Julian La Erosius

Resnično obilje je svoboda in veselje

14. september 2017    805 ogledov

Večkrat se na t. i. duhovnem popotovanju sprašujemo, zakaj v življenju ni ustreznih financ, ujemajočega partnerstva, popolnoma zdravega telesa in vseh preostalih komfortnih zadev, ki jih Zemlja lahko ponudi. Precej moreče je oziroma naravnost frustrirajoče, ko si vse bolj in bolj v svojem zavedanju, v občutenju tiste prave narave, vse bližje Prisotnosti JAZ SEM; a po drugi strani je tvoje življenje videti na neki način čisto v razsulu. Ja, tako nekako običajno je. Pa nič zato, vse je v najlepšem redu, vse je ustrezno, tako kot je, v danem trenutku. Pa si poglejmo, zakaj.

Odgovor je v osnovi zelo preprost, vendar izredno redko lahko zasledimo resnično razlago zgoraj omenjenega dogajanja. Vse skupaj je seveda večplastno, kar pa ne pomeni, da v svojem bistvu ni enostavno. No, skočimo direktno in naravnost v jedro same energije.

Hrana, streha na nad glavo, seksi avto, bleščeč videz, zdravje, srečno partnerstvo itd. so zgolj posledica oziroma avtomatski podaljšek razsvetljenega bivanja, zavedanja svoje božanske Prisotnosti JAZ SEM. So sekundarnega pomena, ko je govor o pravem in pristnem razsvetljenju. Le naš človeški del pozornost ves čas namenja 'osnovnim' potrebam in s tem fokusom, ki načelno deluje iz pomanjkanja, ne dopusti energijam, da bi služile same od sebe (so neposredno povezane z Zavestjo in ji služijo). Lahko imenujemo zgoraj navedeno kot delovanje iz strahu, starih vzorcev, ciklusov, ki so v celoti prepleteni z biološko in spiritualno karmo.

Na nezavedni ravni obstajajo blokade do obilja

Na nezavedni ravni obstajajo t. i. blokade do obilja, in lahko se še tako 'trudiš', da bi lahkotno prišel na zeleno vejo, a ti znova in znova ne uspe. Vse skupaj je izredno močno zakoreninjeno in samo zavesten izpust celotne karmične linije (skupaj s spiritualno karmo) te lahko resnično osvobodi. Seveda ima vsaka družina svoje posebej poudarjene lastnosti, a načelno so po večini vzorci skupni vsem.

"Vse energije, ki izhajajo iz karme, v resnici niso naše."

Zavedati se naslednjega je temeljnega pomena. Energije, ki so vsakodnevno del nas in na podlagi katerih delujemo na avtopilotu, v resnici niso naše. Podrobno sem to razložil že v enem izmed prejšnjih prispevkov z imenom Ne jemljite ničesar osebno, ker nič ni osebno

Ne jemljite ničesar osebno, ker nič ni osebno

Naj pa vendarle razložim na kratko zgornjo postavko, zato bom izpostavil spodnje besede. Vse, kar je del naše karme, ki izhaja še iz časov, preden smo sploh naselili planet Zemlja, NI NAŠE. Niti bolezni, kot so rak, diabetes in preostala 'kronična neravnovesja', niti prevelika teža, prirojena invalidnost, stalno pomanjkanje obilja, niti alkoholizem in druge odvisnosti, jeza, agresija, depresija v resnici NISO NAŠI. Neuravnovešene energije so del karmične linije in del svoje linije prednikov (ti predniki smo bili v preteklih življenjih tudi sami) smo naravno vsi ter se iz roda v rod avtomatsko prenašajo. Na subtilnih, nadvse globokih ravneh. Zato je brez prekinitve in izstopa iz karme praktično nemogoče doseči stanje SVOBODE in posledično RESNIČNO OBILJE (ki sledi).

Zveni noro, posebno, čisto drugače? Ja, res je. In verjamem, da marsikoga šokira, ko se zave zgoraj zapisanega, a vendarle, tako pač JE. Z zavestno izbiro je sicer kadarkoli možno izstopiti iz starih vlog in iger, toda vsekakor to stori le redkokdo. Za takšno odločitev je potreben izredno pogumen in odločen človek. Brez dvoma in izjeme ni vedno lahko, ko čistiš svoje bitje vsega tistega, kar v resnici nisi.

