Sveta geometrija svetuje
Nina Filipi─Ź

Sveta geometrija svetuje

pi┼íe: Nina Filipi─Ź
13. november 2017    220 ogledov

Na nekaj v tem tednu moramo biti posebej pozorni na zaznavanje in dojemanja vsega okoli sebe. Namre─Ź dojemanje je klju─Źnega pomena v na┼íem vsakdanjem ┼żivljenju┬áin na┼íem notranjem svetu. Kajti ─Źe na┼í notranji svet ni uravnove┼íen popa─Źeno dojemamo okolico in ji pripi┼íemo popa─Źene predstave.

Da pa je na┼íe dojemanje ali zaznavanje popa─Źeno pa v veliki meri pripomorejo na┼íe travme iz otro┼ítva in raznorazne situacije, ki so nas prizadele, na podlagi ─Źesar smo zaprli vrata na┼íega srca.

─îlovek je duh v fizi─Źnem telesu na tem ─Źudovitem planetu. S katerim smo globoko povezani preko korenin. Na┼ía kozmi─Źna mama Zemlja nas preskrbuje z vsem kar potrebujemo za pre┼żivetje kar ne pomeni samo hrano, surovine za na┼ía obla─Źila in streho nad glavo, daje nam tudi energijo in mo─Ź, da se spopademo z┬á vsakodnevnimi izzivi. Ob pogledu na ─Źudovita drevesa, ob ┼żuborenju poto─Źka v nas zbuja razli─Źna ─Źustva in ob─Źutja. Deluje kot stabilizator intenzitete ─Źustev. V naravo se zate─Źemo┬á kadar smo jezni, ┼żalostni, nesre─Źni, zaskrbljeni ali pa ker samo ┼żelimo ohranjati svojo kondicijo pa tudi kar se ┼żelimo nau┼żiti njene lepote.

In ravno ta balans ─Źustev je zelo pomemben pri na┼íi resni─Źni strasti, ki nas polni ter kreira na┼ío pot. Le v pravem ravnovesju svojih ─Źustev ali strasti ob─Źutimo mir skozi katerega lahko to strast, ─Źustva, ob─Źutja ter svojo resnico v polni meri izra┼żamo. Hkrati pa smo dovolj odprti, da lahko verjamemo in zaupamo, da je mogo─Źe prav vse kar se na┼íemu srcu zaho─Źe.

Ne pomanj┼íuj se. Verjemi, da je vse mogo─Źe. Sanjaj svoje velike sanje. Nikoli ne pozabi svojih sanj, saj nikoli ne ve┼í kdaj jih bo┼í znova potreboval. Samo sanjanje nas ohranja ┼żive. Sanje so tiste, ki narekujejo na┼íe poti.

OstaniTE pravlji─Źno!

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji