Tjaša Dorelay

Si želiš slišati sporočila svojih Angelov?

5. april 2017    3524 ogledov

Verjamem, da lahko vsak človek živi takšno življenje, ki ga izpolnjuje in osrečuje. Ne potrebujemo obtičati v problemih. Ne potrebujemo živeti v nemoči in stiski. Kar potrebujemo je iskati jasnost, s katero spoznamo, zakaj smo te boleče življenjske situacije ustvarili in kako jih lahko razrešimo. Potrebujemo razumeti širšo sliko našega življenja, ki nam jo stik z našimi duhovnimi vodniki pokaže.

Pridruži se mi v sredo 12. aprila 2017 ob 19h na brezplačni predstavitvi, da se osebno spoznava in ti predstavim, kako ti lahko pomagam stopiti v stik s svojimi vodniki ter se odpreti njihovim sporočilom.

Prijavi se na BREZPLAČNO predavanje tukaj  

Zakaj se potrebuješ povezati s tvojimi duhovnimi vodniki?

Da bi lahko zaživel lepo življenje, ki ti je namenjeno, se potrebuješ zavedati svoje povezave z duhovnim svetom in prisluhniti sporočilom tvojih duhovnih vodnikov, ki jih vsak dan pošiljajo k tebi. V njih je vsa modrost (in odgovori), ki jih iščeš.

Veliko učenje je v teh izkušnjah, ki jih prav zdaj doživljaš, in v trenutku, ko nehaš ignorirati tvoje trenutne situacije, ampak se odločiš poiskati jasnost zanje, se tvoje življenje spremeni na boljše.

Prvi korak je, da se odpreš za ta dar, ki ga nosiš - dar stika s tvojimi vodniki.

Ali lahko vsaka oseba stopi v stik s svojim duhovnim vodstvom?

Vsak od nas ima v sebi sposobnost, da je povezan s svojo dušo in njenim duhovnim vodstvom. Vsak od nas lahko sprejme k sebi sporočila svojih duhovnih vodnikov in dobi odgovore na vsa svoja življenjska vprašanja.

V procesu življenja smo izgubili stik s seboj in pozabili, da v sebi nosimo to moč. Moj namen je, da ti pomagam obuditi ta tvoj dar!

Vseeno je ali si že v tesnem stiku s svojimi Angeli ali še ne. Edino vprašanje, ki je bistveno, je, ali si tega želiš.

Si želiš slišati sporočila svojih Angelov?

Si želiš vedeti odgovore na svoja vprašanja? Bi rad slišal, kaj je pravi korak zate na tej točki tvojega življenja? Potrebuješ vodstvo, za to da svoje življenje zaživiš bolj izpolnjeno?

Če je tvoj odgovor DA, potem te z veseljem povabim, da se mi pridružiš to pomlad na mojem avtorskem tečaju Celestial Inspiration™, v katerem te bom popeljala v stik s tvojimi vodniki in ti pokazala, kako se odpreš za njihova sporočila.

Naučil se boš vzpostaviti stik s svojim duhovnim vodstvom in slišati njihova sporočila. Dobil boš odgovore na svoja vprašanja.

PRIJAVI SE NA TEČAJ TUKAJ  

Hočeš izvedeti konkretna sporočila za svoje življenje?

Te zanima, kaj ti tako vztrajno želijo tvoji Angeli sporočiti, pa zaenkrat še nisi uspel njihovih usmeritev zares razumeti?

Če si več ne želiš sprejemati le znakov v obliki peres, ki jih najdeš na tleh in v obliki ponavljajočih se številk na registrskih tablicah, ampak želiš slišati konkretna sporočila, potem je ta tečaj pravi zate.

Tečaj Celestial Inspiration™ bo potekal 3 vikende v tej pomladi: 13.-14.maj, 27.-28.maj in 10.-11.junij 2017.

Program tečaja si preberi tukaj: www.celestial-inspiration.com

Pridruži se mi v sredo 12. aprila 2017 ob 19h na brezplačni predstavitvi tečaja, da se osebno spoznava in ti predstavim, kaj vse boš v tem tečaju pridobil.

Prijavi se na BREZPLAČNO predavanje tukaj  

Se veselim, da se osebno srečava!

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com
www.angelski-dotik.si

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, preko katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih Angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki kljub temu, da morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese preko nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.angelski-dotik.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...