Tjaša Dorelay

Ko angeli spregovorijo

31. avgust 2017    1619 ogledov

Te zanima, kaj se zgodi, ko se povežem z angeli? Danes ti zaupam, kako to povezavo doživljam jaz.

Sedim pred polno dvorano, vsi v tišini čakajo, da bom začela kanalizirati sporočila angelov. Moj dih se umiri, moje oči se zaprejo. Sem prisotna v tem trenutku in nič zunaj mene več ne obstaja. Podam namero, da naj bom pretočna za vsa sporočila, ki morajo danes priti skozi mene, vzpostavim povezavo z angeli (prek moje tehnike povezovanja z Angeli) in trenutek blaženosti se začne.

Skozi mene začnejo teči sporočila angelov in avtomatsko začnem predajati naprej sporočila, za katere še trenutek pred tem nisem vedela, da obstajajo. Sem v čudovitem transu, v katerem se zavedam svojega telesa in vem, kje sedim in kaj počnem, a vse to doživljam kot nekakšen oddaljen vtis.

Moj glavni občutek je doživljanje popolnega miru in povezanosti. Energija kot slap teče skozi mene in sporočila se nizajo drugo za drugim. Takoj ko izrečem prvi stavek, je drugi že na poti. Stavki se povezujejo v smiselno celoto in ustvarjajo smiselna sporočila, ki so tako resnična, da se pogosto vprašam, le kako, da nisem sama prej pomislila nanje.

Govorim o odnosih in o tem, da je za izpolnjujoč odnos bistvena pristnost obeh partnerjev. Predavam o tem, da je pomembno, da si dovolimo biti brez maske, da smo ranljivi in čutni. Da smo to, kar smo. Angeli skozi mene sporočajo, da je za dober (partnerski) odnos pomembno, da se zavedamo svoje individualnosti in ne pozabimo na to, da je prvi odnos, ki ga gradimo, naš odnos do sebe. Šele tedaj, ko je ta odnos globok in bogat, so naši drugi odnosi lahko dobri. Slišim se, ko govorim, da je vse zunaj nas le posledica nas samih in tak odnos kot imamo s seboj, take odnose ustvarjamo z drugimi. In nadaljujem s predajanjem praktične vaje, ki bo udeležencem dogodka pomagala, da izboljšajo svoje odnose.

Slišim, kako vsi v dvorani začnejo zapisovati ta sporočila, in vsake toliko časa se nekje iz ozadja oglasi kakšen vzdih, ki mi sporoča, da je pravkar nekdo doživel svoj 'aha' trenutek spoznanja. Nasmehnem se in lepo mi je. Čutim, kako sem eno z vsemi v prostoru in eno z angeli, ki se oglašajo prek mene. To je trenutek blaženosti, za katerega živim.

Moje kanaliziranje sporočil se nadaljuje in po dobri uri in pol, ko so vsa sporočila za ta dogodek predana, odprem svoje oči in zdi se mi, da je minilo le pet minut. Počutim se ljubljeno in mehko. Sem spočita in imam več energije kot prej. Ko pogledam v oči ljudem, ki sedijo pred menoj, vidim, kako so njihovi obrazi sproščeni, nobene teže ni več čutiti, rahel nasmešek je na njihovih obrazih in oči se svetijo od zadovoljstva.

Pravkar smo vsi skupaj doživeli nekaj čarobnega. To je eden tistih trenutkov, ko besede niso potrebne, ker se počutiš tako poln in cel, da bi lahko samo sedel in doživljal ta trenutek, dokler traja. Veš, da je vse prav, tako kot je, in istočasno se zavedaš rešitev za svoje probleme, ki jih prej nisi videl. Veš, kaj naj bo tvoj naslednji korak, in se veseliš, da sporočila, ki si jih pravkar slišal, vpelješ v prakso v svojem življenju. Veseliš se življenja, ki je pred teboj.

V tistem trenutku se ponovno zavem hvaležnosti za svoje poslanstvo. To, da sem medij za angelska sporočila in da so pred menoj ljudje, ki želijo slišati ta sporočila, je zame največji blagoslov.

Bi rad slišal sporočila svojih angelov?

Če tudi ti čutiš, da se v tebi prebuja želja, da bi navezal stik z angeli in znal slišati njihova sporočila, te to jesen vabim na tečaj Celestial Inspiration, na katerem te naučim, kako lahko tudi ti prisluhneš sporočilom svojih duhovnih vodnikov in doživiš to blaženost, ki jo jaz doživljam vsak dan.

Preberi več o tečaju tukaj  

Je tečaj pravi zate?

Na moje tečaje hodijo ljudje, ki si želijo poglobiti stik z angeli in postati odprti za sprejemanje njihovih sporočil. Nekateri si želijo stik z angeli vzpostaviti zase, npr. med mojimi tečajniki so tudi odvetniki in poslovneži, ki si želijo s pomočjo angelov pomagati pri svojem delu; pa tudi zdravilci in duhovni učitelji, ki želijo s temi sporočili pomagati ljudem, s katerimi delajo ... Moje tečaje obiskujejo tako moški kot ženske. Mladi in starejši. Osebe, ki že imajo močan stik z angeli, in taki, ko so na začetku svoje duhovne poti. Vsem je skupno eno – želijo slišati sporočila svojih angelov. Si tudi ti to želiš zase?

Pridruži se mi na tečaju to jesen in aktiviraj svoj dar povezave z Angeli  

Pomisli, kako lepo bo, ko boš lahko prejel odgovore na vsa svoja vprašanja in vodstvo za svoje življenje. To je neprecenljiva veščina, ki ti bo izboljšala življenje. Se veselim, da te je naučim!

Želim se naučiti vzpostaviti stik z Angeli in slišati njihova sporočila  

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com
www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki čeprav morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...