Mojca Gotlib

Zakaj je slovo od preminulih tako pomembno + BREZPLAČNA meditacijo za slovo od njih

piše: Mojca Gotlib
22. oktober 2019    736 ogledov

Približuje se dan spomina na umrle in ob tej priložnosti ti podarjam meditacijo za slovo od preminulih, saj je to izjemno pomembno in potrebno zate in za pokojno dušo.

V meditaciji poteka zdravljenje vseh vezi in niti, s katerimi si še vedno povezan/-a z vsemi, ki so preminuli in za katerimi še žaluješ.

Vse te niti obda čudovita, zdravilna svetloba in poteka zelo močno in globoko energijsko zdravljenje vseh povezav z vsemi, ki so že zapustili ta fizični svet in ti še vedno misliš nanje in si želiš, da so še vedno ob tebi.

Žal jih ni več in prav je, da se s tem sprijazniš. Prav je, da dovoliš, da te duše odidejo tja, kamor jim je namenjeno.

Te duše so se same tako odločile, zavestno ali podzavestno. Prišel je njihov čas, da odidejo v drugo dimenzijo, na počitek, da si malo oddahnejo, preden se ponovno odločijo za novo utelešenje.

V meditaciji lahko občutiš, kako poteka izjemno močno, globoko in učinkovito zdravljenje vseh teh vezi s pokojniki. Ti se samo prepustiš prisotnim energijam in procesu.

Ta proces ne pomeni, da pozabiš te osebe, temveč da ti lažje živiš in dihaš in da pokojni lažje odidejo v dimenzijo pokojnih duš. To je proces, ki prinaša odrešitev zate in za pokojno dušo.

V srcu ti bo še vedno toplo ob lepih in prijetnih spominih, vajine vezi pa se sprostijo in prav je tako.

Dovoliš, da je pokojna duša svobodna, da lahko gre in se vrne, kadarkoli si to želi. Ko spustiš, je pokojna duša svobodna in osvobojen/-a si tudi ti.

Osvobodiš se, zgodi se svoboda.

Do meditacije dostopaš TUKAJ.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...