Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 23.-29. 11. 2015

20. november 2015    95 ogledov

Razvija se energija števila 11

November še vedno podpirajo energije števila enajst v letu 2015. Izjemno okrepljena moč enice se bo v tem tednu še posebno občutila.

Teden ima enako vibracijo kot celoten mesec, zato bo še toliko močneje čutiti izjemne energije moči volje, ega, racionalnosti kot tudi energije močne intuicije, podzavesti. To sta energiji, ki se bosta ves teden morali med seboj uravnovešati. Spodbujali nas bosta k novim začetkom, uresničitvi idej, jasnosti in viziji. Ne bomo imeli časa, da bi oklevali, vztrajali pri starih vzorcih, situacijah, odnosih … Trmi in navezanosti na stare energije se bo treba za vselej odreči.

Ta teden bo poudarek prav na poslovnem in družinskem področju. Ko bomo navezanost na družino spuščali, se bodo odpirale nove vizije na področju kariere. Pomembno bo ozavestiti, zakaj spustiti staro, da lahko pridobimo novo. Energije planeta nas na te korake opozarjajo že kar nekaj časa.

Vsaka prepoznava, vsaka sprememba nas uravnovesi z magnetno energijo števila 11, s posebnimi višjimi frekvencami in od nas zahteva nove, prave korake k uresničenju naše vizije. Vedno več nas je, ki se zavedamo takšnega delovanja. S takšnim delovanjem pomagamo vsem tistim, ki so na poti, da to prepoznajo, ozavestijo in navsezadnje delujejo. Torej spustimo za vselej stare stvari, situacije, odnose in sprejmimo nove energije, ki bodo vse staro preobrazile. Tisto, kar je potrebno, bo odpadlo, drugo se bo razvijalo z novo frekvenco. Spustite staro in sprejmite nagrado!

Prva dva dneva bosta pod vplivom štirice, kar pomeni, da se bomo na vseh področjih lotevali stvari, situacij bolj praktično, s pridnostjo, jih gradili in sestavljali sistematično. Red, prizemljenost in disciplina bo moto začetka tedna. Če ne bomo sitni, togi, prepirljivi, leni in mulasti, bomo energijo z lahkoto usmerili v pravo smer, se pravi v jasen cilj, vizijo. Imeli bomo priložnost pokazati svojo individualnost in neodvisnost. To pomeni, da se bomo v situacijah in odnosih znali postaviti zase in na tiste, ki nam bodo vsiljevali svojo močno voljo, gledali s sočutjem. Torej odnosi v družini, med sodelavci, poslovnimi partnerji, v službi bodo pod drobnogledom. Ne vsiljujete svojega mnenja vsakomur, ne mečite biserov svinjam.

Ravno ko bomo videli jasnejšo sliko svojega cilja, vizije, bo teden razburkala energija petice. Prinesla bo spremembe, dobro komunikacijo, premike, nekaterim tudi krajša potovanja, svobodo. Nekateri boste s temi energijami usklajeni in se bo vse dogajalo spontano, druge pa bodo situacije vsakdanjika potisnile do roba, kjer boste preprosto morali spustiti staro. Te spremembe bodo spet izostrile vaš cilj, sliko, vizijo in konec tedna bo znova podprt z energijo močne volje, ki vam bo pomagala pri uresničitvi.

Pred nami je torej razgiban teden, naj ne bo preveč svoboden in v skladu s stavkom: Eh, saj bo. Če se ga boste lotili sistematično in z zavedanjem, boste nagrajeni s čudovitimi energijami, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše dotedanje ideje.

Užijte teden v vsej popolnosti!

Karmen, Ekipa Intuicija.si

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj.

 

 

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...