Sedaj ko razumemo karmično sliko in njeno povezavo z življenjem posameznika, bom speljal prispevek do konca skozi drugo jedrno in bistveno izjavo:

Resnično obilje sta svoboda in veselje, radost (ang. JOY)

Obilje v svoji osnovi nima zveze z denarjem in še prevelikokrat se govori in daje poudarek temu v krogih duhovnosti. Denar vstopa v eksistenco na različne načine, v valovih, in pridejo dnevi, ko si, finančno gledano, nadvse dobro 'založen' in drugi, ko dobesedno nimaš pri sebi ničesar. Toda to ne pomeni (močno poudarjam), da je zaradi tega s teboj kaj narobe oz. da nisi 'dovolj' razsvetljen. Na takšni točki se hitro začnejo pojavljati očitki samemu sebi in občutki nevrednosti, saj je nekje v ozadju velike večine glav na naši Zemlji stereotip, da je prebujeno, razsvetljeno bitje vedno in povsod brez problemov, ima na računu milijarde evrov, je videti popolno in nikdar ne pade iz ravnovesja. IZMIŠLJOTINA. ZARES. Vse to lahko sledi, ko si spojen s svojo dušo, razsvetljeno zavestjo.

'Človeški' del, aspekt, bo navedene 'probleme' naravno imel, in če želimo razreševati čustvene, finančne, zdravstvene situacije in razmere iz polja 'človeškosti', ne bomo nikdar in nikoli dosegli uravnovešenja opisovanih energij. Enostavno ne gre, ker človeškost ni bila ustvarjena za to, da bi lahko storila takšne podvige (lahkotno in enostavno). Prav tako bom poudaril, da samo ukvarjanje z razreševanjem 'kvazi' problemov oz. težav že nakazuje na dejstvo, da je z nami nekaj narobe in da je treba spremeniti sebe. Ne, dragi človek! Sploh NE. Samo sprejeti je treba vse, takšno kot je, in se prepustiti duši, Zavesti, prisotnosti JAZ SEM z vsem zaupanjem. Tam so 'rešitve' že brezčasno prisotne in neomejeni potenciali odprti na voljo. Za vsakogar, ki tako izbere.

Izjemnega pomena za razsvetljeno življenje je delovanje BREZ MOČI

Moč je stara energija, del dualnosti, in kdorkoli želi ustvarjati na tak način, ne more pritegniti ravnovesja in kreativnih rešitev brez sile in truda. Samo ko deluješ povsem brez moči (v celostni božanski Prisotnosti), se druge situacije razrešijo same od sebe. Sploh ni potrebe po usklajevanju česarkoli, ker Zavest skreira v vsakem trenutku resnično POPOLNOST, in vse, kar izberemo, je na voljo v ustreznem momentu.

Čutite sedaj v ozadju, kako so denar, zunanji videz, telesna neravnovesja, hrana, partnerstvo itd. kar naenkrat izjemno nepomembni (v starem smislu)? Iz nove perspektive.

Vse se uravnovesi samo od sebe, ko se prepustimo svoji Božanskosti, resničnemu JAZU

Sploh ni nobenega dela, ker drugače izvajamo stvari na omejen in običajno težaven način. Brez dvoma pa je enormen izziv, in brez sramu zapišem iz lastnega primera, dopustiti energijam, da bitju služijo v celoti, in storiti 'nič'. Saj smo bili skozi ves zemeljski obstoj naučeni, da se brez muje še čevelj ne obuje. Še ena ogromna človeška laž, ki služi igricam 3D-realnosti. Nekateri takšno delovanje potrebujejo, saj se tako odločajo in izkušajo, kaj pomeni biti (le) človek. Vsaka izkušnja je namreč sveta.

JAZ, ki pa sem izbral celostno zlitje s samim sabo, ne vidim v omenjenih igrah nobenega smisla in radosti več. Dovolj je bilo, sedaj je čas za novo, zavestno pravljico, ki se ustvarja skozi vse dimenzije na najrazličnejše, magične načine – polne strasti, ki so umu absolutno nerazumljivi in nerazložljivi.

Zaupanje, ljubezen do sebe in strast – skozi te besede v praksi vzbrsti Nov cvet svobode, ki prinaša obilje v vseh izrazih življenja. Ne pozabimo, človeški del je popoln z vsemi svojimi neravnovesji, takšen kot je, ne skušajte ga spreminjati, ampak z vso ljubeznijo sprejeti. In nato dovoliti novim energijam, da vstopijo in prinesejo čarobne potenciale.

Svoboda je vse! Je edino, kar v resnici šteje in je 'pomembno'. Svojo resnico si seveda vsak skreira sam. A razsvetljenje in kreacije, ki iz tega sledijo, so popolnoma onkraj razuma, uma. Ni variante, da bi razumel oz. doumel.

Zatorej vse, kar je za storiti, je zavedati se neomejenih razsežnosti in dimenzij, ki obstajajo vzporedno in brezčasno, zavedati se našega božanskega, razsvetljenega JAZA, kjer je zmeraj vse v najlepšem redu. Si že razsvetljen, le dopusti si spremembe in pusti človeku biti človeški. Z vsemi pomanjkanji in ranami. Nato se vse drugo samo od sebe postavi na svoje mesto …

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...