6
junij

Izobraževanje–Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM–Modul 5

Kdaj: 6. junija ob 9:00 do
7. junija 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:430 € za zgodnje prijave in plačila do 25. maja 2020. Po tem datumu velja višja cena 480 €
Organizira:Nataša Kos Križmančič
Kontakt:www.obraznarefleksoterapija.si obrazna.refleksoterapija@gmail.com

74 ogledov

Nadaljujemo Izobraževanje – Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM – Modul 5, ki bo potekal v soboto, 6.6. in nedeljo, 7.6.2020. Modul 5 lahko opravljajo vsi, ki so opravili Modul 1&2 in Modul 3&4.

VSEBINA MODUL 5: 6. in 7.6.2020
Rdeča nit seminarja je priprava individualnega terapevtskega načrta, ki omogoča hitro delujočo in kakovostno izvedeno terapijo za vsakega posameznika. Na seminarju se osredotočamo na anatomijo obraznih mišic, naučimo pa se tudi nove japonske akupresurne tehnike Yamamoto.

Izobraževanje je primerno za terapevte, zdravstvene delavce, starše otrok ter vse, ki vas zanima učinkovita komplementarna metoda zdravljenja. Za starše: neinvaziven in celosten način kontinuirane pomoči za vašega otroka ali mladostnika (alergije, kronična obolenja, Downov sindrom, poškodbe po težkem porodu, posledice cepljenja, avtizem).

ORIGINALNA METODA LONE SORENSEN! 40 LET IZKUŠENJ!

PREDAVA: Nataša Kos Križmančič, licencirana učiteljica Obrazne refleksoterapije Sorensensistem™ in certificirana refleksoterapevtka.


VEČ O IZOBRAŽEVANJU:

Za harmonično ravnovesje telesa in duha

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. Gre za terapevtsko metodo, ki je prijetna, neinvazivna in ima izjemne učinke.
Ker je obraz že lokacijsko najbližje možganov, lahko preko njegove obravnave vplivamo na centralni živčni sistem in s tem na delovanje možganov. Obrazna reflekosoterapija Sorensensistem TM je primerna tako za ženske, moške in mladostnike kakor tudi otroke in dojenčke.

Zaradi združitve spoznanj o delovanju akupunkturnih točk, refleksnih con, meridianov in živčevja, predstavlja Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM celostno metodo zdravljenja, ki deluje na telesnem, čustvenem, energetskem, psihološkem in duševnem nivoju. Za izkušene terapevte je terapija tudi orodje za diagnostiko stanja telesa.


UČINKI:

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM je povsem neboleča, je prijetna, sproščujoča in ima hitre učinke.
Blagodejno deluje na imunski sistem, hormonalno ravnovesje, možgane in živčni sistem, mišice, organe in čustvene težave. Posebej uspešna je pri obrazni paralizi, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi, učnih in vedenjskih težavah otrok, hormonskih motnjah ter posledicah stresa.
Preko centralnega živčnega sistema se po tej metodi v telesu sproščajo kemične substance, ki so povezane z imunskim sistemom in z endogenim mehanizmom vplivajo na bolečino. Takšna metoda omogoča odpravljanje vzrokov zdravstvenih težav in hkrati pospešuje proces zdravljenja.

Za terapevte in zdravstveno osebje: izjemno uporabna kot samostojna terapevtska metoda ali dopolnilo pri delu refleksne terapije stopal, akupunkture, fizioterapije, v kozmetičnih in masažnih salonih, zdraviliščih ter v splošni in specialistični medicini.
Ob uspešnem zaključku šolanja prejmete mednarodno priznano certificirano diplomo.

Za starše: neinvaziven in celosten način kontinuirane pomoči za vašega otroka ali mladostnika (alergije, kronična obolenja, Downov sindrom, poškodbe po težkem porodu, posledice cepljenja, avtizem).

Celotno izobraževanje obrazne refleksoterapija SorensensistemTM obsega 80 ur oziroma dva štiridnevna in en dvodnevni modul.


PLAČILO:
Cena Modula 5 je 430 € za zgodnje prijave in plačila do 25. maja 2020. Po tem datumu velja višja cena 480 € (do pričetka izobraževanja).

Parkiranje je brezplačno!

Več informacij
Prijava
• Pišite nam: obrazna.refleksoterapija@gmail.com

www.obraznarefleksoterapija.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Refleksoterapija je komplementarna terapevtska metoda zdravljenja, ki temelji na tradicionalnem znanju kultur po vsem svetu in na sodobnih medicinskih dognanjih.

  |  www.obraznarefleksoterapija.si

Nalagam...