Tjaša Dorelay

To poletje je čas za spremembe v odnosih

6. julij 2017    2015 ogledov

Vstopili smo v mesec julij, ki naznanja najmočnejše obdobje zdravljenja in transformacije odnosov v tem letu. Zdaj se bo pa res začelo dogajati s polno paro! 

Julij nam prinaša močne energije, ki bodo spodbudile, da:

  • jasno vidimo, v kakšnih odnosih obstajamo (kaj nam je všeč in kaj nam ni)
  • kakšne iluzije o teh odnosih ustvarjamo (in da je čas, da jih sprostimo)
  • kaj si v odnosih resnično želimo in kako to lahko dobimo.

Za večino med nami bo to obdobje zelo težko, saj nas bo soočalo z našimi odnosi - kaj v njih ne deluje, v katerem odnosu ne živimo pristno sebe, kje se neprestano prilagajamo, v katerem odnosu se ne izražamo ...

Če si energetsko zelo senzitivna duša, si to že prepoznal in si verjetno že polno vpet v reševanje tvojih odnosov. Ampak ustavi se. Trenutno NI čas, da se ukvarjaš z reševanjem tvojih odnosov. Najprej potrebuješ zadihati in prebuditi udobje v sebi. Šele nato lahko narediš korak dalje. V nadaljevanju ti zaupam, kaj naj bo tvoj prvi korak.

Julij prinaša zdravljenje odnosov

Zna biti, da bo julij zate težji mesec, saj se bo res veliko dogajalo, predvsem na čustvenem nivoju. A nikar ne skrbi. To zdravljenje potrebuješ, zato da boš lahko v drugi polovici leta stopil korak naprej v smer takšnih odnosov, kot si jih res želiš.

Julij bo v ospredje prinesel vse, kar v tvojih odnosih ne deluje, odprle se bodo stare rane, videl boš, v kakšnih iluzijah živiš v svojih odnosih in spodbujen boš, da si dovoliš sprostiti stare zamere. 

Zavedaj se, da: Vsak odnos se lahko preoblikuje, ko ti spremeniš energijo, s katero vstopaš vanj.

Napiši si to misel na vidno mesto. Da se je večkrat spomniš.

Tvoja ključna naloga v mesecu juliju

Zdaj je čas čiščenja, zdravljenja, odpuščanja in spuščanja. Občutek boš imel, da se moraš ukvarjati s svojimi odnosi, jih reševati in spreminjati. A ne stori tega!

Pomembno navodilo za ta mesec: ne ukvarjaj se s svojimi odnosi, ampak S SEBOJ.

Če želiš, da se tvoji odnosi preoblikujejo v takšne, ki te bodo podpirali in ti bodo dajali to, kar si želiš, moraš biti TI sam v odnosu do SEBE bogat. Zato, prste stran od ukvarjanja z drugimi in v ospredje postavi sebe. Ukvarjaj se s seboj. Začuti sebe.

Kaj rad počneš? To redno počni.

V kateri dejavnosti uživaš? Večkrat si jo privošči.

Išči načine, da sam sebe razvajaš, se neguješ in ljubeče poskrbiš zase. 

Kakršen boš ti sam do sebe, takšno energetsko sled boš ustvarjal zunaj sebe in ljudje ob tebi se bodo na enak način odzvali nate.

Če boš v stiku s seboj začel to poletje, ti sploh ne bo tako težek in osvojil boš lekcijo, ki ti jo prinaša.

Vse je le prehodno stanje

Imej zavedanje, da so vse te spremembe potrebne in da za vsakim dežjem posije sonce. Na nobeno stanje v tem mesecu se ne navezuj, samo pojdi dalje in počakaj, da mine. Ves čas dajaj fokus nase in bodi v LJUBEZNI.

Vem, da so odnosi tebi zelo blizu. In ko čutiš, da ne delujejo, te boli. Ampak letošnje poletje je namenjeno rasti v naših odnosih. Energije te bodo ves čas potiskale, da narediš nekaj drugače, da si sebi v odnosih bližje, da živiš svoje odnose bolj iskreno in pristno. Lahko živiš v uporu tega procesa in si v bolečini, lahko pa v jasnosti in s tokom te lekcije izmojstriš in si dobro.

Saj se hočeš počutiti dobro v svojih odnosih, kajne?

DA / NE

Če je tvoj odgovor NE, te vabim, da ljudi ob sebi obvestiš, da si se odločil, da boš slabo in naj se te na široko izogibajo :)

Če pa je tvoj odgovor DA, potem pa imam zate super brezplačni spletni program ZAPLAVAJMO V POLETJE, kjer ti bom z mojo jasnostjo in konkretnimi nasveti pomagala, da sprostiš napetost, stisko in neugodje, ki se bo prebujalo v tvojih odnosih in prebudiš še več ljubezni in sprejemanj.

Povem ti, kaj ti prinašajo energije poletja in ti zaupam trike, kako te energije uporabiti za tvojo rast in še večji užitek.

Si želiš prejeti dostop do vseh teh vsebin? Prijavi se v moj brezplačni 11-dnevni spletni program ZAPLAVAJMO V POLETJE tukaj >>

Zaplavaj v poletje z jasnostjo

V programu ZAPLAVAJMO V POLETJE bom s teboj delila ključne lekcije letošnjega poletja. Zaupam ti, s čim se ukvarjaj v tem času, kaj prihaja v ospredje tvojega življenja in kako lahko naslednje tromesečje maksimalno izkoristiš za to, da ustvariš dobre odnose.

Vsak dan dobiš na svojo e-pošto eno modrost in vajo, da boš korak za korakom v teh 11 dneh programa naredil en pomemben korak dalje v svojem življenju in izboljšal svoje odnose.

Program je v celoti brezplačen. Začnemo že v ponedeljek 10. julija! 

Prijavi se v program brezplačno tukaj  

Sončen pozdrav in se vidiva v programu!

Tjaša Dorelay, www.angelski-dotik.si 

Vir: www.angelski-dotik.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...