Sorodne duše

Poišči svojo sorodno dušo ;)


SPOL IN STAROST
             
Starost od  
Starost do  
OSEBA JE ODPRTA ZA
  •  
  •  
  •  
  •  
INTERESI
    

Vivienne

Vivienne vivienne

let
Želel sem ti samo povedati, da če ti je kdaj res težko, sem tam zate, mislim, da ti lahko pomagam ali kaj podobnega. Se vidimo
Marko

Marko Ljubljana

let
Optimist na duhovni poti, vegetarijanec, nekadilec išče prijateljico za kaj več v nadaljevanju ob obojestranski simpatiji...Rad hodim na Slovensko obalo,naravo,rekreacija...
Dav

Dav P

let
Preprost, rad potujem, motor, družina... Pretežno imam nematerialne cilje, kot so notranji mir, Ljubezen, sreča,... se pa seveda najdejo tudi vsakdanji cilji v krogu družine, partnerja itd.
Društvo

Društvo MUC

let
Društvo MUC - Mladinski umetniški center smo društvo ljudi, ki nas zanima narava, ustvarjalnost, umetnost, prostovoljstvo, sonaravno bivanje, ekologija, trajnostni razvoj in zdrav razvoj družbe.
Amadea

Amadea Gomboc

let
Sem Amadea Gomboc, magistrica psihologije zaposlena v razvojni ambulanti, edukantka Sistemske psihoterapije, trener v mladinskem delu, Reiki mojstrica in učiteljica (Usui in Kundalini Reiki).
Aleš

Aleš Šket

let
Sem človek, ki ljubezen sprejema in oddaja v popolnosti.........
Sandra

Sandra Mars

let
Mojstrica osebne transformacije in strokovnjakinja za partnerske odnose, specializirana za delo z ženskami. Moja avtorska metoda 4 Elle (Limitless Luxurious Love Life) te popelje iz stresa v strast.
Beno

Beno Jankovic

let
Benjamin iz Dolenjske..Ukvarjam se z enegijami in vse kar je povezano z njimi..
Erika

Erika Novak

let
Pravijo, ko opustis pricakovanja, se zgodi tisto neverjetno in v tvoje najvisje dobro. Uzivam v sedanjem trenutku, ne gledam nazaj...
Ursa

Ursa Kosar

let
Kdo sem jaz. Težko je pisati o sebi. Urša. Dekle globokega in iskrenega pogleda.Marsikaj sem preživela v življenju, srečne, manj srečne in tragične trenutke. Zaradi vseh teh "šol", sedaj vem, kdo sem!