MOJCA GREGORčič

Tedensko astrološko dogajanje: 21. - 27. 2. 2022

20. februar 2022    820 ogledov

Zadnji teden najkrajšega med 12. meseci nam ne bo prinesel prav veliko prelomnih dogodkov.

Luna bo potovala od znamenja tehtnice do znamenja vodnarja, vmes pa sestavljala in razstavljala harmonične aspekte, ki nas podpirajo in dinamične aspekte, ki nam prinašajo izzive, a posledično tudi napredek in rast.

V stopamo že v tretji teden, ko so vsi planeti v direktnem gibanju in tako bo vse do konca aprila, ko se bo Pluton, najbolj oddaljen planet podal v retrogradno gibanje in v njem vztrajal skozi celo pomlad in poletje, do drugega tedna oktobra.

V tem tednu in vse do konca februarja razen Lune, nihče izmed preostalih 9. planetov ne bo zamenjal znamenje.

Tako lahko pričakujemo umirjen teden upadajoče Lune, ki v sredo sestavi zadnji krajec, mlado luno pa bomo pričakali v znamenju rib, v začetku marca.

Tedensko ASTROLOŠKO DOGAJANJE: 21. - 28. 2. 2022

Ponedeljek, 21.02.2022

Že na vse zgodaj se nas lahko polasti strah, ki si ga ne bomo znali razložiti. Ne prav prijetno za začetek tedna, po zaslugi Plutonovega kvadrata na Luno. A tesnobnost mine, ko se Luna med 6. in 10. uro poda v prazen tek, nato pa prestopi v strastnega škorpijona, v katerem bo vztrajala vse do sredinega popoldneva.

Sledi prijetno, konstruktivno popoldne,  rešitve se nam ponujajo kot na dlani, še posebej za vodna in zemeljska znamenja, s kardinalnim ali spremenljivim modusom. In kdo so ta znamenja? Ribi, devica, škorpijon, kozorog in rak.

Torek, 22.02.2022

Jutranji nemir, kot posledica nepričakovanih sprememb kmalu izveni, a ohranjajmo previdnost v prometu. Dopoldne bo prijetnejše, razpoloženje se bo razpotegnilo  vse do zgodnjega večera, ko se od nekod prikrade tesnoba, poudarjen občutek odgovornosti, hkrati pa tudi nerazumevanje.

Ostanimo močni, ne pustimo se zmesti in pojdimo po začrtani poti. 

Sreda, 23.02.2022

Dan zadnjega krajca, ki se sestavi šele malo pred polnočjo bo zagotovo dinamičen, lahko bomo občutili nemir skozi celoten dan, saj Luna še vedno vztraja v strastnem škorpijonu, a se bo pred prestopom v strelca povezava z vladarjem Plutonom, nam pa prinesla izredno moč in trdoživost.

Odlično za različne terapije v dopoldanskem času.

Ta dan bomo imeli izredno močno intuicijo in dobro vizijo zaradi odlične povezave Marsa in Neptuna, morda se nam poraja nova, malce nora ideja, ki skozi čas postane najboljše od najboljšega.

Četrtek, 24.02.2022

Pred nami je prijeten dan, najprijetnejši v tem tednu. Optimistična Luna v strelcu nam končno prinese malce veselja in sproščenosti. Dobra komunikacija nas bo podpirala skozi dan, tako se bomo z lahkoto dogovarjali in povezovali, za nameček pa se povežeta še Venera in Neptun, ter nam pričarata romantično vzdušje. Če niste romantik, pa poiščite umetniški navdih v dnevu.

Pozno zvečer se pravljica razblini, priplazita se odgovornost in resnobnost.

Petek, 25.02.2022

Prebudili se bomo v stresno jutro in dan, ko se bodo presenečenja nizala eno za drugim. Na našo srečo bo celodnevno Lunino popotovanje v prazno delovalo kot nevtralizator, a vseeno ostanimo previdni, predvsem v prometu. Zvečer Luna prestopi v znamenje kozoroga in nam napove resnoben in deloven vikend. Nič kaj obetaven pustni vikend, podobno kot že zadnji dve leti. 

Sobota, 26.02.2022

V drugih časih, bi se zagotovo veselili norčavega pustnega večera, da bi pomagali prepoditi zimo. Kako bo letos? Odgovorna Luna v kozorogu je že od četrtka izven meja, danes pa se bo harmonično poveza s Soncem, Uranom in Jupitrom –  prijetno jutro in dopoldne, nizale se nam bodo dobre priložnosti za dogovarjanje.

Dobre in izvirne rešitve se nam ponudijo okoli poldneva, pa jih bomo znali prepoznati in si jih upali udejanjiti.

Sledi umirjeno, sproščeno in prijetno popoldne in večer. Morda le prevladajo norčave energije, zamika nas pustno rajanje in si privoščimo malce norčavosti in sprostitve. 

Nedelja, 27.02.2022

Skozi celoten dan bo Luna še vztrajala v znamenju kozoroga, nam pa se obeta umirjeno jutro in prijetno dopoldne. Imeli bomo dovolj energije, poguma in strasti, česar koli se lotimo. Izkoristimo te podporne energije vse do zgodnjega popoldneva, kasneje bo bolj malo od nas, saj se bomo preveč ukvarjali z navideznimi težavami in blodili v labirintu temačnih misli. A napetosti pojenjajo malo pred 16.uro, ko se Luna poda v prazen hod – ne bo prav veliko novega, bomo pa z lahkoto podelali zaostanke.

 

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.

Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti. 

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
DARJA
  komentiral 2 leto nazaj
❤ Hvala❤
Nalagam...