Tim

Tesla metamorfoza - energijska terapija

piše: Tim
9. avgust 2018    173 ogledov

Kaj je Tesla metamorfoza? Tesla metamorfoza je izredno močna metoda zdravljenja, samozdravljenja in čiščenje duha. Zasnovana je na uporabi Teslinih zdravilnih frekvenc (skalarni valovi) katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja.

Gre za povsem nove zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino, neozdravljivih bolezni - kot so tumorji, rak, aids, sindrom kronične utrujenosti, luskavica, bolezni srca, artritis, poškodbe hrbtenice....,celo ozdravitve prirojenih telesnih okvar. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo vzpodbujajo Teslini valovi oz. t.i. skalarna energija, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomankljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja.

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na vseh ravneh, tako na fizični, mentalni, duhovni kot na čustveni. Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebni razvoj na vseh področjih..

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anja Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v Avstraliji, svoje znanje pa prenaša po celem svetu.

V čem se razlikuje Tesla metamorfoza od drugih metod?

* Ozdravitve pogosto močno presegajo napovedi in možnosti, ki jih omogoča klasična medicina. 

* Rezultati so hitro opazni, po tretjem tretmaju je običajno jasno ali pride do pomembnih sprememb in v     veliki večini trije obiski zadostujejo.

* Pomembnejše od samega zdravljenja pa je to, da Teslini valovi inicirajo evolucijo zavesti in prečiščevanje duše (zdravljenje karme) ter razvoj na vseh ostalih ravneh: telesni, mentalni, duhovni in čustveni, saj Tesla frekvence spodbujajo ta proces.

* Teslini valovi  aktivirajo rekonstrukcijo DNK viijačnic človeka in ga vodijo k harmonizaciji njegovih DNK vijačnic z DNK vijačnicami zemlje in vesolja.

* Značilnost energije Teslinih frekvenc je, da z razdaljo postane močnejša, kar je v nasprotju s tem kar smo se učili o energiji pri urah fizike.

* Tesla je pojasnjeval, da se ti valovi razlikujejo od Hercijanskih elektromagnetnih valov, saj ti valovi pretoka energije ne ustavijo ali njeno pot spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino, usnjem ali gumo.

* Te frekvence lahko imajo enako aplitudo kot energetske frekvence plazilcev, kuščarjev, ki imajo naravno sposobnost obnavljanja odsekanih udov. Te frekvence, bolje kot karkoli drugega, pomagajo telesu, da si opomore od poškodb saj celoten živčni sistem začne delovati kot antena, ki sprejema biomagnetno pulziranje nastalo v možganih, še posebej v primerih, ko je telo v travmatičnem stanju.

* Zdravljenje se lahko prične že s samim namenom, celo pred prihodom stranke na tretma. Izgleda, da je naše razumevanje časa omejeno.

* V času zdravljenja na daljavo je možno vzpostaviti telepatsko zvezo s strankino zavestjo, podzavestjo in integrativno zavestjo. To je lahko posebej koristno pri reševanje psiholoških problemov, lahko je celo bolj uporabno kot metoda svobodnih asociacij ali hipnoza, ki jo koristimo v psihologiji: ko oseba enkrat problem, ki deluje iz podzavesti, ozavesti, ga lahko tudi reši. Če pri zdravljenju dosežemo raven integrativne zavesti ali Višjega Jaza, se lahko dobi jasno sporočilo.

* Praktik ne diagnosticira, ne usmerja energije, ničesar ne vleče iz telesa, niti karkoli v telo dodaja. Višja zavest stranke sama ustvarja neke vrste sporazumevanje z Univerzalno zavestjo, praktik nastopa le kot pomoč, da proces steče, nastopa kot čuječ opazovalec in kot opazovani.

* Zdi se, da se tukaj srečamo z  mrežo frekvenc različnih metod zdravljenja: stranke pogosto pravijo, da med zdravljenjem zaznavajo vonje, okuse (aroma terapija), slišijo zvoke, včasih celo zbore in orkestre (zvočna terapija), terapije z glasbo, čutijo valovanja (vibracijska terapija), vidijo barve (barvna terapija), doživljajo spremembe temparature in tako naprej. Nekateri vidijo različne ljudi, pokrajine, ki se razlikujejo od tistih na zemlji, angele....doživljajo nekaj kar ni prisotno v tej dimenziji. Kot da frekvence odpirajo komuniciranje z različnimi dimenzijami.

* Nekatere stranke občutijo fizičen dotik, čeprav so roke praktika oddaljene od telesa stranke.

* Za razliko od nekaterih drugih metod, pri katerih čutimo, da energija teče skozi roke, se tukaj zdi, da je energija vse okrog nas, stranka in praktik pa postaneta del nje.

* Ta metoda zdravljenja presega vse tehnike.

* Ni potrebe po zaščiti.

* Ta energija ima svojo lastno inteligenco, ki deluje z inteligenco telesa človeka.

* Okrog nekaterih strank se pojavlja svetloba, ki je vidna s prostim očesom, na nekaterih seminarjih pa so bili študentje priča pojavu svetlobe v prostoru.

* Izgleda, da te frekvence odpirajo komunikacijo z različnimi dimenzijami vključujoč s časom in nas vodijo v smeri večdimenzionalnega bitja - bitja svetlobe.

Tesla metamorfoza se izvaja na treh ravneh in sicer kot :

  • Tesla metamorfoza zdravja 
  • Tesla komunikacija duše
  • Tesla metamorfoza svetlobnega telesa

Za več informacij o Tesla metamorfozi obiščite naslednje vire:

  • www.Tesla Metamorphosis.com
  • Knjiga Tesla metamorfoza (Anja Petrović)
  • Wikipedia - Tesla metamorfoza

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...