PRIDRUŽI SE!

Sorodne duše

Poišči svojo sorodno dušo ;)


SPOL IN STAROST
             
Starost od  
Starost do  
OSEBA JE ODPRTA ZA
  •  
  •  
  •  
  •  
INTERESI
    

Olivera

Olivera xy

Ljubljana, 42 let
Nasmejana kozoroginja, ki je vedno radovedna
Metka

Metka

Nova Gorica, 36 let
Pozitivna, nasmejana, senzibilna in čutna. Rada imam naravo, ples, jahanje. Želim si spoznati prijetne nove ljudi. Iščem tudi moškega za resno zvezo.
Andreja

Andreja

42 let
Veselim se življenja in izzivov, ki mi jih namenja. Verjamem, da smo tu zato, da osvojimo čim več "lekcij" in se naslednjič vrnemo manj obremenjeni. In se ob tem po možnosti zabavamo. :-)
Irena

Irena Filipič

Ljutomer, 33 let
Milou

Milou

36 let
Narava na zelenem palcu.
Karel

Karel

Murska Sobota, 62 let
Irma

Irma Sagadin

Notranje Gorice, 45 let
Mark

Mark

Ljubljana, 50 let
sebe doživljam kot valovanje krogov, kjer v spirali, brez začetka in konca, doživljam trenutke sedanjosti, povezanost s celoto, zavedanje edinstvenosti, samosti, tedaj imam toliko, da lahko delim z
Matjaz

Matjaz Ursic

Laporje, 20 let
Sem samski moski star 20 let. Sem deloven fant, ki zivi na kmetiji. Iscem pa sorodno duso oziroma spoznati hocem pravo ljubezen.
Aleksander

Aleksander Jakopič

Ljubljana, 51 let
Moja življenjska agenda je 'Organizirati Ambasado Otrok' - prostor, ki bo v celoti namenjen otrokom in le otrokom, /kot je Summerhill/, z lastnim Radijem.
Jaka

Jaka

Ljubljana, 25 let
BENO

BENO UŽMAH

Šmarje pri Jelšah, 41 let
SEM V SREDNJIH LETIH.ZANIMA ME ŠPORT,KJER TUDI DELAM KOT REŠEVALEC IZ VODE.ZANIMA ME PA TUDI DUHOVNOST IN DELO NA SEBI. SEM ODPRT ZA NOVA SPOZNANJA IN DUHOVNO RAST.
anton-pavel

anton-pavel turk

Ilirska Bistrica, 78 let
Povprečen slovenec s turškimi koreninami, Nemirna raziskovalna duša, ki jo zanima predvsem duhovno področje .Sem oče in dedek. Moja življenska pot je polna sprememb in poškodb, čeprav je to za mano
Matjaž

Matjaž

Maribor, 46 let