Duhovno vodstvo, terapije, meditacije, delavnice, baby reading

Duhovno vodstvo
terapije, meditacije, delavnice, baby reading

2758 zahval     1542 ogledov

OSEBNA ENERGIJSKO ZDRAVILNA TERAPIJA je kombinacija energijske terapije in pogovora, kjer se posveti vašemu osebnemu izzivu in področju v vašem življenju in telesu, kjer želite napredek oziroma spremembo. Za hitrejšo transformacijo uporablja zdravilne meditacije ter predaja osebne napotke s strani osebnih angelov vsakega posameznika. Tako so preobrazbe izredno lahkotne, prijetne in učinkovite ter izpeljane v najkrajšem možnem času, kar potrjujejo tudi njene stranke.

Redno ima srečanja v njenem duhovnem templju na skupinskih, vodenih MEDITACIJAH. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov. V poletju pa potekajo meditacije v naravi, ki so pravi balzam za dušo.

V DELAVNICAH predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale delati velike korake naprej v njenem življenju. Teme so različne in vedno preizkušene v praksi, zato so delavnice  zelo prakrične in v njih izhaja iz omejitev prisotnih. Njeni tečajniki potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice presežek pričakovanega.

Njeno veliko veselje in pravi balzam za žensko dušo je Pogovor s prihajajočo otroško dušo ali baby reading. Namenjen je vsem nosečim mamicam, ženskam, ki želijo zanositi in vsem ženskam, ki so izgubile otroka ali so doživele splav. Sama je bila trikrat v veselem pričakovanju nove dušice, zato ve, kako si  bodoči starši želijo vedeti čim več o njihovem prihajajočem novem članu, zato z velikim veseljem prenaša odgovore na vsa vprašanja, ki si jih postavljajo. Njihova še nerojena dušica spregovori z njimi preko nje in prejmejo posnetek sporočil, ki jih ima otrok za njih. Najbolj dragocena so ta sporočila za ženske, ki ne morejo zanositi in jim njihova prihajajoča otroška duša pove, katere pogoje je potrebno še izpolniti, da se bo dušica utelesila. Sama je doživela je tudi izgubo otroka, zato ve, kako zdravilna so sporočila in posnetek za starše, ki so doživeli take vrste izgubo. Za vse starše, ki so doživeli izgubo otroka jim Pogovor s preminulo otroško dušo PODARI. 

 
Boginja Lakšmi: Skrivnosti obilja

Boginja Lakšmi: Skrivnosti obilja

Mojca Fink, Angelska Šepetalka
Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   2747 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji