17
maj

Online tečaj Kristaloterapije s certifikatom

Organizira: Bela Vilinka
Kdaj: 17. maja ob 19:00 do
23. maja 2021 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:250
Organizira:Bela Vilinka
Kontakt:Lara Mirnik,org.vel.stor; info@belavilinka.com

9 ogledov

DRAGI OBISKOVALEC TEČAJA KRISTALOTERAPIJA
Za tebe sem pripravila 10-dnevni, intenzivni, online tečaj Kristaloterapije. S tečajem ti želim pomagati pri izpolnitvi tvojih srčnih želja. Ena izmed njih je pomagati drugim ljudem in druga pomagati sebi. Vsi smo v stresu na različnih področjih svojega življenja, a ne vemo kako bi si pomagali sami.   Takrat pride na vrsto znanje in sposobnost Kristaloterapevta, s katerim boš omilila svoje bolečine v telesu, zvišala vibracijo telesa in uma in se popeljala do globoke sprostitve.    Pomagala boš lahko sebi, partnerju, otrokom, mami, očetu, bratu. Največja prednost te metode je ta, da jo lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli.

bit.ly/tecajkristali

Potek tečaja
Tečaj poteka približno 10 intenzivnih dni, na online portalu v katerega se boš posebej včlanila. Po emailu prejmeš link do tečaja. V tečaju je pisno gradivo, audio gradivo, video gradivo ter naloge. 

S teboj se bom v živo preko skype pomenila 2x. Prvič na začetku tečaja, da se spoznava in da te uvedem v tečaj, drugič pa ob koncu tečaja za ustni izpit in po vseh opravljenih 19-ih nalogah. Če boš imel-a med tečajem morebitna vprašanja, sem vedno na voljo preko našega šolskega emaila, telefona in skype.

bit.ly/tecajkristali

Način plačila:
Plačilo je lahko s kreditno kartico, pay palom, po predračunu. Po vidnem plačilu, prejmeš na email link do tečaja.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Bio Wellness Detox Center Bela Vilinka deluje na področju osebne rasti, razstrupljanja telesa in energetskega zdravljenja. Wellness center izvaja preventivo in kurativo na HOLISTIČEN in INDIVIDUALEN način.


Nalagam...