20
marec

Spomladansko srčno prebujanje ob enakonočju

Organizira: Vivine
Kdaj: 20. marca ob 18:00 do
20. marca 2023 ob 20:30
Kje:
Prispevek:od 33€
Organizira:Vivine
Kontakt:info@vivine.si

13 ogledov

Srčno vabljeni na dogodek ob spomladanskem enakonočju v Vivine studiu (Petrovče), kjer bomo odprli naša srca za svetlobo in opolnomočili korenine naših semen.  

Ta se bo odvijal 20. 3. 2023, od 18:00 do 20:30.

Prebujanje narave nas spodbudi, da se tudi mi zbudimo iz našega mehurčka in razpremo krila za prihajajoče sončne dni. Predniki so poznali energijsko moč okoli enakonočij, zato so tudi imeli različne obrede s katerimi so podprli tako nova življenja v naravi, kot prebuditev svežine, nove energije in kreativnosti v njih samih.
Dovolimo si tudi mi začutit moč narave in portala enakonočja.

ENERGIJE SPOMLADANSKEGA ENAKONOČJA NAS LAHKO PODPREJO PRI:

  • samozdravljenju,
  • manifestaciji,
  • novih uvidih,
  • novih priložnostij,
  • širjenju zavesti,
  • preurejanju,
  • energijskemu čiščenju.

Hkrati pa nam omogoči, da jasno zaznamo svojo vizijo in prejmemo natančne usmeritve.

KAKŠEN OBRED BOMO IMELI MI?  


1. del - KAKAV CEREMONIJA
Kakav je zdravilna sveta rastlina, ki v nas aktivira srčno čakro in prebudi tisto, kar v danem trenutku potrebujemo. Pomaga nam tudi odpraviti čustvene blokade, ki nam ne služijo več, najde odpuščanje v sebi in drugih ter nam pokaže pot naprej, če smo obtičali ali se bojimo narediti potrebne spremembe v življenju, da bi lahko nadaljevali.
Po pitju kakava bo sledila kratka meditacija in nato bomo skupaj zapisali svoje želje - katere smo pripravljeni prejeti in katerih smo se pripravljeni očistit.


2. del- JOGA
Skozi različne položaje bomo še dodatno aktivirali in se povezali s srčno čakro, tako da bodo naše želje in vse česar se želimo očistit res prišlo iz srca in se resnično zgodilo tako, kot je v naše najvišje dobro.


3. del - ZVOČNA MEDITACIJA
Na koncu pa nas bodo podprle vibracije holističnih instrumentov, ki nas bodo popeljali na potovanje v uvid kako se lahko resnično očistimo in kakšni so naši naslednji koraki za uresničitev želja.

Celoten proces ne bo le aktiviral naše srčne čakre in opolnomočil korenine naših semen, ampak nas bo tudi sprostil, povezal z intuicijo, našimi čutili in višjim jazom.


**Predhodno znanje joge ali meditacije ni potrebno.

..........................................................................


 KDAJ: 20. 3. 2023, od 18:00-20:30


 KJE: Vivine studio, Petrovče


 PRISPEVEK: 

- early bird za prijave do 10. 3. 2023 = 33€

- prijave od 11. 3. 2023 = 38€


  OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA:
- info@vivine.si ali
- https://www.vivine.si/kakav-ceremonija-2/


..........................................................................


ZAKAJ SE PRIDRUŽITI MENI (Živa Leskovšek)?
Sem certificirana učiteljica joge in zadnje 7 let se aktivno izobražujem o zdravljenju z zvokom. V tem času sem izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih kopeli po celi Sloveniji.


Moj pristop celosten, a preprost in pristen. Zvočne kopeli izvajam intuitivno. Nič ni v naprej planirano, le namen. Na začetku sem povežem sama s sabo, ter višjimi silami, katerim odprem svoje kanale, skozi katere sem vodena.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo. Zato sem tukaj jaz. Sem certificirana joga učiteljica...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...