10
december

Osnovni Pranic Healing tečaj

Kdaj: 10. decembra ob 9:00 do
11. decembra 2022 ob 18:00
Kje:
Prispevek:250€ (obnovitev tečaja 80€)
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si / 041/516-058

36 ogledov

Srčno dobrodošli na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste skozi prijetno druženje odkrivali starodavne modrosti, nova znanja ter tehnike, ki bodo spremenile vaš pogled na energijski svet in vas spremljale skozi življenje. Prav na vsakem tečaju se najdejo tudi sorodne duše, ki stkejo prijateljske vezi in najdejo somišljenike. Ne zamudite priložnosti za obogatenje svojega notranjega sveta!

Znanost, tehnologija in zavest človeštva so v zadnjem stoletju močno napredovali, posledično pa tudi znanje o energijah. Pranic Healing (pranično zdravljene ali pranoterapija) je sodobna tehnologija energijske medicine, ki temelji na razumevanju delovanja življenjske energije (prane) in naravnih zakonov.

Pranic Healing je zasnoval duhovni učitelj in veliki mojster Choa Kok Sui, ki je kot kemijski inženir več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral najrazvitejše starodavne tehnike zdravljenja z življenjsko energijo ter spoznaval duhovne nauke. Z ekipo naprednih zdravilcev z vseh vetrov in stopenj zdravljenja, od visoko razvitih zdravnikov uradne medicine pa do izredno jasnovidnih posameznikov, je razvil celosten sistem zdravljenja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne aktivne delavnice.

Pranic Healing tako danes predstavlja tehnično dovršen sistem sodobne energijske medicine, ki ga lahko na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako zahteven posameznik. Ta sistem predstavlja nadaljevanje ene najbolj razširjenih energijskih metod na svetu, reikija. Razliko med reikijem in pranoterapijo lahko pobliže spoznate tukaj.

Video pregled tečaja

 

Tečaj poteka v sproščenem, zabavnem in prijetnem vzdušju, ki zajema veliko znanja, modrosti, tehnik in praktičnega usposabljanja, za katerimi stojijo strokovno usposobljeni inštruktorji inštituta za notranje študije INC s Filipinov.

Kaj o tečajih menijo naši tečajniki, pa lahko preberete tukaj.

Utrinki iz Pranic Healing tečajev

Po tečaju prejmete certifikat Inštituta za notranje študije INC© s Filipinov, ki velja kot potrdilo o uspešno opravljenem tečaju ter vam omogoča obnavljanje in nadaljevanje tečajev v vseh Pranic healing centrih po svetu. Po tečaju pranične psihoterapije se lahko udeležite tečaja za pridobitev uradnega potrdila.

Na osnovnem Pranic Healing tečaju boste spoznali delovanje življenjske energije (prane) in naučili se boste preprostih tehnik za lajšati fizične in psihične težave vseh vrst.

Kaj zajema osnovni tečaj:

  • spoznavanje energijske anatomije fizičnega telesa in izvorov življenjske energije (prane),
  • razlago, kako dejansko lahko vidite energijo prane zraka, avro dreves, človeka, itd… (deležni boste spoznanj, ko bodo nevidne energije postale vidne, neobčutljive energije pa občutljive in naenkrat govor o energiji ne bodo le prazne besede, pač pa dejansko nekaj skorajda otipljivega),
  • spoznavanje funkcij notranje in zunanje avre, avričnih žarkov oz. energijskih por, 11 glavnih energijskih centrov oz. čaker, ki imajo specifične fizične in psihološke funkcije (čakre niso predstavljene z barvami, pač pa kot energijski vrtinci, kot neke vrste elektrarne, ki delujejo kot fizični organ in dihajo z nami, dovajajo in izločajo energijo ter oddajajo različne toplotne valove, ki jih jasnovidci ob aktivnem vrtenju vidijo kot mandale v različnih barvnih odtenkih),
  • preproste tehnike skeniranja in zaznavanja avre in čaker v dlaneh, čiščenja slabe, porabljene ali obrabljene energije in dovajanja zdrave prane (s preprostimi tehnikami gibanja rok boste že po prvem tečaju lahko lajšali težave, kot so: migrena, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več),
  • tehnike pravilnega praničnega dihanja (za hitrejšo regeneracijo, mentalno sprostitev in izboljšanje energije in njenega pretoka),
  • tehnike odpuščanja na dušni ravni ter rezanja energijskih vezi z drugimi,
  • poučevanje o univerzalnih zakonih karme in zlatem pravilu ter preproste nasvete za razvijanje zdravja in obilja na vseh področjih,
  • univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in razsvetljenje, meditacijo dveh src, (ki jo lahko pozneje izvajate tudi sami doma ali se nam pridružite ob rednih izvajanjih v centru).
ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...