Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 29. 10. - 4. 11. 2018

29. oktober 2018    627 ogledov

Energije prihajajočega tedna še naprej izjemno vspodbujajoče vplivajo na vašo strast v življenju. Pa če je še tako čustveno naporno, nikar ne odnehajte. Zelo pomembno bo,  da vse skupaj z zavedanjem, pogumom, s strastjo in jasno vizijo vzamete v svoje roke, in očvrstite dosedanje temelje. Vneto negujte svojo neodvisnost, na področju, ki to potrebuje. Teden vam prinaša izjemne materialne dosežke.  Veliko bo pozitivnih premikov na materialnem področju, zato sodelujte in sklepajte dobre kompromise. Želeli si boste bolj poglobljene odnose tako med prijatelji, sodelavci kot tudi med poslovnimi partnerji. Zdaj imate odlično priložnost, da zaupate svojim občutkom in delujete. Čustveno ravnovesja vas bo izjemno pomirilo. Zato naj bo teden poln globoke čutnosti, izjemne zanesljivosti, odkritosti in poštenosti, globoke ljubezni do družin in prijateljev, ter iskrenega sočutja do vse živih bitij.

Pred nami je teden neodvisnosti

Energije vas bodo podpirale in vodile k vam samim. Podprle bodo vašo neodvisno naravo, zanesljivost. Vaša srčna samozavest bo prišla na dan zelo subtilno in nepričakovano. Pustite ji, da se izrazi. Prepoznajte ego in njegova sporočila, ki vam gredo včasih že pošteno “na živce”. Spoznajte svobodo v kateri želite živeti. Zavedajte se, da je svoboda zelo organizirana, od vas zahteva veliko časa in odgovornosti. Zato se jo na eni točki morda izogibate in vam cona udobja prav sede. Po drugi strani, ste ste pa zanjo pripravljeni naredi prav vse. Stopite ven iz vzorcev odvisnosti, morda za začetek na enem področju, tam, kjer čutite, da boste to lahko storili. Vzemite pogum, drznost, vztrajnost v svoje roke. Energije vam bodo osvetlile situacije, dogodke in predvsem odnose, ki to najbolj potrebujejo. Za največjo ranljivostjo, je ponavadi skrit največji potencial. Stvari se bodo odvijale počasi in nepričakovano. Prisluhnite simfoniji energij in se igrajte.

Odprite se obilju, življenju ambicioznih uresničenj in materialnim dosežkom


Veliko energije in truda ste vložili, da ste naredili spremembo, ki jo želite živeti. Ali pa ste vložili čas in energijo v to, da boste naredili spremembo. Odločitev pač. Čas je, da se odprete obilju na kateremkoli področju, saj vam pripada. Ne bodite negativno usmerjeni, če se nekaj ne zgodi, tako kot ste želeli. Znani stavek: Ni še čas. Vam že pošteno “gre na živce”. Ampak ne, normalni ste. Morda še res ni pravi čas, je pa zagotovo čas, da se poglobite vase, se odločite in naredite tisti pravi korak, da začutite, kako je, ko je sreča na vaši strani. Svoje nepotencialne energije, spustite. Ker v vašem vsakdanjiku ni več prostora zanje. Sedaj je čas, da odprete vrata vaši resnični naravi, ki kliče po transformaciji, oblilju, ki vam pripada. Morda se vam na materialnem področju še niso zgodili ekstremni premiki, ste pa svojo notranjost, dodobra spremenili, oplemenitili in utrdili. Ne zanemarjajte tega, bodite ponosni na to. Saj sami že prav dobro veste, da za videnim uspehom, ali pridobljenim materilnim obiljem, ponavadi stoji veliko vloženega časa, energije, truda, vztrajnosti, znanja. Nič se ne zgodi čez noč, večkrat ne prave stvari. Zato ne bodite pohlepni, ne delajte stvari samo zato, da boste pridobili čimveč materialnega. Poglejte na situacijo še z druge plati, širšega zornega kota in marsikaj boste na novo dojeli in naredili tudi v višje dobro.

Edinstvenost in strast do življenja – krmilo vašega poslanstva

Velikokrat se sprašujete ali ste na pravi poti, ali ne, kaj je moje poslanstvo in kaj ni. Ponavadi nov posel ali nova služba ni življenjsko poslanstvo, je pa zagotovo obogateno, oplemeniteno z odnosi, dejanji in nalogami, ki jih v takšni situaciji na novo sprejmete in s pomočjo njih delujete, da odkrijete globino svoje duše. Bolj ko se boste zavedali, kdo v resnici ste, kaj vam sporoča vaš notranji glas, bolj boste razumeli sebe. Ob vsakem koraku boste začutili vašo srčno naravo, strast, kar naenkrat boste nekaj izjemno radi naredili, izpeljali, nič več vam ne bo težko. To prepoznajte, spoznajte. Prepoznajte občutke, dogajanja, kaj je tisto, kar vam prižke iskrico v srcu in vas naredi še bolj zavedajoče. Ne zamenjujte tega s tem, da ste pomagali drugim, ali pa ker se tako spodobi ali pa ker nekaj morate narediti, ker so tako delovali že vaši predniki in tudi v družbi je to najbolj sprejemljivo. Ta ogenj, iskrica mora priti iz vašega srca, duše. Dovolite si jo občutiti in z veseljem naredite to kar veste, da morate. Če prisluhnite sebi, prisluhente svoji edinstveni naravi.

Vzemite moč nazaj v svoje roke!

Izjemno jasno in najbolj uporabljeno vodilo v življenju vsakega posameznika je, da vajeti vzamete v svoje roke in si zaupate. Vi morate biti tisti, ki imate škarje in platno v svojih rokah. V letošnjem letu vas energije k temu močno opominjajo, celo na vsakem koraku, v vsakem odnosu, na vsakem področju, pri vsakem projektu. Naučite se samostojnosti. Ne bodite odvisni od drugih. Bodite predvsem iskreni do sebe in poglejte na katerem področju, še vedno niste čisto zlahka izpustili navezanosti. Navezanost se lahko pojavlja v odnosih v tej meri, da ste na osebe na subtilni ravni zelomočno navezani. Velikokrat gre za predmete, stvari, materialne dobrine, tudi denar. Morda imate občutek, da se vam to ne dogaja več in da to ni namenjeno vam. Kljub vsemu v tem transformativnem ne zanemarite “malenkosti”. Predlagam, da se kljub temu poglobite vase in najdete odgovor, ter ga začutite. Ponavadi se stvari dogajajo malo “hecno” - v življenje pridejo ljudje, s poplnoma identično situacijo, ki ste jo vi uvideli, predelali pri sebi. S tem veliko pokažejo. Zato prisluhente sebi in drugim, občutite in živite življenje.

Uspeh v tem tednu vam bo naklonjen, če boste imeli močan korakter in močno voljo, strast do življenja. Plemenitite ljubezen do sebe, vztrajajte, bodite pogumni in imejte smisel za ravnovesje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...