Tjaša Dorelay

Kakšno je življenje medija?

25. avgust 2017    2015 ogledov

Pogosto me ljudje sprašujejo, kakšno je moje življenje kot medij. Ali zaradi svoje jasnovednosti vedno vem, kaj se bo zgodilo. Si lahko napovem svojo prihodnost? Lahko vidim njihovo?

Pravijo mi, mar ni malce nerodno, da že vnaprej veš, kaj se bo zgodilo. Sprašujejo me, kaj mi Angeli sploh lahko povejo, ali res poznajo odgovore na vsa vprašanja?

Vidim, da imamo premalo znanja o tem, kaj resnično pomeni biti medij oziroma izjemno senzitivna oseba, z odprtimi kanali za sprejemanje sporočil iz duhovnega sveta. Zato te danes spustim v moje življenje, da ti odstrnem to tančico skrivnosti.

Mi Angeli res lahko predajo odgovore na vsa moja vprašanja?

Kot izjemno senzitivna oseba imam ta lep dar, da lahko vzpostavim stik z duhovnim svetom (Angeli, drugimi duhovnimi vodniki in dušami) ter tako pridem do sporočil, ki me zanimajo. Dobim odgovore na vprašanja, ki jih imam o svojem življenju.

Včasih me zanima, kako lahko izboljšam svoj odnos z ljubljenimi osebami in mi povejo odgovor. Razložijo mi, kako sem kot duša povezana s posamezno osebo in zakaj je najin odnos tak kot je, ter kako ga lahko izboljšam.

Ko sem v pomanjkanju denarja, jih prosim, za nasvet, kako naj ustvarim večji pritok obilja in sporočijo mi trik, ki kmalu v moje življenje resnično prinese večji pritok financ. Učijo me, da uporabljam svojo kreativnost in skozi to, da izražam svoje darove, v svojem življenju ustvarjam obilje.

Ko sem bolna in si želim na naraven način pomagati, mi dajo nasvete, ki resnično delujejo, mene pa osrečijo, saj lahko svoje telo negujejo na zdrav in naraven način.

Vodijo me, da v tem življenju izpolnim svoj namen, da pustim pozitivno sled na tem planetu in podelim s svetom to, kar sem kot duša prišla sem početi.

V vsakem obdobju mi predajo sporočila, ki jih prav takrat potrebujem vedeti. Vedno mi povedo le toliko, kot je zame prav, da vem. Izvem vse, kar je za dani trenutek bistveno. 

Resnično ni področja, za katerega mi ne bi znali svetovati. Vedo vse o vsem. Zato pa je tudi toliko duhovnih vodnikov. Pogosto se hecam, da je vsak med njimi šef drugega področja našega življenja in ima vso znanje, ki ga za tisto področje mi potrebujemo.

Najraje se povezujem z Angeli

Sama najraje navezujem stik z Angeli, Boginjami in duhovnimi vodniki. Njihova sporočila so najbolj čista, jasna in konkretna. Veliko bolj kot sporočila preminulih duš, katerih zavest je omejena zaradi pretekle izkušnje življenja, ki so ga pravkar zapustili.

Angeli in duhovni vodniki vidijo našo celo življenjsko pot (od preteklih življenj naprej do danes in še naprej), zato nam lahko predajo sporočila, ki so za nas najbolj uporabna in v naše (skupno) najvišje dobro.

Sporočila Angelov so usmeritve, ne napovedi

Vsa sporočila, ki so mi predana, zame osebno ali za vse nas, so ljubeče usmeritve in krasno vodstvo, ki nam daje jasnost, kako lahko svoje življenje živimo izpolnjeni in srečni.

To niso napovedi v smislu »takrat se ti bo to zgodilo«, saj Angeli dobro vedo, da imamo ljudje v sebi veliko notranje moči, da svoje življenje ustvarimo tako, kot si mi želimo. Namesto, da bi nas strašili z že vnaprej določeno usodo, nam raje pokažejo, kaj so naši talenti in sposobnosti, da si svoje življenje ukrojimo po meri, tako kot v sebi čutimo, da si želimo.

Ko se znajdemo na preizkušnji in se nam zdi, da se usoda z nami igra, pa nam povejo, zakaj smo se znašli na tej točki, kakšno je učenje v ozadju tega izziva in kako ga lahko najlažje razrešimo in se iz njega nekaj naučimo za življenje.

Sporočila Angelov so jasna, natančna in konkretna

Moj dar povezave z Angeli je tako močen, da lahko resnično izvem odgovor na vsako vprašanje. Angelska sporočila, ki prihajajo skozi mene, so natančna, jasna in zelo konkretna.

Redno doživljam to, da se ljudje po mojem kanaliziranju navdušeno spogledujejo med seboj in si govorijo »pa saj ne morem verjeti, da sem dobil tako natančen odgovor«. Sporočila, ki jih zanje skanaliziram imajo takoj smisel in si znajo z njimi pomagati.

Običajno gredo ljudje od mene, kot da bi lebdeli 10 cm nad tlemi od navdušenja. Njihovi obrazi so sijoči, pogled pa topel in umirjen. Sporočila Angelov jih spomnijo na to, kar je resnično pomembno, zavejo se kdo so kot duša. Vidijo širšo sliko svojega življenja in bolje razumejo svoje trenutne probleme, ter imajo v svojem rokavu rešitve zanje. Velik občutek olajšanja in moči se v njih prebudi.

Neverjetno lepo je to doživeti in videti, kako to, da jaz izpolnjujem svoje dušno poslanstvo, prebuja ljudi ob meni, da sledijo svojemu. In da živijo svoje življenje v pomirjenosti in ljubezni, ne v strahu in bolečini.

Življenje medija je lepo in zanj sem hvaležna

Izjemno sem hvaležna, da lahko z mojim darom prenašanja angelskih sporočil, v svet prinesem večje razumevanje in dam ljudem odgovore, ki jih včasih drugje ne najdejo. Da te spomnim na to, kdo resnično si in ti pokažem pot, kako svoje poslanstvo zaživiš in tudi ti vsem nam podariš svoje darove. Nestrpno že čakamo nanje.

Moje življenje kot medij je vse prej kot strašno. Je izjemno lepa pot, polna jasnosti in resnic. Posuta z ljubeznijo na vsakem koraku. Vsak trenutek te poti je zame velik blagoslov.

Če tudi ti čutiš, da se v tebi prebuja želja, da bi navezal stik z Angeli in znal slišati njihova sporočila, te vabim na moj tečaj Celestial Inspiration v katerem te naučim tega, kako lahko tudi ti prisluhneš sporočilom svojih duhovnih vodnikov. 

Z ljubeznijo te bom na to lepo pot pospremila!

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com 
www.angelski-dotik.si

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, preko katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih Angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki kljub temu, da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese preko nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Silvan
  komentiral 1 leto nazaj
halo divac de da bacam sad?
Nalagam...