Duhovno vodstvo, terapije, meditacije, delavnice, baby reading

Duhovno vodstvo
terapije, meditacije, delavnice, baby reading

3407 zahval     1663 ogledov

OSEBNA ENERGIJSKO ZDRAVILNA TERAPIJA je kombinacija energijske terapije in življenjskih napotkov, kjer se posvetimo vašemu osebnemu izzivu in področju v vašem življenju in telesu, kjer želite napredek oziroma spremembo. Za hitrejšo transformacijo prejmete zdravilno meditacijo ter osebne napotke. V prvem koraku boste odvrgli vse, kar vas teži, bremena in skrbi in se boste počutili veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa boste začeli s pomočjo terapije spreminjati svoje vzorce delovanja, da si boste lahko sami ustvarili vsak dan posebej bolj lahkoten in srečen. Samo s spremembo načina delovanja lahko dosežete trajne pozitivne spremembe in s tem boljše počutje, srečno in zadovoljno življenje.

V našem duhovnem templju ste dobrodošli na redne skupinske, vodene MEDITACIJE in druženja. Meditacija je prilagojena vsem trenutno prisotnim in njihovim potrebam. Prisotni prejmejo terapijo oziroma zdravljenje in vodstvo v obliki napotkov, usmeritev, resnic in globokih uvidov. V poletju pa potekajo meditacije v naravi, ki so pravi balzam za dušo.

V DELAVNICAH Mojca predaja naprej svoje izkušnje, ki so njej pomagale delati velike korake naprej v njenem življenju. Teme so različne in vedno preizkušene v praksi, zato so delavnice  zelo prakrične in v njih izhaja iz omejitev prisotnih. Njeni tečajniki potrjujejo, da dosežejo izjemen napredek v kratkem času in da so delavnice presežek pričakovanega.

Pravi balzam za žensko dušo je baby reading. Namenjen je vsem ženskam, ki želijo zanositi in vsem ženskam, ki so izgubile otroka ali so doživele splav. Najbolj dragocena so ta sporočila za ženske, ki ne morejo zanositi in v readingu prejmejo napotke, katere pogoje je potrebno še izpolniti, da bo prišlo do zanositve. Mojca je sama doživela izgubo otroka, zato ve, kako zdravilna so sporočila in posnetek za starše, ki so doživeli take vrste izgubo. Za vse starše, ki so doživeli izgubo otroka jim baby reading PODARI. 

 
Boginja Lakšmi: Skrivnosti obilja

Boginja Lakšmi: Skrivnosti obilja

Mojca Fink, Angelska Šepetalka
Duhovno vodstvo

Duhovno vodstvo

50 inspiracij   3396 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Mojca Gotlib s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Novi trg 10, Novo mesto


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji