19
maj

Kako se imeti rada? - na praktičen način!

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 19. maja ob 18:30 do
19. maja 2021 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:29 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, info@polonaplesec.si

566 ogledov

Vem, da se večinoma zavedamo, da bi bilo fino, če bi se imele bolj rade, ampak kako to storiti, je pa za mnoge izmed vas še vedno neznanka.

Zato te vabim na predavanje s konkretnimi vajami in napotki. Delavnica je naravnana tako, da bomo že med samo delavnico veliko ozavestile in sprostile. Potem pa boš določene vaje delala naprej sama.

Vse skupaj bomo poglobile še z meditacijo. Uporabljam izjemno učinkovito meditacijsko tehniko za reprogramiranje podzavesti in harmoničnost reprogramiranega z zavestnim delom. Tvoja podzavest vodi kar 95 % tvojega življenja, zato tehnike, ki nagovarjajo samo naš razmišljujoči um in zavestni del, žal ne delujejo, če ne obstaja skladnost tega s tvojo podzavestjo. Midve pa bova semena sprememb posadili tudi v tvoji podzavesti. Zalivala jih boš tako, da boš meditacijo potem poslušala še večkrat in delala enostavne vaje, predane v predavanju. Na ta način je uspeh zagotovljen.

Zato dobiš tako predavanje kot meditacijo v trajno last. Po dogodku ti pošljemo posnetek.

Prepričana sem, da ima večina izmed nas še prostor, da se imamo še bolj rade. Kako to vem? Ker vidim, slišim, opazujem in zaznavam. Ker sem se tudi sama v preteklosti ujela v zanko perfekcionizma, in tega, da sem želela vse narediti sama, znati vse, pokazati, da zmorem, in dajala druge na prvo mesto. Pa najsi bodo to domači, stranke ali posel. Dokler se nisem zavedla, da to zame v resnici ne deluje (pa niti za druge ne), si rekla STOP in izbrala drugače.

Tvoja izbira, da se boš imela bolj rada, je prvi korak. Drugi pa so tvoje akcije, ki so skladne s to odločitvijo. Kaj delati, katere preproste vaje delati vsak dan, kakšna vprašanja si postaviti in ostale trike in orodja za več ljubezni do sebe, pa ti predam na dogodku.

Delavnica je plod mojih lastnih izkušenj in nešteto prebranih knjig ter različnih izobraževanj. S tabo bom delila tisto, kar najbolj deluje zame in je meni osebno prineslo in mi še prinaša spremembo na področju ljubezni do sebe, ki se kaže tako v boljšem finančnem poslovanju, počutju in v odnosih z drugimi ljudmi.

Želim si, da nas čim več izbere ljubezen do sebe. Ko bomo pozdravile sebe, bomo pozdravile svet. In lepši svet za nas vse, je moja tarča. Gandhi je rekel, da bo svet spremenila zahodna ženska. Menim, da v mislih ni imel ene same, ampak vse nas, ki smo voljne spremeniti svoj svet in delovanje. Ko spremenimo sebe, spremenimo svet. In svet trenutno več kot očino potrebuje spremembo.

Osnova vseh zadovoljujočih odnosov in pravzaprav radostnega in zadovoljujočega življenja, je prav ta. Ljubezen do sebe. Ko boš šla raziskovat, kaj je v ozadju tvojih dejanj, ki gredo proti tebi, tvojemu telesu itd., boš prišla prav do pomanjkanja ljubezni do sebe. Do prepričanj, da nisi dovolj. Dobra. Vredna. Do tega, da moraš biti popolna, vsem na uslugo, prijazna, skrbna itd.

Kaj če si še vedno lahko prijazna in skrbna, četudi znaš reči NE in postaviti meje?

Je čas da postaneš skrbna in prijazna tudi (najprej) do sebe?

Potem pridi in zakorakaj na novo pot ljubezni do sebe.

Tokrat imam zate tudi POSEBNO PRESENEČENJE. Ker si želim, da imamo dostop do tega znanja vse, lahko BREZPLAČNO na seminar povabiš še prijateljico (ali sestro, mamo… – katerokoli žensko, ki ji privoščiš to znanje oziroma veš, da ga bo vesela).

Cena seminarja z meditacijo je 29 €. Ob prijavi - plačilu, mi sporoči še ime, priimek in elektronski naslov osebe, ki ji seminar podariš in dostop do Zoom povezave, kjer bo seminar potekal, bosta dobili kar OBE!

To je investicija vate, v tvoje lepše in bolj polno življenje. Si vredna toliko, da si to podariš?

Če vprašaš mene, si neprecenljiva in bi ti moralo biti dostopno tudi vse finančno obilje in vsak program in delavnica, ki si ga želiš. In vedi, vse to se začne z IZBIRO in ljubeznijo do sebe! Odločitev in investicija je prvi korak. Navijam zate in upam, da se vidiva – mo!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...