Tjaša Dorelay

Želiš vedeti, kaj ti sporočajo tvoji angeli?

13. september 2017    3647 ogledov

Si želiš vedeti, kaj ti sporočajo tvoji angeli? 

Če je tvoj odgovor ZELO, potem je ta članek kot nalašč zate.

Vidim, da rad bi vedel, kaj ti tvoji angeli sporočajo. Ker veš, da imajo tvoji duhovni vodniki zelo jasen vpogled v tvoje življenje, vidijo, kaj je prava pot zate, in ti lahko svetujejo bolje kot katerikoli prijatelj.

Poznajo te (poznajo tvojo dušno pot), zato ti lahko podelijo najnatančnejše in najkonkretnejše nasvete za življenjske situacije, ki so zate izziv.

Ko prideš na moje kanalizirane dogodke, vidiš, kako jasna sporočila ti lahko predajo tvoji duhovni vodniki, in sam veš, kako te njihova jasnost vedno dvigne od tal za nekaj centimetrov in v tebi prebudi občutek dobrobiti.

Kako bi bilo lepo, če imel vsak dan dostop do tega občutka in angelskih sporočil, kajne?

Kaj sploh pomenijo angelski znaki?

Čeprav je lepo, ko dobiš kakšen angelski znak (npr. pero na tleh ali tri enake številke na registrski tablici avta pred teboj), v resnici ne veš čisto zares, kaj ti želijo s tem sporočiti. Kajne?

Ali je to znak, da je tvoj partner pravi zate ali ne? Ali je to znak, da naredi prvi korak k spremembi ali raje še malo počakaj? Kaj zares pomenijo ti znaki??

Rad bi, da bi lahko sprejel razumljivo in konkretno sporočilo. Ne le odgovora DA ali NE, ampak konkreten odgovor z usmeritvijo. In potem greš in si raje povlečeš angelsko karto.

Ali so angelske karte dovolj natančne?

In četudi si potem potegneš angelsko karto in dobiš krajši odgovor, si v resnici želiš slišati več – prejeti jasnejši odgovor in večje razumevanje za svojo situacijo. Karta nikoli ne da tako poglobljenega odgovora, da bi točno vedel, kaj zdaj.

Hm, kaj torej zdaj lahko storiš? Ali bi lahko slišal, kaj ti angeli sporočajo, ne da bi moral iti kamorkoli ali čakati na dovolj jasen znak? Moj odgovor je: JA!

Zate je mogoče, da slišiš vsa sporočila svojih angelov!

Ta sposobnost slišanja angelskih sporočil ni namenjena le redkim izjemam, ampak je dar, ki ga imaš tudi ti. Vprašanje je le, ali ga znaš zares uporabljati.

Velika škoda je, da tega ne bi znal. Zato ti to jesen jaz pokažem, kako si odpreš povezavo z 'zgornjim nadstropjem', torej s tvojim duhovnim vodstvom.

Moja velika strast v življenju je, da zate kanaliziram sporočila angelov, še bolj pa uživam, ko TEBE naučim slišati tvoje angele.

Zato sem ustvarila tečaj Celestial Inspiration, v katerem ti predam svojo tehniko povezovanja z angeli in ti pokažem, kako pritegneš k sebi VSA sporočila, ki jih imajo tvoji angeli zate.

Naučil se boš slišati sporočila svojih angelov

Tako boš lahko zase in za svoje najbližje prenašal angelska sporočila.

Pomisli, kako super bo, ko boš lahko takoj dobil odgovore na svoja vprašanja, ne da bi moral čakati več mesecev na termin za individualno kanaliziranje pri meni.

Vabim te, da se mi v tej jeseni pridružiš na mojem avtorskem tečaju Celestial Inspiration, v katerem te bom v 3 vikend delavnicah naučila slišati tvoje angele.

PRIDRUŽI SE MI.  

Na tečaju Celestial Inspiration t pokažem, kako vzpostaviš dvosmerno komunikacijo s svojim duhovnim vodstvom, ker vem, da ni luštno, če se počutiš, da si v tej komunikaciji ves čas sam.

Te zanima, kaj se boš naučil na tečaju?

Te skrbi, da zate ni mogoče, da bi slišal svoje angele, četudi si zelo želiš? Kakšna sporočila sploh lahko dobiš od angelov, če se naučiš povezati z njimi?

Klikni SEM in si oglej moje videoodgovore na vsa tvoja vprašanja.  

Hvaležna sem, da lahko s svojim darom pomagam tudi tebi, da vzpostaviš stik s svojim duhovnim vodstvom, in vesela bom, da te bom na to pot pospremila.

Nič hudega, če še ne znaš slišati sporočil, ki ti jih dnevno prinašajo tvoji angeli. To jesen se bo to spremenilo! Če se odločiš in narediš ta prvi korak ter se mi pridružiš na tečaju.

Spodbujam te, da narediš ta korak, ker vem, kako srečen boš, ko boš znal slišati vsa sporočila svojih angelov. :)

PREBERI VEČ O TEČAJU.  

Prijave na tečaj so že odprte, in če se prijaviš do 15. septembra 2017, še ujameš nižjo ceno. Vrata v tečaj se zaprejo 2. oktobra 2017. Naslednji termin tečaja je jesen 2018. Vse o tečaju si preberi tukaj: www.celestial-inspiration.com

PRIJAVI SE NA TEČAJ.  

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay
www.celestial-inspiration.com
www.angelski-dotik.si 

Tjaša Dorelay je medij, ki sliši sporočila duhovnih vodnikov. Je ustanoviteljica portala www.angelski-dotik.si in avtorica tečaja Celestial Inspiration™, prek katerega te nauči, kako lahko tudi ti slišiš sporočila svojih angelov. Njeni natančni kanalizirani readingi navdušujejo tudi največje skeptike in prinašajo jasnost za življenje številnim Slovencem, ki čeprav morajo na individualni termin pri Tjaši čakati več mesecev, z navdušenjem prisluhnejo sporočilom, ki jih duhovni svet prenese prek nje. Stopi v stik z njo in spoznaj, kaj želijo tvoji vodniki prav zdaj sporočiti tebi!

Vir: www.celestial-inspiration.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...