Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 4.-10.6.2018

6. junij 2018    87 ogledov

Energije bodo tudi v tem tednu usmerjale vaš fokus v red, sistematičnost, disciplino, postavljanje čvrstih temeljev in delo na sploh. Negovali boste integriteto samega sebe na vseh področjih. Energije vas spodbujajo, da odgovorno sprejmete življenje v svoje roke in zase resnično poskrbite. Življenje vam ponuja spremembe, z namenom, da napredujete in naredite korake k vašemu boljšemu življenju. Če ste statični, se odprite premikom, priložnosti vam dobesedno padajo v roke. Kreativnosti ste se že naučili na večih področjih, sedaj izkušnje dobro uporabite in oplemenitite dosedaj zgrajene temelje. Pot do svobode, ki si jo želite, je zelo organizirana, kreativna in odgovorna. JE enostavna, če v sebi slišite glas, ki vas k temu spodbuja, vam daje moč, voljo in pogum. Zato, zavihajte rokave in pričnite trdo delati. V tem tednu razvijte svoj talent praktičnosti, bodite se naprej sistematični, zanesljivi in vredni zaupanja.

Energije bodo krepile vztrajnost, stabilnost in resne prijeme

Imeli boste občutek, kot da se vse skupaj pomika počasi. V resnici pa se ne. Energije vas bodo spodbujale k delovanju, k praktičnosti, k temu, da znanje in izjemne informacije prejšjega tedna prenesete v prakso. V vas morda še spijo energije reda, discipline, sistematičnosti, razvoja, do dobro opravljenega dela. Zato sprejmite odgovornost zase in naredite majhno, a za vas največjo spremembo in uvedite novosti v vaš vsakdanjik. Lahko na vseh področjih, ali pa na tistem,kjer resnično to potrebuje. Pomebno je, kako se lotite stvari, odnosov in situacij. Pot do cilja, vam prinese v življenje nove, a velike, neprecenljive izkušnje.

Postavite jasne meje in razrešite karmična dejanja

Energije vas bodo potisnile v situacije, odnose in stvari, ki bodo od vas zahtevale, da se vpogledov vase zavedate in poznate njihovo ozadje. Saj boste s pomočjo informacij, ki so vam bile dane prav na intuitivni ravni v veliko pomoč. Zavedajte se svojih občutkov, nanja, ki ga nosite v sebi. Naj vam ne bo vse skupaj pretežo. Potrudite se in rarešite. Teden je primeren, da delo, ki ga opravljate, opravite z ljubeznijo do dela.življenja samega. Bodite prudoktivni in nikakor ne glejte na zenmarljivo na vnašanje ravnovesja v svojem življenju. Če ste eden izmed tistih, ki samo delate, delate, delate, potem je čas, da se teh potencialov zavedate in si tudi zavestno vzamete čas za regeneracijo. Tudi tukaj gre a jasno postavitev meja, zaupanja vase, da bo vse narejeno in podobno. Bodite srčni, imejte čustveno ravnotežje, da le-tega ne izgubite zaradi pretiranih ambicij, ki vas pripeljejo, do bolezni, ki jih povzroča stres. Ne zanemarjejte potrebe po uravnovešenem življenju, saj v nasprotnem primeru lahko razvijete pretirano materialistično naravnanost.

Vašo dušo božajo energije ustvarjalnosti, človekoljubnosti in ljubezni

Ko odločno poskrbite za svoja dejanja in se začno stvari postavljati na svoje mesto, ste lahko nadvse ljubeznivi, veseli, radostni. V takšnih in podobnih situacijah vas resnično navdaja človekoljubnost, zavračate vsakovrstne nepravičnosti, ste izjemno ljubeci, nesebični in strpni. Zato je v takšnih situacijah, odnosih in stvareh, biti previden oz. odgovoren zase v tem smislu, da se ne razdajajte in da vas vaši bližnji ne izkoriščajo. Svoje priložnosti za ustvarjalnost boste raje usmerjali v vaš dom. Če morda čutite, da je čas poglejte širše in s svojo ustvarjalnostjo oplemenitite vaše življenje tako, da bodo od tega imeli korist tudi ostali ljudje. Velikokrat zaradi omejitev na samo eno področje, na vaša vrata začnejo trkati razni zadržki, strah do te mere, da lahko hudo omeji vašo duhovno in osebnostno rast. Bodite odprti oz odprite se in ne bodite eden izmed tistih, ki zaradi nezavedanja trpi za tesnobo inn posesivnostjo. Ne pustite, da v vašem življenju prevlada negativnost, zaskrbljenost, kajti to so energije, ki vas vodijo v tarnanje in iskanje krivde pri drugih. Zato z sprejetjem odgovornosti naredite svoje živlejnje veliko bolj živahtno,lahkotno in ustvrjalno. Enostavno živite ga!

Spremembe naj bodo čudovita stalnica v vašem vsakdanjiku

Spremembam se v tem obdobju ne morete upirati. Saj vas življenje vsak dan vodi do točke, ko lahko vse skupaj obrnete popolnoma lahkotno in morda tudi nepričakovano. Podali ste se na pot življenja, na pot gibanja in sprememb, z namenom, da ga živite bolj polno, strastno. Eni ste k temu veliko bolj podvrženi kot drugi. Zato tisti, ki ste, morate to ozavestiti, in se življenju eneostavno nehate upirate. Izbrali ste si takšno nalogo, da boste spremembe naredili na vsakem koraku. Veliko se morate gibati, raziskovati, poučevati sebe in druge, odpirati vrata v življenju in izkušati prefinjenost, sposobnost prilagajanja, imeti dobro zdravje, tako moralno kot tudi fizično. Energije, ki vas silijo v spremembe so v bistvu zelo dobrodošle, čeprav ima lahko marsikdo izmed vas občutek, da so ga energije potisnile čisto ob steno in nikakor ne vidi več izhoda. Takšne situacije so za marsikoga potrebne, saj šele takrat dobi priložnost aha momenta in naredi kvantno spremembo. Sprejmite to različnost intenzitete v vaše življenje in se podajte na svojo življenjsko pot že danes.

Odkrijte vaše življenjsko poslanstvo, zaupajte v svojo edinstvenost.

Energije tega leta vas še vedno spodbujajo, da v sebi začutite tisti občutek, ki vas vodi po poti, ki jo potrebujejte v živlejnju. Želijo, da resnično slišite svoj notranji glas, svojo intuicijo in vanjo zaupate. Prisluhnete glasu svoje duše in začnete negovati, plemenititi vašo edinstvenost narave v sebi. Naučite se sodelovanja, sklepajte kompromise, bodite profesionalni in pomagajte drugim do te mere, da so vam hvaležni. Vaše življnjsko poslanstvo je obarvano z delovanjem v vašem življenju. Ne nadajajte si mask na obraz in ne živite zivljenja drugih. Vse to uporabite za poligon, da najdete svojo identiteto, svojo edinstvenost in da vse to živite.

Popustite in se pomaknite naprej v življenju. Izberite pogum za tveganje pri odpiranju neznanih novih poti. Imejte moč, voditeljske sposobnosti in zavedanje svojih meja, ter bodite pripravljeni na sodelovanje in kompromise.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...