Mavrična Boginja

Sveta geometrija svetuje

13. november 2017    223 ogledov

Na nekaj v tem tednu moramo biti posebej pozorni na zaznavanje in dojemanja vsega okoli sebe. Namreč dojemanje je ključnega pomena v našem vsakdanjem življenju in našem notranjem svetu. Kajti če naš notranji svet ni uravnovešen popačeno dojemamo okolico in ji pripišemo popačene predstave.

Da pa je naše dojemanje ali zaznavanje popačeno pa v veliki meri pripomorejo naše travme iz otroštva in raznorazne situacije, ki so nas prizadele, na podlagi česar smo zaprli vrata našega srca.

Človek je duh v fizičnem telesu na tem čudovitem planetu. S katerim smo globoko povezani preko korenin. Naša kozmična mama Zemlja nas preskrbuje z vsem kar potrebujemo za preživetje kar ne pomeni samo hrano, surovine za naša oblačila in streho nad glavo, daje nam tudi energijo in moč, da se spopademo z  vsakodnevnimi izzivi. Ob pogledu na čudovita drevesa, ob žuborenju potočka v nas zbuja različna čustva in občutja. Deluje kot stabilizator intenzitete čustev. V naravo se zatečemo  kadar smo jezni, žalostni, nesrečni, zaskrbljeni ali pa ker samo želimo ohranjati svojo kondicijo pa tudi kar se želimo naužiti njene lepote.

In ravno ta balans čustev je zelo pomemben pri naši resnični strasti, ki nas polni ter kreira našo pot. Le v pravem ravnovesju svojih čustev ali strasti občutimo mir skozi katerega lahko to strast, čustva, občutja ter svojo resnico v polni meri izražamo. Hkrati pa smo dovolj odprti, da lahko verjamemo in zaupamo, da je mogoče prav vse kar se našemu srcu zahoče.

Ne pomanjšuj se. Verjemi, da je vse mogoče. Sanjaj svoje velike sanje. Nikoli ne pozabi svojih sanj, saj nikoli ne veš kdaj jih boš znova potreboval. Samo sanjanje nas ohranja žive. Sanje so tiste, ki narekujejo naše poti.

OstaniTE pravljično!

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...