sporočilo k tebi poslali Angeli in se jih ni izmislil tvoj um.

 

 4 dokazi, da so ti sporočilo poslali Angeli

  1. Ko dobiš sporočilo Angelov se dobro počutiš. Vsako angelsko sporočilo spremlja celostni občutek dobrobiti in pomirjenosti.
  2. Sporočila so poslana večkrat, na različne načine in vedno sporočajo isto misel (sinhronost).
  3. Sporočila so dobronamerna, spodbudna in ti kažejo rešitev, ne problema.
  4. Sporočilo, ki ti ga pošljejo Angeli kmalu dobi smisel v realnem življenju (vidiš dokaz).

Bi rad jasno slišal sporočila svojih Angelov?

Prvi korak, ki ga potrebuješ storiti, če si želiš slišati sporočila svojih Angelov, je ta, da se odločiš aktivirati tvoj dar povezave z njimi.

Če boš samo čakal, da bodo sporočila Angelov postala bolj natančna in jasna, in da se bo strah, sam od sebe sprostil, boš kar dolgo časa čakal. Tvoji Angeli ti že zdaj pošiljajo jasna sporočila. Zdaj si na vrsti ti, da postaneš tako odprt in senzitiven zanje, da jih boš znal sprejeti in razumeti.

Moja naloga je, da ti pokažem kako to storiš. V tečaju Celestial Inspiration™ te naučim toliko izostriti tvojo povezavo z duhovnim svetom, da boš slišal, videl in zaznal čisto vsa sporočila, ki jih tvoji Angeli dnevno pošiljajo k tebi.

Pomisli, kako čudovito bo, ko boš lahko dobil odgovor na vsako svoje vprašanje?

Pridruži se mi na tečaju to pomlad!  

Prijave na tečaj se zaprejo 8. maja. Izkoristi nižjo ceno tečaja z zgodnjo prijavo do 18. aprila.

Vse informacije najdeš tukaj. >>

 

P.S.: Bodi pozoren na moj naslednji članek, v katerem ti povem, katera je tvoja supermoč: si jasnoveden, jasnoviden, jasnočuten ali jasnoslišen? Objavim ga naslednji teden!

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com 
www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost v življenje številnim Slovencem, ki kljub temu da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...