12
september

Lahkotna in sijoča v objemu polne lune

Organizira: Inner Sanctuary
Kdaj: 12. septembra ob 18:30 do
12. septembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:prostovoljni
Organizira:Inner Sanctuary
Kontakt:040 527 314

7 ogledov

Septemberska polna luna v zodiaku globokih in umetniških rib ter konstelacijo feniksa (ptice, ki zraste iz pepela svojega predhodnika) nakazuje na globoko transformativno obdobje, ki se bo zaključilo z enakonočjem v Septembru.

Letos je to še posebej pomemben čas, saj sedaj postavljamo temelje in transformiramo stare vzorce za daleč naprej! Zato je vsak korak na proti k sebi, pa naj bo še tako majhen, izjemnega pomena. Ženske spremembe doživljamo drugače, bolj emocionalno in intenzivno. Zato je pomembno, da si v času sprememb, ko se čutimo še posebej izpostavljene, zberemo v varnem krogu ljubečih sester, si sočutno pogledamo v oči in ponudimo podporo ter dovolimo sprejeti, da je vse popolnoma OK kot je. Druženje v krogu enakočutečih nas bo podprlo, umirlo in nam podarilo jasnost, ki jo bomo v vikendu ob polni luni še kako porebovale, da stopimo naprej.

V čarobni večerni delavnici bomo dokončno pobrisale spomine na stare vzorce, strahove in pričakovanja družbe ter si dovolile, da zasijemo v lepoti božanske ženstvene energije, ki bo v tem pomembnem času pomagala tako nam kot tudi naši materi naravi, da skupaj z nami zažari in da se pozabljene vrednote vrnejo nazaj v svet!

Delavnica bo povezovala elemente jin in lunarne joge, kar nas bo umirilo za vroče in malce izivajoče energije vikenda in nam dalo vse potrebno, da se prerodimo v najboljšo poosebitev same sebe - iz globine vire naše ženstvene energije - maternice. Za vse, ki ste se udeležile delavnice ob luninem mlaju, je to izjemna priložnost, da utrdite svojo namero in nadgradite svojo vadbo. Globok transformacijski cikel se bo zaključil s tretjo delavnico konec meseca, ko bomo lahko jasno videle rezultate dela in začutile dejanske spremembe tako v sebi kot tudi v naši okolici.

Začele bomo nežno in s pomočjo regenerativnih poz sprostile napetosti ter omogočile telesu, da se globoko umiri in odpre. Z nežnimi gibi lunarne joge bomo sprostile vse kar nam ne služi več in se prepustile, da okusimo sladkoben objem obilja, ljubezni in čarobnosti naše resnične ženstvenosti. Jesenski ritual pa bo našo čutno izkušnjo prizemljil. Nenazadnje bomo skupaj izvedle še čudovit ritual transformacije in novega rojstva s pomočjo feniksovega rituala.

Povezane in okrepljene se bomo prepustile globoki sprostitvi in dovolile telesu, umu in duši, da absorbirajo vse kar nam je bilo dano sprejeti in deliti tekom čarobnega srečanja. Harmonija, ki smo se je naučile prebuditi v sebi, se bo iz našega centra širila navzven še dolgo po srečanju.

Čarobno enkratno potovanje, ki ga ne gre zamuditi. Delavnica je namenjena ženskam, predznanje joge ni potrebno. Seboj obvezno prinesite podlogo za jogo in pregrinjalo. Vsako pa tokrat čaka še čarobno presenečenje.

Prostovoljni prispevek za kritje prostora in atmosfero je 15 eur. V kolikor potrdite udeležbo tudi na obredni delavnici ob enakonočju 20 Septembra ob 18.30 na Studencih, pa le 20e za oba srečanja. Število mest je omejeno.

Vse dodatne informacije in obvezne PRIJAVE na: naacal.sanctuary@gmail.com ali na številki 040 527 341.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Inner Sanctuary predstavlja mojo osebno pobudo: želim vas navdihniti, spodbujati, deliti svoje izkušnje in vam stati ob strani, ko boste napredovali na poti do radosti in harmonije. S...

Nalagam...