Tjaša Dorelay

Ljudje, ki sodelujejo z angeli, svoje življenje živijo bolje

8. september 2017    2321 ogledov

Zavedam se, da vsi ljudje v življenju potrebujemo vodstvo. Ko smo soočeni z izzivom, ki ga ne znamo rešiti. Ko smo preblizu svojega problema, da ne vidimo rešitev zanj. Ko nas preveč boli in želimo, da bi ta bolečina popustila in bi spet čutili svobodo. Ko želimo biti srečni in se počutiti dobro v svojem življenju, a nekako ne znamo iz svojih začaranih krogov priti do želenega cilja. Tedaj je pravi trenutek, da prisluhnemo vodstvu naših angelov.

Sporočila angelov so vedno polna ljubezni in jasnosti. Nasveti, ki nam jih dajo, so tako preprosti in konkretni, da jih lahko hitro vpeljemo v življenje, in prav hitro vidimo, da delujejo. Celostno vidijo našo življenjsko pot in nam zato dajejo nasvete, ki so resnično v naše (in skupno) najvišje dobro.

Angeli odgovorijo na vsako naše vprašanje

Lahko nam svetujejo tako glede odnosov kot glede tega, kdaj je pravi čas, da zamenjamo službo, in katero delo nas bo najbolj osrečevalo. Svetujejo nam glede zdravja in nam predajo konkretne vaje, ki bodo prinesle več vitalnosti in dobrega počutja v naša telesa. Tudi na posel se spoznajo. Vidijo, kakšna poslovna poteza se bo za nas izkazala kot najboljša, in nam svetujejo glede pravih izbir. Odgovorijo na vsako naše vprašanje.

Njihov namen je, da nas vodijo, da to življenje, ki nam je dano, doživimo v stiku s seboj (s svojo dušo). Da izpolnimo svoj dušni namen in izmojstrimo svoje izzive, ki so nam dani z namenom naše rasti. Ko sodelujemo z angeli, kmalu ugotovimo, da ni problema, ki ne bi bil rešljiv, in da je v resnici vsaka ovira le smerokaz v smer, ki je za nas boljša.

Ljudje, ki sodelujejo z angeli, svoje življenje živijo bolje

Pogosto vidim, da ljudje, ki sodelujejo z angeli, življenje živijo bolje. Skozi življenje potujejo z lahkotnostjo, saj so odprti za jasnost, ki jim je ves čas na voljo. Ne vstopajo v vlogo žrtve in ne obtičijo v iluzijah uma, da nekaj ni mogoče. Dovoljujejo, da jim življenje prinese izzive, ampak se z njimi tudi soočijo. So redni iskalci svoje svobode in užitka. Živijo v stiku s seboj in se imajo resnično radi.

3 koraki za stik z angeli

1. korak

Prav vsak izmed nas ima možnost, da svoje življenje živi na tak način, saj imamo vsi dostop do angelov in lahko prejemamo njihova sporočila. Da bi lahko slišal, kaj prav zdaj tebi sporočajo tvoji angeli, potrebuješ verjeti in zaupati, da je zate to mogoče, kar je prvi korak.

2. korak

Drugi korak je, da prosiš za sporočilo oziroma vprašaš, kar te zanima. Bodi jasen, za katero situacijo bi rad prejel jasnost in naenkrat oddaj samo eno vprašanje. Tako boš veliko lažje ujel sporočilo, ko bo prišlo do tebe (v obliki informacije, občutka ali uvida).

3. korak

Tretji korak je, da potrebuješ poskrbeti za to, da boš ti dovolj 'čist', da boš njihova sporočila sploh zaznal, ko bodo prišla do tebe. Ko govorim o tvoji čistosti, imam v mislih tvojo pretočnost. Bolj ko si energetsko pretočen, bolj si odprt in lažje slišiš, vidiš, čutiš ali zaznaš sporočilo angelov.

5 navad za boljši stik z angeli

V svojem sodelovanju z angeli in sem odkrila, da obstaja 5 ključnih navad, ki jih potrebujem izvajati redno, da sem dovolj energetsko pretočna, da je moja povezava z angeli čista in da sem odprta za sprejemanje njihovih sporočil. Zato ker redno izvajam te navade, lahko kot medij kanaliziram zelo jasna, natančna in konkretna sporočila angelov.

Bi rad izboljšal svojo energetsko pretočnost in slišal natančna sporočila, ki ti jih pošiljajo tvoji angeli?

Odkrij 5 ključnih navad za boljšo povezavo z angeli

Vabim te, da se mi pridružiš na spletnem predavanju 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI, ki ga bom gostila točno na dan angelov, 12. septembra, ob 20. uri.

PRIJAVA  

Na ta dan bodo v zraku še posebej močne energije, saj bodo angeli povsod okoli nas. Močneje jih bomo čutili in več sporočil bomo prejeli od njih. Moja izkušnja je, da se na ta dan dogajajo prav posebne stvari, pravi čudeži. Če le odpremo svoje oči in srce, da jih vidimo. Dan angelov je posebno močen dan, zato je super, da ga izkoristimo za to, da se odpremo za stik z angeli. Da boš lažje razumel, kaj ti tvoji angeli sporočajo, pridi na predavanje, kjer ti predam 5 navad, zaradi katerih boš lažje prisluhnil njihovemu vodstvu.

Spletno predavanje na dan angelov

Na spletnem predavanju 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI bom s teboj delila praktične nasvete, ki jih lahko takoj vpelješ v svoje življenje, da postaneš bolj odprt za sporočila svojih angelov.

PRIJAVA  

Ko boš te navade vpeljal v svoje življenje, boš jasno vedel, kdaj ti angeli dajejo zeleno luč za tvoj naslednji korak in kdaj te vabijo, da še malo počakaš. Tvoj stik z angeli bo močnejši. Prejel boš več njihovih sporočil. Sporočila boš bolje razumel in si znal z njimi konkretno pomagati v življenju.

Vedel boš, kdaj angeli pravijo DA in te spodbujajo, da greš v predlagano smer. In jasno ti bo, kdaj pravijo NE in te vabijo, da počakaš na boljšo izbiro. Počutil se boš voden in lažje boš sledil svojemu poslanstvu.

Svoje življenje boš živel na način, ki je v tvoje najvišje dobro, zato ne boš v stiski ali bolečini. Dobro boš, saj boš sledil pravi poti svoje duše.

Na predavanju 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI ti bom zaupala, kaj sama kot medij počnem vsak dan, da je moj stik z angeli čist in da sem lahko kanal za njihova sporočila. In kaj lahko storiš tudi ti, da se tvoj stik z angeli še izboljša.

Pridruži se mi na predavanju in preživiva dan angelov skupaj!

Želim spoznati teh 5 navad in izboljšati svoj stik z angeli  

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com 
www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki čeprav morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.angelski-dotik.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...