Tjaša Dorelay

Lastnost, ki bi jo moral imeti vsak dober terapevt ali life coach

25. april 2017    1847 ogledov

Si life coach ali terapevt in hočeš skozi svoja svetovanja in terapije pomagati ljudem, da bi bili uspešnejši v svojem življenju? Bolj zdravi, srečnejši, bogatejši (znotraj in zunaj)?

Potem je to sporočilo namenjeno tebi in te povabim, da ga prebereš do konca, saj ti prav na koncu zaupam, kako lahko postaneš še boljši v svojem delu, ki ga tako rad opravljaš.

Top lastnost dobrih terapevtov

V svojem delu s strankami sem spoznala, da je eden najpomembnejših elementov dobro opravljenega svetovanja ali terapije ta, da kot terapevt znaš prepoznati, kaj je pravi (izvorni) problem stranke.

Da ne razrešuješ površinskega in najočitnejšega problema (ki je v resnici le posledica najglobljega problema), ampak znaš identificirati izvorno težavo in se skozi svetovanje ali terapijo dotakneš le-te in jo pomagaš razrešiti.

  • Da znaš 'prebrati', kaj je zadaj, ne da se odzivaš le na to, kar je najočitneje.
  • Da znaš aktivirati globlje spremembe, ne le kratkotrajnih.
  • Da ne delaš po šabloni, ampak znaš delati z vsako stranko posebej individualno, tako kot ona potrebuje, da bo dosegla rezultate, ki si jih želi.

Ali si v pretoku?

Prepogosto se zgodi, da zaradi želje po ugajanju strankam ne odklopimo svojega uma med terapijo in s tem zablokiramo svoj pravi pretok (pretok zavesti in energije, ki teče skozi nas). Kar je velika škoda, saj s tem omejimo izkušnjo terapije in ne sebi ne stranki ne damo najboljše izkušnje.

Moja želja je, da ti pomagam prepoznati, da je tvoja najboljša lastnost kot terapevt ta, da skozi svojo intuitivnost, pretočnost za energijo in zavest dostopaš do informacij, ki ti ne samo pomagajo razbrati, kaj je ključni problem stranke, ampak tudi odkriti prave metode in korake, ki jo bodo popeljale do rezultatov, ki si jih želi.

Aktiviraj svojo jasnovednost!

Jaz ti pokažem, kako lahko prideš v stik s svojim naravnim darom jasnovednosti in jasnočutnosti in postaneš še boljši v svojem poslanstvu, ki si ga kot duša izbral za to življenje.

Ker svet potrebuje tvojo svetlobo, tvoje znanje in tvoje sposobnosti. In tvoja odgovornost je, da s svojimi strankami deliš svoje darove na najbolj čist in pretočen način.

Ker si želim, da bi postal še boljši v svojem delu, da bi lahko s svojim poslanstvom resnično pomagal več ljudem, sem se odločila, da s teboj delim 3 ključne trike, ki ti bo prinesli večji vpogled v življenje strank in tudi jasnost, kako jih voditi skozi proces zdravljenja in ozaveščanja.

3 ključna znanja dobrega terapevta

Vabim te, da se mi pridružiš na brezplačnem spletnem predavanju 3 KLJUČNA ZNANJA, KI BI JIH MORAL IMETI VSAK DOBER TERAPEVT, ki bo v sredo, 3. maja, ob 20. uri. Preberi si vsebino tega dogodka tukaj in prijavi se. »

Na predavanju boš izvedel konkretne korake, kako si lahko še boljši v svojem delu, in posledično boš imel več zadovoljnih strank, popeljal jih boš še dlje, da bodo dosegle boljše rezultate, ti pa boš v svojem delu užival in dejansko živel od tega, kar tako rad počneš.

Vem, kako je voditi stranke skozi proces zdravljenja in osebne rasti, in s teboj želim deliti svoje izkušnje in dobre prakse. Vabljen/-a, da se mi pridružiš na brezplačnem spletnem predavanju!

Prijavi se na BREZPLAČNO spletno predavanje  

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com  
www.angelski-dotik.si  

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost v življenje številnim Slovencem, ki kljub temu da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...