1
julij

Poletni umik • duhovne počitnice

Organizira: Bindu
Kdaj: 1. julij ob 17:00 do
19. avgusta 2017 ob 11:00
Kje:
Prispevek:od 590,00
Organizira:Bindu
Kontakt:040 423 719 Tadeja Kern, info@drustvo-bindu.si

221 ogledov

7-dnevni poletni kampi-umiki so izjemna priložnost tako za tiste, ki želite svoja dosedanja doživetja in spoznanja na različnih delavnicah utrditi, poglobiti in stabilizirati, kot za tiste, ki se delavnic niste uspeli udeleževati, pa si želite spoznati, doživeti in razumeti življenje ter sebe samega.

Primerni so tako za začetnike kot tudi za udeležence, ki ste se z določenimi tehnikami že srečali bodisi v društvu Bindu bodisi drugje.

Umeščeni so na čarobno posestvo JandaLa z razgledom na reko Donavo v narodnem parku Fruška gora v Srbiji, 20 min oddaljeno od Novega Sada in 40 min od Beograda.

Fotogalerija lokacije: bit.ly/2mZwNVT
3D lokacije: bit.ly/1qLyTdw
Način dela: bit.ly/2mRoR9W
Vodja: bit.ly/2lqNj53
Opis lokacije: bit.ly/2mE65G9
Cena in prijava: bit.ly/2m8E7kv

Letošnje poletje so BIndu kampi-umiki trije:

 • KUNDALINI - kamp odpiranja energetskega centra kundalini
  Na tem kampu vsak dan izvajamo tehniko kundalini meditacije, ki je aktivna meditacija.
  Program sestavljajo tudi različne druge tehnike ter vaje, vse s ciljem ponovne vzpostavitve pretočnosti t.i. kundalini energije v telesu in trajnega odprtja tega pomembnega energetskega vira.
  Kundalini energija je čista esenca prvobitne naravne življenjske energije, iz katere izvira osnova zaznave, čutenja in občutka kot bistva vseh odnosov ter tudi zmožnost telesa za opravljanje vseh vrst naravnih procesov. Tudi procesov regeneracije. Kundalini meditacija ni zgolj duhovna praksa, kot je dandanes večinoma mogoče zaslediti med najrazličnejšimi sodobnimi zapisi. Le energetsko pretočno telo, prežeto s kundalini energijo nam namreč omogoča realno doživljanje sebe, direktno doživljanje vseh odnosov in čisto, uravnovešeno ter naravno pogojeno stanje fizičnega telesa, t. j., da je telo zdravo, gibko in čutno.
  KDAJ: 1. - 8. 7.
  Več o programu: bit.ly/2kA5Lq2

 

 • VRTINEC - kamp Ishmecha in starodavne tehnike vrtenja
  Starodavna tehnika vrtenja po metodi Mevlane Rumija in gibalna tehnika Ishmech, zasnovana v današnjem času, imata veliko skupnega, zato ju na kampu Vrtinec združujemo v eno tematiko, eno razumevanje in celovito izkušnjo. Obe tehniki nas vodita po poti predaje, ljubezni in poti srca.
  Ishmech je na prvi pogled kot ples, gibanje, ki nas vodi v stik z glasbo in izkušnjo predaje - predaje giba glasbi. Glasbi smo se na nek način vajeni predati in nam ni tako tuje. S pravim vodenjem in usmerjanjem pozornosti na tisto bistveno, pa je rezultat predaje glasbi skozi tehniko Ishmech izjemen. Udeleženci sčasoma opazijo, da so pridobili sproščenost, prožnost telesa, energijo, čutenje, živost, stabilnost in zavedanje.
  Stabilnost in zavedanje pa sta osnovi za sposobnost kontinuiranega vrtenja po tehniki Mevlane Rumija. Za Rumija, ki velja za ustanovitelja te tehnike, je bila to pot do modrosti, čiste ljubezni in vrnitve v večno stanje. Tudi po izsledkih sodobne znanosti je vrtenje za nas koristno. Povzroči pomembne spremembe v strukturi možganov, uravna delovanje leve in desne možganske polovice in tako aktivira celotne možgane, spodbuja tvorbo sinaps in zgradimo si neomajno stabilnost.
  KDAJ: 8. - 15. 7.
  Več o programu: bit.ly/2k3fqTa

 

 • KAMP DIAMANT - jaz, ki me življenje ljubi
  Poletni kamp Jaz, ki me življenje ljubi je priložnost za preskok. V vas bo odtisnil lepoto, milino, nežnost, moč, zaupanje, radost, veselje, resnico. Je možnost, da lahko najdete to, kar iščete ali čutite, da vam manjka. Zdaj boste v življenju končno na vrsti vi.
  -končno boste imeli čas
  -končno si bo za vas nekdo vzel čas
  -končno boste lahko to, kar ste
  V prvi polovici 7-dnevnega kampa so bodo prepletale naslednje aktivnosti: meditacije, katerih cilj je ujeti prisotnost trenutka; telesne in umske vaje, ki spodbujajo opazovanje in osredotočenost ter umirjajo misli; predavanja, diskusije in napotki o tem, kako začeti delovati manj iz uma in več iz srca; filmske projekcije; individualna obravnava; čas za savno in džakuzi pod zvezdami - za zabavo in sprostitev ali usmerjeno kontemplacijo.
  V drugi polovici bomo izvedli 3-dnevno tehniko Kvantni intenziv razsvetljenja (KIR).
  KDAJ: 12. - 19. 8.
  Več o programu: bit.ly/2kZq6Gv

 

INFO: bindu.si, 040 423 719 Tadeja Kern

Dobrodošli!

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Preizkušene in sodobnemu človeku prilagojene tehnike za povečanje energije, umirjanje stresa, kreativnost, veselje do življenja in trajno sproščenost.


Nalagam...