Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 26. 11. - 2. 12. 2018

27. november 2018    726 ogledov

Igriv, izjemno kreativen in družaben teden je pred nami. Razvijale ga bodo energije radodarnosti, strasti, optimizma in vdanosti. V vas bodo spodbujale smisel za umetnost. Tudi orginalnosti, modrosti, ki jo nosite v sebi, intuitivnosti ter mistiki se ne boste mogli izogniti. Saj boste na vsak način želeli uresničiti svoje ideje in jih deliti z vašimi prijatelji, sodelavci, partnerji.

Svojo edinstvenost boste izražali na vseh nivojih v življenju. Še rajši pa si boste poiskali miren kotiček, celo odšli v naravo, seveda z namenom, da slišite bit svoje duše in se poglobite vase. Kajti le tako boste modrost, ki jo nosite s preteklih življenj, lahko plemenitili naprej.

Odprite se svojemu življenjskemu poslanstvu in pogumno ustvarjajte nove poti. Odprite se svobodi in inteligenci novega človeštva. Energije še vedno spodbujajo trasformacijo vaših senc, zato se jih zavedajte in z znanjem preženite strahove preteklosti.

V tem tednu bo zelo pomembno, da se boste dosti gibali, poskrbeli za ekološko svežo prehrano, uravnovesili stres, poiskali mir v naravi in vdihovali svež zrak. Problemom, oviram, za katere mislite, da vas nenehno zasledujejo pa naredite konec. Uporabite znanje in pogum ter jih enostavno preskočite. Z dobro organizacijo, prevzemanjem odgovornosti in sodelovanjem boste lahko priča novi resničnosti. Naredite si prostor pod soncem.

Znanja ni nikoli preveč

Kadar se soočate s strahovi, problemi, negativnimi vzorci, sem prepričana, da zadaj stoji neznanje, prazna vreča informacij. Zato je izjemno pomembno, da se tega zavedate in pobrskate po kakšni izjemni literature, članku ali knjigi. Informacij v tem tednu bo napretek. Izkoristite priložnost, da vas energije usmerijo na pravo izobraževanje, seminar, delavnico. Dajte priložnost tistemu področju v življenju, ki to potrebuje. Pa tudi, če je to iskanje vaše boljše polovice. Velikorat posameznika do “aha” momenta pripelje pogovor s prijateljem, znancem, ki je to tematiko že osvojil… Zaupajte in prisluhnite tako sebi kot tudi drugim.

Zaupajte svojim občutkom in intuiciji

Ko se vam zazdi, da je breme sveta preveliko, se lahko s pomočjo meditacije umaknete v svoje svetišče. Lahko se oklepate v svoji notranji biti. Zaupanje pa je tista izjemno zahtevna naloga za vsakega, ki mu to ni spontano, naravno. Verjamem, da z njim prav dobro ravna večina. Saj ste predvsem zato lahko spontani in razigrani na vseh podorčjih. Nekatere pa ravno ta občutek, da ne znajo, ne morejo zaupati spravlja v obup.  Predvsem zato, ker je zaupanje izgubljeno.

Izjemno je, da Zaupanje začnete graditi na novo, na svoj edinstven način. In se mu nikoli več ne odrečete. Pri tem vam bo pomagala intuicija, preko katere boste prejemali občutke, sporočila, slutnje, ki so namenjene le vam. Ni ga posameznika, ki bi vaša sporočila lahko tako dobro pretolmačil kot si jih lahko vi sami. Več pozitivnih izkušenj boste pridobili, večjo mero zaupanja boste imeli.  Zavestno se lotite te naloge, lažje vam bo. Žal je velikokrat, zaradi različnega spleta okoliščin zaupanje izigrano, še posebej v intimnih  odnosih.

Sprejmite sodelovanja in zdrave kompromise

Sodelovanja in kompromisi hodijo z roko v roki z zaupanjem. In znajdete se na odličnem poligonu učenja. Podarite si ta čas, in z veliko strasti, znaja in poguma ustvarjajte. Prisluhnite občutkom, le – ti vam povedo vašo pravo pot. Jasno lahko zaznate okvirje in jih s pomočjo jasne komunikacije izrazite.

Energije so na tem področju izjemno intenzivne in to intenzivnost od vsakega izmed vas zahtevajo. Želijo, da se jasno izrazite, da ste predani idejam, projektom, samemu sebi. Želijo, da ne delujte na način, ki vam ga narekujejo drugi. Saj se boste kaj kmalu znašli na razpotju, kjer boste “takratko” potegnili vi. Preizkušnje nikoli ne počivajo. Sicer so neprecenljive, vendar vseeno. Vstopajte v odnose neobremenjeno, igrivo in z namenom. Bodite pozitivno usmerjeni in poglejte dobro skupno vizijo. Nič ni narobe, če se kasneje izkaže, da gresta vsak svojo pot. Sta pa to do sedaj prehodila z namenom, da bo samostojna edisntvena, srčna in prava.

Ustvarjajte in se izrazite

Izjemno zadovljstvo boste našli, ko boste v ravnovesju, miru in tišini, prisluhnili melodiji svoje duše. Bolj ko se boste povezali z njo, večjo strast po ustvarjanju in izražanju boste začutili. Dovolite si biti zvesti samemu sebi. Ne kažite svetu lažnega obraza.

S pogumom boste razbili preteklost, zid neodločnosti. Upajte si zbrati pogum in vaš ego vreči ob tla, da se raztrešči. Ustvarite najplemenitejšo obliko poguma brez začetka in konca. Izstopite iz omejenosti v svobodo. Pišite, rišite, pojte, delujte. Začutite občutke v vas samih in jih poskušajte pretvoriti v takšno obliko, da bo razumljiva širši množici ljudi. Ne izpolnjujete pričakovanja drugim, to ni vaše poslanstvo. Živeti morate svoje življenje. Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste imeli veliko mero smisla za odnose, ambicioznost in strast. Bodite notranje neodvisni, kreativni in ustvarjalni.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...