Taja Albolena

Sestrstvo

28. julij 2014    323 ogledov

Povezanost je ena tistih vrlin, ki jih ženska nosi v svojih celicah. Nekaj najbolj naravnega nam je, da smo v medsebojnih odnosih, kajti odnosi so tisti, ki nas hranijo in negujejo. Ženske imamo naravno sposobnost povezovanja in empatije. In odnosi po katerih v zadnjem času ženske hrepenimo so odnosi s svojimi dušnimi sestrami.

V moškem sistemu moči prevladuje tekmovalnost, nadvlada in kontrola. In v zadnjih desetletjih smo ženske izmojstrile moški sistem moči. Ravno zaradi tega ženske občutimo največjo izdajo s strani svojih prijateljic, ki v skladu z moškimi principi tekmujejo, kontrolirajo in nadvladujejo druge ženske. Pogosto je v ženskah prisoten strah, da bi se povezala z žensko zaradi preteklih izkušenj ljubosumja, maščevalnosti ali zlobe, ki smo je ženske v medsebojnih odnosih pogosto sposobne. Ker smo ženske bitja energij in obvladamo energijski svet so običajno boji, ki potekajo med ženskami predvsem na energijskih nivojih, kar utegne biti zelo "grdo" in boleče. In vendar globoko v sebi hrepenimo po svojih sestrah, »svečenicah«, ki stojijo druga z drugo, druga za drugo, ki se podpirajo in druga drugo vidijo v njeni veličastnosti in najvišjem potencialu.

Ženske potrebujemo podporo sestre, ki me vidi pristno, avtentično, tako kot sem. Dušne sestre so tiste, ki nam pomagajo prebuditi svojo žensko dušo in jo vtkati v mrežo svojega življenja. Dušna sestra je ženska, danes ali v preteklosti, ki je naredila vse za služenje s prijaznostjo in sočutjem v skladu s platinastim pravilom, ki pravi; naredi drugim tisto, kar si želijo. Brez mučeništva in brez žrtvovanja.

Sestrstvo je bilo tradicionalno mesto posvečenosti, povezanosti, služenja, medsebojne podpore in sočutja, ki je spodbujalo mir, radost, enakost brez potrebe po ustvarjanju ločenosti, kritiziranju ali sojenju moškega. Sestrstvo je vez, ki izzove ego in nam ne daje  občutka udobja in varnosti. Pravzaprav vedno znova izziva naše navezanosti in odvisnosti. Sestra je tista, ki ti pove resnico in te sooči s tvojimi tendencami, da sabotiraš samo sebe, da se skriješ ali pomanjšaš. Sestrstvo ni namenjeno temu, da bi spodbujalo ločenost od tvojega notranjega moškega aspekta, pravzaprav je sestrstvo tisto, ki ustvari sveti prostor v katerem se lahko ogledamo in prepoznamo v partnerju, očetu, ljubimcu, bratu.

Namesto poudarjanja samozadostnega posameznika, sestrstvo prinaša s seboj pomembnost povezanosti in pripadanja.

Namesto nadzora in kontroliranja sestrstvo predstavlja naravno mrežo življenja, ki nas ujame vedno, ko imamo občutek, da bomo padle.

Namesto nepovezanosti s čustvi in občutki jih sestrstvo interpretira kot vir modrosti. Namesto ignoriranja fizičnih potreb telesa sestrstvo vidi telo kot tempelj, ki pripada svetosti življenja.

Sestrstvo je namenjeno negi in podpori Razcveta tvoje Ženske duše, Razcveta v enost, celostnost in povezanost. Sestrstvo je tisto, ki krepi povezanost s tvojo izvorno esenco ženstvenosti in pomaga preobraziti vse ovire, ki stojijo na poti, da resnično objamemo to kdo smo v resnici - Božanske.

