2
julij

NLP Praktik LT -Dober dan čustvena in osebna svoboda

Organizira: NLP Center
Kdaj: 2. julij ob 13:00 do
9. julij 2021 ob 13:00
Kje:
Prispevek:790€ + bivanje
Organizira:NLP Center
Kontakt:natasa@nlp-center.si

29 ogledov

Namenite teden sebi in svojemu dobremu počutju!

Čutite, da v življenju potrebujete nekaj več? Si želite nekaj novega?

V časih velikih izzivov je še posebej pomembno, da si je damo čas in pogledamo kje smo in kam lahko gremo. Se opremimo z novimi znanji, ki so nam na tej poti lahko v pomoč. Si vzamemo čas samo zase. Le, če (ko) poskrbimo, lahko skrbimo tudi za družino, kakovostno sodelujemo s sodelavci in ljudmi okoli nas.

NLP Praktik LT – odlična priložnost, da v enem tednu v idiličnem objemu Pohorskih gozdov, spokojnosti in mirnem okolju opravite z negativnimi občutki in se opremite z orodji za lahkotnejše življenje! Naučite se upravljati s svojimi čustvi in občutki ter najdite svoje notranje vire, s katerimi se boste uspešno soočali z vsakodnevnimi izzivi.
NLP je najboljša metoda za osebni napredek. NLP vam bo prinesel pozitivne spremembe na naslednjih področjih: boljši motivaciji in uspešnejšem doseganju ciljev ter boljših medsebojnih odnosih. Odpravili boste strahove in tesnobo, ki vas zavira, razčistili s svojo negativno preteklostjo, raziskali boste umetnost odlične in učinkovite komunikacije.
Pred vami je vsa bodočnost in zgradite si jo takšno, da vas bo navduševala in vas bogatila s čudovitimi občutki.

Zgradite si tako življenje, da se bo veselje naselilo v vas in v ljudeh okoli vas.
Število mest je omejeno, zato si svoj prostor na tem edinstvenem dogodku zagotovite prav kmalu: https://nlp-center.si/nlp-praktik-lt/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izvajamo NLP treninge, treninge in coaching prodaje, change managementa, komunikacije in javnega nastopanja, delavnice za starše in pedagoge, team building


Nalagam...