Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 13.-19. 6. 2016

11. junij 2016    2078 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je kreativen in deloven teden. Teden preobrazbe, v katerem boste začutili, da je nekaj starega v vas resnično izginilo. Končajte stara razmerja, odnose, opustite stare vzorce v službi, prekinite ustvarjalne projekte, ki nimajo prihodnosti.

V tednu, ki je pred nami, boste ustvarjali in delovali, sprejemali odločitve, prevzemali odgovornost ter dokazovali zanesljivost. Čas bo za nove projekte, poslovne podvige, korenito uresničevanje idej. Veliko truda in energije boste vložili v to in kasneje boste nagrajeni. Ne predajte se! Uspeh je zagotovoljen z veliko vztrajnosti.  

Ste v prejšnjem tednu začutili močnejše energije, jih uporabili, se jim predali in pustili, da vam pokažejo pravo pot? Še vedno smo pod vplivom energij, ki nam v vsaki situaciji, odnosu ali stvari razkrivajo tančice in nam dajejo neprecenljive izkušnje. Ustavite se za trenutek in prisluhnite svojemu notranjemu vodstvu, svojim vodnikom, mojstrom, ki ščitijo vaše energije in vas pravočasno ustavijo.

Teden, ki je pred nami, bo pod vplivom gradnje, dela, reda, discipline, moške energije, izjemnih vizij. V tem tednu usmerite vso pozornost v poslovne priložnosti, delo in kariero. Postavite temelje na energijah, ki vam bodo pomagale razvijati zdrave, za vas popolnoma nove okvirje.

Dovolite si spustiti staro kljub vsemu in zaupajte v življenje. Stare energije, stari vzorci, stari načini razmišljanja so tako močno zakoreninjeni v vas, da boste za uresničitev novih idej potrebovali veliko volje, poguma in vztrajnosti, da jih izkoreninite. Zapomnite si, nagrade za takšno delo so neprecenljive. Ker ste bili nekateri v zadnjem času priča tem velikim spremembam, popolnoma novim izkušnjam, se lahko zavedate, da je zdaj čas, da te spremembe in odgovornosti sprejmete, se končno odločite in svoje nadaljnje korake oplemenitite z energijo zanesljivosti, radosti in romantičnosti. Se pravi, v vsaki novi situaciji, v kateri se znajdete hote ali nehote, prižgite ogenj in ga negujte. Negovanje in urejanje nepravih situacij vas bo popeljalo na stransko pot, s katere boste morali ponovno najti pot nazaj, seveda pod pogojem, če boste to želeli.

V vaši karieri, službi, poslu bo prihajalo do sprememb. Zaradi novosti boste polni energije in lahko tudi malo vznemirjeni. Nova priložnost oz. naloga vas bo pripeljala do še večje vztrajnosti, ki je ključ do vašega uspeha. Stvari, s katerimi ste se do zdaj ukvarjali, za vselej opustite. Za to dejanje boste nagrajeni. Odprite se in poskrbite, da do vas pridejo nove in sveže priložnosti.

Da pa boste lahko priča svojemu uspehu, priporočam, da se sprostite in meditirate. Potrudite se in najdite pravi način, da umirite svoje misli. Zapomnite si: kadar je vaša zavest sproščena, pozitivno vpliva na duševno in fizično zdravje. Biti brez misli minutko ali dve je res izziv, ampak če boste pridno vadili, boste uspešnejši in bolj odprtega duha. Poskusite in vadite – disciplinirana zavest je izjemno učinkovita pomoč. Meditacija vam bo pomagala razviti čut za stvari, ki jih želite doseči na svoji poti.

Odločite se, končajte staro in sprejmite nove priložnosti v karieri. Svoje romantične odnose pa v tem tednu pustite v mirovanju. Pravi čas še prihaja. <3

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. >>

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...