Brezplačno oglaševanje

Vsi vemo, da je včasih težko začeti. Ko ugotoviš kaj bi želel delati, je potrebno to tudi predstaviti ljudem. Vendar kako oglaševati, če pa še posel ni začel nositi cekinčkov?

Zato smo se odločili, da vsem ponudnikom, ki so na začetku svoje svetlobne poti omogočimo BREZPLAČNO POSLOVNO ČLANSTVO VAJENEC in s tem BREZPLAČNO OGLAŠAVANJE ter lažji začetek s Svetlobnim pospeškom. 

Brezplačno članstvo VAJENEC vam omogoča: 

1. Vnos dogodkov

Omogočen vam je brezplačen vnos do 4 dogodkov na mesec v naš imenik dogodkov. 

2. Pisanje tematskih člankov

Kako bolje pridobiti zveste stranke kot tako, da vas spoznajo preko tematik, ki jih pokrivate in predstavljate v člankih? Seveda, to so tematski članki v katerih ljudem predstavite določeno tematiko in zanjo ponudite rešitev, vaše mnenje, pogled… To niso promocijski članki, vendar ljudem se na tak način približate preko tematike, ki jih zanima.

Spoznajo vas in zato si povečate prepoznavnost in možnost, da vas kontaktirajo. Sedaj ali kdaj kasneje, ko bodo v težavah. Na koncu vsakega članka je povezava tudi na vašo predstavitev na naši strani, tako, da vas bodo zlahka našli. Ponudniki z plačljivim poslovnim članstvom pa imajo na koncu članka, dogodka, predstavitve direkten link na svojo spletno stran.

3. Vnos Dnevnih Svetlobnih inspiracij

Dnevne Svetlobne inspiracije so vsakodnevna inspiracijska sporočilca, ki jih dobiva več kot 13.000 ljudi vsak dan. Ljudje se nanje prijavijo, da jim polepšajo dan, ponudijo uvide in jih inspirirajo. Če želite z ljudmi deliti kaj navdihujočega je to enkratna priložnost za vas. Pri vsaki inspiraciji je tudi naveden avtor, tako da si vas bodo ljudje zapomnili, saj ste vi tisti, ki jih spodbujate vsako jutro.

4. Vpis v rubriko Svetovalci

Ko si uredite predstavitev, se pojavite v našem imeniku ponudnikov pod željeno kategorijo (odvisno od tega katere teme dodate), kjer vas lahko obiskovalci zlahka najdejo.

5. Prispevanje brezplačnih vsebin

Prispevate lahko e-knjige, spletne tečaje, dogodke, ki jih ljudem ponudite brezplačno. Mi vam omogočimo promocijo vašega produkta in s tem vas.

Kako aktivirati brezplačno članstvo VAJENEC?

Najprej morate ustvariti svoj POSLOVNI profil. Ustvarite ga tako, da se registrirate na našem portalu in ustvarite svoj OSEBNI račun (v kolikor ga še nimate) ali se prijavite (v kolikor ga že imate). Nato s tem računom ustvarite poslovni profil tako da:

  • greste pod uporabniške strani (MOJA SVETLOBA)
  • na levi strani na seznamu kliknete na ikono MOJ POSEL
  • vpišete naziv dejavnosti ter izberete članstvo, ki ga želite
  • kliknete gumb USTVARI

REGISTRIRAJ SE IN USTVARI POSLOVNI RAČUN
PRIJAVI SE IN USTVARI POSLOVNI RAČUN

V kolikor je karkoli nerazumljivo, nam pišite na info@svetloba.si in z veseljem vam bomo pomagali.