31
maj

4. dnevni terapevtski cikel

Kdaj: 31. maja ob 15:00 do
3. junija 2022 ob 19:00
Kje:
Prispevek:Prijavnina za 4 dnevni cikel je 20€
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si; 068/130-711 (Jure)

26 ogledov

4 dnevni terapevtski cikel od 31. maja do 3. junija

* Od torka do petka med 15. in 19. ure

Sproščujoča, prijetna in neboleča energijska terapija je namenjena lajšanju vseh vrst bolečin in zdravstvenih težav, krepitvi imunskega sistem, izboljšanju psiho-fizičnega zdravja ter hitrejšemu okrevanju po poškodbah, operacijah, kroničnih težav, kemoterapiji, itd. 

Povezovalno srečanje: v ponedeljek 30. maja ob 18. uri

Prijetno prijateljsko druženje s terapevtom je namenjeno prvi povezavi, razumevanju delovanja bio-terapije in pranoterapije in poteku terapevtskega cikla ter pravilni pripravi in pristopu za optimalno izboljšanje zdravja.

Nekaj pozitivnih izkušnj ljudi po terapijah najdete na tej povezavi.

Čas trajanja bioterapije: 15 – 20 minut.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

* Prijavni obrazec

Cena terapij:

V želji, da se izboljša zdravje posameznika in pripomore boljšemu počutju terapevtski cikel nima fiksno določene cene. Tako postane energijsko zdravljenje dostopno vsem, ki potrebujejo pomoč, neglede na socialni položaj.

Prijavnina: Ob prijavi se pokrije 20€ prijavnine, ki je namenjena zavodu kot nadomestilo za oraganizacijske stroške in najema prostora.

Prispevek za terapije:

Na podlagi izkušenj, počutja po terapijah in svojih zmožnostih se terapevtu zadnji terapevtski dan zahvalite z anonimnim prispevkom v zaprti kuverti ali na kakršenkoli drugi način.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...