Renata ReaDana

Dnevnik energij 24. - 30.5.2021

23. maj 2021    259 ogledov

Pa se izteka maj, ki nam je pokazal drugačno plat zgodbe.

Človek obrača in Bog obrne. Ne glede, kje smo želeli biti naj se peljalo v smer, ker moramo biti. Nekateri lahko slavite, nekateri lahko s hvaležnostjo spremljate proces, nekateri pa niti ne veste kako bi začeli pot, ki se odpira.

Ne bo prijetno, ne bo pa nekaj, kar ne zmoremo. Ni čas za raziskovanje globim, čas je, da to kar priprava na površje sprejemamo in opazujemo sebe ob tem kar je privrelo na plan. Omare, kleti, podstrešja je potrebno osvetliti in pospraviti.

Niti ni toliko dela kot se zdi, le lotiti pa se bo potrebno. In ja…zataknili se bomo – izgovorov malo morje, pa nič hudega, tudi to je del nas in opazujmo to, zakaj to potrebujemo in zakaj tako delujemo in mogoče pomembno – KDAJ tako delujejo. Presenečeni boste nad tem, kako smo samo sebi – največja OVIRA.

Teden bo deloven in poln emocij

Vsi bodo hoteli vse in mi ne bomo vedeli kje začeti – komu naprej ustreči. Emocije bodo in potrebno jih je sprejeti in spoznati. Tako kot mama sprejema otroka v vseh fazah razvoja in odraščanja.

Na področju odnosov ali bo konec ali se postavlja na novo. Selitve, premik ali pa slovo. Oklepanje ne bo več možno, ker je moči / volje vedno manj. Vrata so odprta – možnosti so.

Na področju zdravja bo v ospredju hrbtenica in vrat. Strah in stres. Komu se pustimo, da nas pelje po tej poti ? -  je moč navade ali trenutno stanje? Bomo se prilagodili, klonili ali bili v mehki energiji s tokom življenja.

Veliko vprašanj se bo pojavilo – tudi na mestih, ker smo mislili, da je že zaključeno. Zato opazujmo telo, telo nam ne more skriti resnice in ko bodo dobili odgovor – stopiti v akcijo, da to sprostimo.

 In ja – dobro bi bilo, da najdemo način kako v vsakodnevni rutini »krepiti« telo, da bo prožno in mehko. Telo naj ohranja »kondicijo – mehkobe«, ker čas, ki prihaja to zelo potrebno ta »drža«.

Bodite še naprej v svojem toku življenja in sledite navDIHU.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...