Sestrstvo ustvarja sveti prostor za zdravljenje. Sestrstvo te spodbudi, da vstopiš v svoj notranji tempelj, da odpreš vrata v svojo maternico in ozdraviš vse ranjenosti, ki jih nosiš s seboj ne le iz tega življenja, temveč tudi s strani tvojih prednic. Bolečine, rane, ločenost, ki jih nosimo v sebi je potrebno objeti in sprejeti in pogosto brez podpore sestra tega enostavno ne zmoremo. Kultivirati moramo odnose, ki jih organiziramo okoli rasti in evolucije namesto da iščemo varnost, zaščitenost in tolažbo. Če resnično želite v polnosti utelesiti svoj dušni namen, živeti svojo poklicanost, je izjemno pomembno, da ustvarite medsebojne odnose in soustvarjalno partnerstvo z ženskami, kjer stojite druga z drugo in druga za drugo v vašem porajanju sebe, v realiziranju vaših polnih potencialov, da postanete pristne, avtentične ženske, kot ste. Da ustvarite resnične partnerje, s katerimi lahko delite popotovanje k svojemu polnemu razcvetu in uspehu. Dejstvo je, da nismo tukaj, da bi bile same. Nismo ustvarjene za individualizem. Sestrstvo nam omogoči, da začutimo in vstopimo v celoto.

Dejstvo je, da ženske trenutno večinoma izhajamo iz razmišljanja naših mam, kjer se moraš žrtvovati za druge. V resnici smo generacija, ki popravlja smer zavesti ženske. Kar se dogaja z večino žensk je prebujanje želje po prispevanju k družbi, da smo avtentične, popolnoma žive v udejanjanju svojih darov in talentov in tega kar imamo, da doprinesemo k svetu.

To kar se v zadnjih letih prebuja v ženskah je hrepenenje po tem, da bi igrale svojo najveličastnejšo možno igro, igro za katero smo se rodile, da jo igramo. In če se ženske skrivajo, če se ne soočijo s svojo usodo, imajo lahko težave z depresijo, zaskrbljenostjo in pogosto razvijejo fizične težave. Stres, ki ga mnoge ženske čutijo v sebi je pravzaprav povezan s tem, da niso v skladu s svojim dušnim namenom, da ne sledijo svojim sanjam in ne živijo tega, za kar so se rodile, da bodo postale.

In tako sem začutila svoj klic. Klic po soustvarjanju s svojimi dušnimi sestrami. Marca se je zgodil dušni dogovor med 13 sestrami, ki smo se zbrale, da skupaj stkemo sveti krog sestrstva. 13 vrtnic, trinajst semen življenja je ustvarilo rožo življenja, ki smo jo izbrale za svoj simbol.

Junija smo predstavile Razcvet Ženske, video serijo, v kateri bomo delile vsaka svojo zgodbo.

Video serija Razcvet Ženske razkriva 12 ženskih zgodb, ki te lahko navdihnejo, s strani 12 žensk, ki so pionirke in odpirajo pot v nov svet, ki se rojeva. Pridruži se pisani druščini žensk, ki te lahko navdihnejo s svojo zgodbo, da se razcvetiš v svojo ženstveno polnost, globino, kreativnost, povezanost, sprejemljivost in vitalnost na vseh področjih svojega življenja onkraj predstavljivega.

Darilo, ki ga želimo deliti s teboj je, da začutiš, da imaš dovoljenje, da ustvariš uspeh na svoj sijoče ženstven način.

In da si obdana in podprta s skupnostjo žensk, ki smo pripravljene na spremembo! Da se povežeš s svojimi sestrami in rodiš »novo« sebe v svet. In vse to je na voljo BREZPLAČNO.

Kajti verjamemo, da svet čaka nate! Ja, res je, vsi čakamo nate in na tvoje unikatno in enkratno Darilo. Trdno verjamemo, da imamo dušni dogovor s tistimi ljudmi, ki naj jim pomagamo na njihovi poti. In točno v tem trenutku tvoja skupnost čaka nate. Da se prebudiš in da deliš svoje unikatno in enkratno, edinstveno Darilo z ljudmi in Svetom.

Zato se nam pridruži in stopi v svojo polno moč ženske, ki si se rodila, da postaneš. Da deliš svoje Darilo z ljudmi in svetom. Zdaj!

Več informacij najdeš na spletni strani, kjer se lahko prijaviš.

Taja Albolena

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...