SVETA GEOMETRIJA SVETUJE
Nina Filipi─Ź

SVETA GEOMETRIJA SVETUJE

pi┼íe: Nina Filipi─Ź
3. december 2017    18 ogledov

Energije kart Sacred Geometry Activations Oracle nas v tem tednu podpirajo na zelo poseben in odprt na─Źin. Poraja se mi vpra┼íanje, Kdaj si zares u┼żival iz srca? Si privo┼í─Źil tisti u┼żitek, ki ti resni─Źno ogreje srce in te napolni z radostjo in sre─Źo, ki traja? Naprimer, ko te presune nek sveti kraj, od koder odnese┼í njegovo toplino s seboj domov, ki te polni vedno znova in znova, ─Źetudi nisi tam. V meni naprimer je ena skrita ┼żelja, ki vedno o┼żivi ob stiku z dolo─Źeno osebo. Energija┬áte osebe me oblije in izpopolni vsaki─Ź, ko sem v njeni dru┼żbi. Da mi mo─Ź in bla┼żenost. Spomni me na vse moje skrite sanje. Napolni me z ljubeznijo. To so trenutku v njeni dru┼żbi, ko je en pogled dovolj, ni potrebnih dodatnih besed. Ko pogledam v te nebe┼íko modre o─Źi, vidim skozenj svoj dom in ob tej osebi ─Źutim svoj dom nekje tam med zvezdami, mir v srcu in v svojem telesu, sem pomirjena in sre─Źna. ─îetudi je veliko krat ni ob meni, ─Źutim njeno prisotnost, kakor da bi bila z menoj 24 ur na dan, ─Źutim podporo pri vseh izzivih, pri vsem kar po─Źnem.
To so energije tega tedna, ki pravijo, da ve─Ź kot si bomo dovolili ─Źutiti takih trenutkov, ob─Źutkov v svojem ┼żivljenju, jih krepili, vse ve─Ź jih bomo ustvarili in prejeli. Namre─Ź tak┼íne trenutke lahko kreiramo v ob─Źutku doma─Źnosti, pristnosti, pripadnosti. Ko ─Źutimo svoj dom nekje iz zvezd, ko ─Źutimo svoj dom tukaj in zdaj na zemlji, ko smo zliti z energijami zemlje in svojega kroga ljudi. ┼áele takrat lahko resni─Źno izpopolnjeno┬á ┼żivimo oziroma razvijamo same sebe v svojem sijaju. Kaj je ta sijaj, je potrebno veliko krat odkrivati in predvsem si ga dovoliti. A brez njega, je ─Źlovek na pol ┼żiv. Ne ┼żivi vseh dimenzij svojega obstoja ter se jih niti ne zaveda. A ko si dovoli, ko vrata odpre vsaki─Ź za en cm ve─Ź,┬áse za─Źne pravljica, v katero nikoli niti ni upal verjeti, saj se je zdela dale─Ź kot zvezde na nebu.


NAVDIH TEDNA
Se spomni┼í vseh svojih skritih ┼żelja? A se ti ne zdi, da pa zdaj pa si jih lahko uresni─Źi┼í? ┼Że danes lahko odpre┼í ta vrata in stopi┼í majhen korak bli┼żje svojim sanjam.

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji