12
oktober

Izobraževanje - Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM – M1&2

Kdaj: 12. oktobra ob 9:00 do
15. oktobra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:850 € za zgodnje prijave in plačila do 30. septembra 2019. Po tem datumu velja višja cena 950 € (do pričetka izobraževanja).
Organizira:Nataša Kos Križmančič
Kontakt:www.obraznarefleksoterapija.si obrazna.refleksoterapija@gmail.com

201 ogledov

Vsi, ki si želite bolj poglobljeno spoznati obrazno refleksoterapijo in se podati na pot pomoči drugim, toplo vabljeni na izobraževanje, ki se bo pričelo z moduloma 1&2 od 12.10. do 15.10.2019 v Ljubljani.

Izobraževanje je primerno za terapevte, zdravstvene delavce, starše otrok ter vse, ki vas zanima učinkovita komplementarna metoda zdravljenja.

VEČ O IZOBRAŽEVANJU:
Za harmonično ravnovesje telesa in duha

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. Gre za terapevtsko metodo, ki je prijetna, neinvazivna in ima izjemne učinke.
Ker je obraz že lokacijsko najbližje možganov, lahko preko njegove obravnave vplivamo na centralni živčni sistem in s tem na delovanje možganov. Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM je primerna tako za ženske, moške in mladostnike kakor tudi otroke in dojenčke.

Zaradi združitve spoznanj o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja, predstavlja Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM celostno metodo zdravljenja, ki deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, psihološkem in duševnem nivoju. Za izkušene terapevte je terapija tudi orodje za diagnostiko stanja telesa.

UČINKI:

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM je povsem neboleča, je prijetna, sproščujoča in ima hitre učinke. Blagodejno deluje na imunski sistem, hormonalno ravnovesje, možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave. Posebej uspešna je pri obrazni paralizi, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi, učnih in vedenjskih težavah otrok, hormonskih motnjah ter posledicah stresa.

Preko centralnega živčnega sistema se po tej metodi v telesu sproščajo kemične substance, ki so povezane z imunskim sistemom in z endogenim mehanizmom vplivajo na bolečino. Takšna metoda omogoča odpravljanje vzrokov zdravstvenih težav in hkrati pospešuje proces zdravljenja.

Za terapevte in zdravstveno osebje: izjemno uporabna kot samostojna terapevtska metoda ali dopolnilo pri delu refleksne terapije stopal, akupunkture, fizioterapije, v kozmetičnih in masažnih salonih, zdraviliščih ter v splošni in specialistični medicini.

Za starše: neinvaziven in celosten način kontinuirane pomoči za vašega otroka ali mladostnika (alergije, kronična obolenja, Downov sindrom, poškodbe po težkem porodu, posledice cepljenja, avtizem).

Celotno izobraževanje obrazne refleksoterapija SorensensistemTM obsega 80 ur oziroma dva štiridnevna in en dvodnevni modul.
Ob uspešnem zaključku šolanja prejmete mednarodno priznano certificirano diplomo.

VSEBINA IZOBRAŽEVANJA
PREDAVA: Nataša Kos Križmančič

MODUL 1: 12. in 13.10.2019
Uvod v kitajsko tradicionalno medicino in južnoameriško (Mapuche) zdravilsko tradicijo ter nevrološki sistem. To znanje predstavlja osnovo obrazne refleksoterapije Sorensensistem TM. Spoznali boste sedem osnovnih korakov vsakega tretmaja obrazne refleksne terapije. Metoda diagnosticiranja. Vaja.

MODUL 2: 14. in 15.10.2019
Meridiani in teorija petih elementov, njihova vloga pri ohranjanju zdravja. Lobanjske točke v obrazni refleksoterapiji. Cone na obrazu, kako jih prepoznamo in uporabljamo. Vaja.

MODUL 3 & 4: 23. – 26.1.2020
564 nevroloških točk: njihova lokacija, funkcija in uporaba pri terapevtskem delu ali samozdravljenju. Stimulacijska tehnika za obrazne mišice, kdaj jo uporabljamo in njene prednosti. Koordinacijske tehnike in vaje za izboljšanje povezave med možgani in telesom.

MODUL 5: 21. in 22.3.2020
Rdeča nit seminarja je zdravljenje akutne bolečine. Udeleženci izobraževanja se naučijo priprave individualnega terapevtskega načrta, brez katerega ne morejo kakovostno izvajati pridobljenega znanja. Na seminarju se osredotočamo na anatomijo obraznih mišic, naučimo pa se tudi nove tehnike Yamamoto.

Inštitut Lone Sorensen bo diplomo izdal po uspešno opravljeni diplomski nalogi, kar je tri mesece po zaključenem 5. Modulu izobraževanja.

PLAČILO JE MOŽNO V TREH OBROKIH:
Modul 1&2: 850 € za zgodnje prijave in plačila do 30. septembra 2019. Po tem datumu velja višja cena 950 € (do pričetka izobraževanja).
Modul 3&4: 850 € za zgodnje prijave in plačila do 10. januarja 2020 Po tem datumu velja višja cena 950 € (do pričetka izobraževanja).
Modul 5: 430 € za zgodnje prijave in plačila do 9. marca 2020. Po tem datumu velja višja cena 480 € (do pričetka izobraževanja).

Parkiranje je brezplačno!

Več informacij o izobraževanju
Prijava
Pišite nam: obrazna.refleksoterapija@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Refleksoterapija je komplementarna terapevtska metoda zdravljenja, ki temelji na tradicionalnem znanju kultur po vsem svetu in na sodobnih medicinskih dognanjih.

  |  www.obraznarefleksoterapija.si

Nalagam...