Tjaša Dorelay

Kdo lahko sliši angele in kaj tebe blokira, da jih ne slišiš?

11. april 2017    4361 ogledov

Zagotovo te zanima, komu je dana sposobnost, da lahko sliši angele, in ali si ti med njimi. Nekje v sebi čutiš, da je to mogoče zate, a istočasno veš, da jih še ne slišiš.

Danes ti povem, kaj te blokira, da ne slišiš sporočil svojih duhovnih vodnikov, in kaj lahko storiš, da se to spremeni

Sposobnost slišanja sporočil angelov ni privilegij, ki je dan le redkim izbrancem. To je sposobnost vsake osebe. Tudi ti zmoreš slišati sporočila svojih vodnikov.

Vprašanje, ki je pomembnejše, je, ne ali zmoreš, ampak ali znaš slišati ta sporočila?

V spodnjem videu ti povem, kaj tebe blokira, da sporočil angelov še ne slišiš in kako se to lahko spremeni.

Kdo lahko sliši angele in kaj tebe blokira, da jih ne slišiš? from Angelski dotik on Vimeo.

Kako se lahko naučiš slišati angele?

V tečaju Celestial Inspiration™ ti pokažem konkretno tehniko, ki odpre tvojo povezavo z duhovnim svetom, in te naučim slišati sporočila tvojih angelov.

PRIJAVI SE NA TEČAJ TUKAJ  

Ko se tega naučiš, dobiš dostop do zavesti, kjer so zapisani vsi odgovori na tvoja osebna vprašanja. Naučil pa se boš prenesti angelska sporočila ne le zase, ampak tudi za svoje najbližje.

Morda se sprašuješ, kaj te blokira, da sporočil angelov še ne slišiš. Naj ti povem štiri glavne razloge.

4 razlogi, da ne slišiš sporočil angelov

1.    Ne zaupaš, da je to zate mogoče. In posledično, v kar ne verjameš, to ne more postati tvoja realnost.

2.    Strah te je, da sporočila, ki jih prejmeš, niso resnična sporočila angelov, ampak tvoja domišljija.

3.    Primerjaš se z drugimi, ki so ta dar že aktivirali. A pozabljaš, da oni to povezavo vadijo že dlje časa kot ti.

4.    Pričakuješ, da boš sporočilo prejel na točno določen način (ga videl ali slišal). Posledično nisi pozoren na to, kako se ti sporočilo v resnici prikazuje.

Odkrij svojo sposobnost povezave z angeli! 

Moja naloga je, da te v tečaju Celestial Inspiration™ popeljem skozi preverjene tehnike in vaje, v katerih boš sprostil svoje strahove in na lastni koži doživel, da je povezava z duhovnim svetom zate mogoča. Verjamem, da boš tako kot vsi moji tečajnik navdušen nad svojo na novo odkrito sposobnostjo.

Moje dušno poslanstvo je biti medij za sporočila iz duhovnega sveta in počaščena sem, da ti lahko odprem vrata v ta svet jasnosti, kjer se skrivajo vsi odgovori.

Ob tebi bom vsak del te poti, ker vem, da boš veliko hitreje in lažje aktiviral ta dar, če imaš ob sebi mentorja, kot če se na to pot odpraviš sam.

Pridruži se mi na tečaju Celestial Inspiration™ to pomlad  

P. S.: Bodi pozoren na moj naslednji članek, ki bo objavljen konec tedna, v katerem ti povem, kako veš, da s teboj resnično komunicirajo angeli, ne da si sporočila izmišljuje tvoja domišljija.

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com
www.angelski-dotik.si

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost v življenje številnim Slovencem, ki kljub temu da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...