inspiracijska knjiga Žepna lučka + verižica Odprto srce 60% CENEJE

AKCIJA: inspiracijska knjiga Žepna lučka + verižica Odprto srce 60% CENEJE

7. februar 2018    508 ogledov

Podarite nekaj drugačnega sebi ali svojim najdražjim! Pripravili smo vam čaroben paket, ki vsebuje inspiracijsko knjigo ŽEPNA LUČKA in verižico ODPRTO SRCE, ki podpirata, da srce odprete obilju, ki vam ga življenje prinaša ter vam pomagata na poti odkrivanja svojega notranjega diamanta.

Paketek (knjiga ŽEPNA LUČKA + verižica ODPRTO SRCE) je trenutno na voljo 60% CENEJE, vključena pa je tudi BREZPLAČNA POŠTNINA. Plačilo je možno le po PREDRAČUNU. AKCIJA TRAJA DO 28.2.2018!

Zakaj je paketek tako čaroben?

  • Žepna lučka ni le knjiga - je inspiracijska sopotnica. V vsakem trenutku dileme ji postavite vprašanje in jo odprite naključno. Vedno znova vam bo podarila modrost, ki vam bo osvetlila ključ do rešitve in pomagala krepiti samozaupanje, notranji mir in sproščenost ter s tem pomagala izboljšati vaše odnose!
  • Verižica pa simbolizira odprto srce in vas s svojo vibracijo podpira, da srce odprete obilju, ki vam ga življenje prinaša.

Čudovito darilo zase ali svoje ljubljene, kajne?

AKCIJA TRAJA DO 28.2.2018!

Knjiga ŽEPNA LUČKA

"UŽIVATI v tistem, kar imaš, PRISLUHNITI pomirjujočemu glasu svoje duše, imeti VELIKE SANJE in delati majhne korake v smeri želenega; ZAUPATI v popolni cikel življenja in SPRAJEMATI svojo nepopolnost, pustiti svoj edinstveni PEČAT LJUBEZNI na koščku Zemlje kjer si... To pomeni zares ŽIVETI." - citat iz knjige ŽEPNA LUČKA

Želite v pravem trenutku pravi nasvet? Se želite globlje povezati s seboj in izboljšati svoj odnos (s seboj, otrokom, partnerjem ...)? Želite občutiti več notranjega miru in zasijati v svojih pravih barvah? Želite bolje spoznati sebe, poglobiti stik s seboj in v vsaki situaciji ohranjati notranje ravnotežje? Čutite, da se želite osvoboditi stresa in polno zaživeti svoje življenje?

Potem je ŽEPNA LUČKA prava knjiga, ki bo vam in vašim ljubljenim osvetlila pot do notranje resnice.

Žepna lučka ni le knjiga. Je vaša vsakodnevna prijateljica in sopotnica, ki vas spremlja povsod. V vsakem trenutku dileme ji postavite vprašanje in jo odprite naključno. Vedno znova vam bo podarila modrost, ki vam bo osvetlila ključ do rešitve in pomagala krepiti samozaupanje, notranji mir in sproščenost.

V 2. delu vas bo iz teorije popeljala v prakso, spotoma se zgodi tudidvig zavesti, spoznanje svojih resničnih potencialov ter več izpolnjenosti v vsakdanu. V 21 vajah boste poglobili odnos s seboj, pozdravili svojega notranjega otroka, spoznali vse skrite kotičke svojega srca in zasijali v svojih pravih barvah.

Vsebuje 93 inspiracijskih citatov in 21 vaj za izboljšanje kvalitete življenja.

"Ko začutimo ljubezen v najpomembnejšem odnosu (odnosu s seboj) in zakorakamo po poti svoje resnice, takrat zasije naš notranji diamant in s svojimi žarki obsije tudi vse druge odnose v našem življenju." - citat iz knjige ŽEPNA LUČKA

Verižica za srečo "Odprto srce"

Ljudje moramo večkrat odpreti svoje srce na poti do življenjske sreče.

Verižica z obeskom simbolizira odprto srce in vas s svojo vibracijo podpira, da srce odprete obilju, ki vam ga življenje prinaša.

Nega verižice: Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

V akcijskem paketku prejmete:

  • Knjigo ŽEPNA LUČKA
  • Verižico z obeskom ODPRTO SRCE v Diamantko škatlici
  • Brezplačno poštnino

 

Akcijska cena paketka inspiracijske knjige ŽEPNA LUČKA in verižice ODPRTO SRCE znaša 19.90€ (redna cena 50,40€). Postnina je BREZPLAČNA, možno pa je le plačilo po predračunu.

 AKCIJA TRAJA DO 28.2.2018!

 

Knjiga Žepna lučka in verižica Odprto srce

Žepna lučka ni le knjiga - je inspiracijska sopotnica. V vsakem trenutku dileme ji postavite vprašanje in jo odprite naključno. Vedno znova vam bo podarila modrost, ki vam bo osvetlila ključ do rešitve! Verižica Odprto srce pa vas bo s svojo vibracijo podpirala, da srce odprete obilju, ki vam ga življenje prinaša.
€50,40 €19,90
NAROČI

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku. Simpl k pasul :)

IzdelekKoličinaZnesek
 SKUPAJ 0,00 € 
  Poštnina je BREZPLAČNA.

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke
 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji