27
maj

Brezplačna 4h delavnica "Akademija zavestnih odnosov"

Organizira: Tina Ananda
Kdaj: 27. maja ob 15:00 do
27. maja 2023 ob 19:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Tina Ananda
Kontakt:info@tina-ananda.si

162 ogledov

Dragi moji,

vabljeni na brezplačno 4-urno predstavitveno delavnico "Akademija zavestnih odnosov", ki bo potekala 27. 5. ob 15:00 - 19:00 na Slovenski Obali! :D

Kaj so zavestni odnosi? Zavestni odnosi so odnosi, ki ne izhajajo iz naših družinskih programov in vzorcev, ampak izhajajo iz naših zavestnih odločitev in iz našega avtentičnega bistva. Po domače povedano: to so odnosi, ki niso na programih.

Ljudje pa smo danes v odnosih še vedno večino časa na avtopilotu, sploh, ko:

– zmrznemo, namesto, da bi se postavili zase,
– ko ne znamo skomunicirati svojih potreb in želja,
– ko smo v programu people-pleaserja (ugajalca ljudem, ustrežljivca),
– ko smo v programu samozavračanja in nizke samopodobe,
– ko se počutimo, da nismo vredni,
– ko ne znamo konstruktivno razreševati konfliktov,
– ko nismo avtentični in se pretvarjamo, nosimo maske,
– ko smo v bolečih odnosih, pa ne znamo ven,
– itd….

Zavestnih odnosov se moramo začeti učiti na mikro ravni in prav to je moja naloga – da vam pomagam do vašega šifta do te mere, da boste lahko polno, svobodno in avtentično zaživeli sebe OB DRUGIH LJUDEH, ne samo, ko ste sami s sabo!

Večinoma se ljudje bojimo skomunicirati, kaj potrebujemo in kaj si želimo ter kje so naše osebne meje, ker se bojimo reakcije na drugi strani, hkrati pa niti v sebi ne vemo čisto točno, kaj bi radi, ker smo po mnogih letih tajenja svojih želja in čustev zmedeni.

Skozi dvoletno Akademijo zavestnih odnosov bomo izvedli 6 vikendov (modulov) na leto (skupaj 12 modulov v 2 letih), in se naučili zavestnih, zdravih in varnih odnosov v praksi.

Pridite na brezplačno 4-urno predstavitveno delavnico "Akademija zavestnih odnosov", ki bo potekala 27. 5. ob 15:00 - 19:00 na Slovenski Obali, in brezplačno preizkusite zavestne odnose v praksi. Do tega datuma (27. 5.) ob vpisu v dvoletni program prejmete tudi prihranek pri vpisnini. Vse potrebne informacije o dvoletnem programu najdete tukaj: Akademija zavestnih odnosov 2023-25 / 2. generacija.


Na brezplačno delavnico se prijavite preko hitrega obrazca TUKAJ. Število mest je omejeno.

Z ljubeznijo,

Tina Ananda, transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vam stari vzorci preprečujejo, da bi zadihali in zaživeli sproščeni in srečni? Pripeljala vas bom do vaše notranje svobode in celostne transformacije. Preko procesa z mano boste začutili...

  |  www.tina-ananda.si

Nalagam...