Marjana Bloch

Soul Coaching® 28-dnevni spletni program, ki vam pomaga spoznati resnico o vašem življenju

13. december 2013    430 ogledov

Običajno se različni programi za boljše življenje osredotočajo na doseganje ciljev in sanj. Večina jih je usmerjenih na čustveno zdravljenje. Soul Coaching® je drugačen program. Njegov glavni namen je odstraniti notranje ovire, da se lahko povežemo z modrostjo duše. Kdo v resnici ste, vam nihče ne more povedati. To spoznate šele, ko pridete do notranjega vira svojega bitja, do duše, ki vas poveže z resnico. Resnica je hrana duše.

Soul Coaching® je 28-dnevni program, ki vam bo pomagal spoznati resnico o vašem življenju. Če ga boste izvajali, se bo vaša energija večala, če ne, se boste po nepotrebnem izčrpavali. Mnogi ljudje so izčrpani in pregoreli, ker niso pristni in pošteni do sebe.  Ko ste pristni, vaša duša uspeva in se bogati.

Vsak teden je posvečen enemu od štirih elementov: zraku, vodi, ognju in zemlji. Tako je prvi teden namenjen lastnostim zraka in odstranjevanju umskih naplavin, drugi teden je namenjen lastnostim vode in povezovanju s čustvi, tretji teden je posvečen lastnostim ognja in je namenjen odstranjevanju senc v duševnosti, četrti teden je posvečen lastnostim zemlje in je namenjen čiščenju in okrepitvi telesa.

Vsak dan, vseh 28 dni, boste preko elektronske pošte prejemali navodila in naloge s točno določenim namenom. Vsak dan boste s posebno tehniko integrirali v svojo podzavest točno določeno afirmacijo.  Prejeli boste tudi 28  globoko izkustvenih meditacij,  ki vam bodo pomagala, da aktivirate zdravljenje na najglobljih ravneh svoje duše.
Avtorica programa je Denise Linn, mednarodna priznana zdravilka, pisateljica in predavateljica. Program v Sloveniji izvaja Marjana Bloch, edini Soul Coach™ v Sloveniji.

Cena programa: 75,00€
 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...