Tomo Tololeski

TEJ dance: most med zdravilnim in družabnim plesom

9. februar 2016    159 ogledov

Spoznaj svojo najglobjo naravo skozi ples. Odgovori si na vprašanja:

  • »Kdo sem jaz oziroma kdo nisem jaz«?
  • »Kaj je ego«?
  • »Kakšno vlogo ima um v »mojem« življenju«?
  • Kaj je življenje?
  • Kaj je pojavni svet fenomenov?
  • »Kaj je stres«?

Dosegli boste stanje sproščenosti, miru, modrosti, kreativnosti in zdravja.

Vabljeni na redno vadbo v programu »Res, ne stres / Spoznaj kdo si res in izginil bo tvoj stre«. Vadba poteka vsak torek in nedeljo od 20h do 21h v prostorih TEJ dance centra na Kolarjevi 47 v Ljubljani.

 Vadbo vodi Tomo Tololeski, ustanovitelj in snovalec TEJ dance metode, programa Res, ne stres, ustanovitelj TEJ dance centra in Zavoda ZKB, zavod za kvaliteto bivanja. Že od otroštva se intenzivno ukvarja s plesom, najprej kot tekmovalec v športnih plesih, kasneje se je mojstril še v drugih plesnih zvrsteh. Po poklicu je poleg plesnega pedagoga tudi specialni pedagog. Na akademiji za ples je predaval predmete povezane s pedagogoko in didaktiko. Ima certifikat za joga inštruktorja. Več let je bil aktivni joga inštruktor. Leta 2012 je iskustveno in poglobljeno spoznal zdravilno moč plesa, nekaj na kar je čakal celo življenje. Takrat je začel s projektom TEJ dance. TEJ so kratice besed Trust – Energy – Joy. Spoznal je kako s pomočjo plesa poglobiti izkustvo bivanja in preiti v bivanje v sedanjem trenutku. Izvaja programe: TEJ solo latino, TEJ solo salsa, TEJ družabni v paru in Res, ne stres. Njegovi programi poleg plesnega znanja in rekreacije nudijo globoko sprostitev. Globoka sprostitev ni nekaj kar dosežemo z intelektualnim dojemanjem ampak je skrito v globimi tistega kar smo v vsakem trenutku. Ples je učinkovito in preprosto sredstvo, ki nas pripelje v te globine, ne glede na osebna prepričanja, osebnostne poteze, način življenja, starost, spol itd.. 

TEJ dance ruši mejo med zdravilnim in družabmim plesom. Vabljeni, da ga izkusite in z njegovo pomočjo uresničite svoje potenciale.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...