Mavrična Boginja

SVETA GEOMETRIJA SVETUJE

3. december 2017    20 ogledov

Energije kart Sacred Geometry Activations Oracle nas v tem tednu podpirajo na zelo poseben in odprt način. Poraja se mi vprašanje, Kdaj si zares užival iz srca? Si privoščil tisti užitek, ki ti resnično ogreje srce in te napolni z radostjo in srečo, ki traja? Naprimer, ko te presune nek sveti kraj, od koder odneseš njegovo toplino s seboj domov, ki te polni vedno znova in znova, četudi nisi tam. V meni naprimer je ena skrita želja, ki vedno oživi ob stiku z določeno osebo. Energija te osebe me oblije in izpopolni vsakič, ko sem v njeni družbi. Da mi moč in blaženost. Spomni me na vse moje skrite sanje. Napolni me z ljubeznijo. To so trenutku v njeni družbi, ko je en pogled dovolj, ni potrebnih dodatnih besed. Ko pogledam v te nebeško modre oči, vidim skozenj svoj dom in ob tej osebi čutim svoj dom nekje tam med zvezdami, mir v srcu in v svojem telesu, sem pomirjena in srečna. Četudi je veliko krat ni ob meni, čutim njeno prisotnost, kakor da bi bila z menoj 24 ur na dan, čutim podporo pri vseh izzivih, pri vsem kar počnem.
To so energije tega tedna, ki pravijo, da več kot si bomo dovolili čutiti takih trenutkov, občutkov v svojem življenju, jih krepili, vse več jih bomo ustvarili in prejeli. Namreč takšne trenutke lahko kreiramo v občutku domačnosti, pristnosti, pripadnosti. Ko čutimo svoj dom nekje iz zvezd, ko čutimo svoj dom tukaj in zdaj na zemlji, ko smo zliti z energijami zemlje in svojega kroga ljudi. Šele takrat lahko resnično izpopolnjeno  živimo oziroma razvijamo same sebe v svojem sijaju. Kaj je ta sijaj, je potrebno veliko krat odkrivati in predvsem si ga dovoliti. A brez njega, je človek na pol živ. Ne živi vseh dimenzij svojega obstoja ter se jih niti ne zaveda. A ko si dovoli, ko vrata odpre vsakič za en cm več, se začne pravljica, v katero nikoli niti ni upal verjeti, saj se je zdela daleč kot zvezde na nebu.


NAVDIH TEDNA
Se spomniš vseh svojih skritih želja? A se ti ne zdi, da pa zdaj pa si jih lahko uresničiš? Že danes lahko odpreš ta vrata in stopiš majhen korak bližje svojim sanjam.

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...