10
avgust

Sprehod skozi življenje in meditacija z bobnom ob reki na predvečer prebojev

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 10. avgusta ob 19:00 do
10. avgusta 2020 ob 22:00
Kje:
Prispevek:priporočen prostovoljni prispevek 15€
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

557 ogledov

Slej ko prej pride čas, ko moraš na prvo mesto postaviti sebe.


Dobimo se na predvečer posebnega dneva, ko bodo možni močni preboji, da bomo lahko podrli več svojih notranjih blokad. Zaživeli svobodneje ❤

Zato te vabim, da se skupaj pripravimo nanj.

Dobili se bomo v naravi, ki ima že sama po sebi zdravilno moč. Tokrat na energijsko izjemno močnem kraju ob reki.

Ko se nas zbere večja skupina ljudi z istim namenom, se energija podeseteri ❤

Za začetek bomo naredili energijsko zaščito pred klopi. Vsakokratno srečanje začnemo s krogom hvaležnosti.

Na to se bomo v zavetju mogočnih dreves ob reki sprehodili skozi svoje življenje. Zahvalili se bomo ljudem, ki so nas ali nas še spremljajo.

Vse kar smo doživeli, nas zaznamuje. Cilj srečanja je, da začutimo, kaj iz preteklosti nas še boli. Samo tako lahko začnemo zdraviti svoje rane.

Na koncu sprehoda se bomo povezovali z drevesi, rasli z njihovo pomočjo do svoje veličine, moči. Da vse bolj odkrijemo, kdo smo, kaj vse zmoremo. Da ni nemogočih poti ❤

V drugem delu bomo imeli meditacijo s šamanskim bobnom. To glasbilo nas ponese v globoko sprostitev in nam pomaga pri zdravljenju duše - naše podzavesti, nas dobro prizemlji. Poveže nas z globino samega sebe, pomaga nam odkriti, kaj nosimo v globinah sebe. Počasi se nam začnejo odpirati vrata v podzavest, kjer je spravljeno vse, kar smo, nas oblikuje... Naši potenciali, kot tudi travme. Zato je pogosto taka meditacija posebna, saj nam pomaga, da po drobcih prihajamo do svojega čudovitega bistva ❤

Prvobitna ljudstva so največji mojstri v preživetju z najmanj dobrinami. Zelo dobro vedo, kaj človek potrebuje za zdravo, zadovoljno življenje... ravnovesje s samim seboj, z vsem na Zemlji in z božjim. Da to vzdržujejo, imajo obrede čiščenja. Plese ob ritmih bobna in ognju. Da si prečistijo dušo, poiščejo spet globji stik s seboj in tako z vsem, kar jih obdaja. Mi ognja ne bomo zakurili, imeli bomo pa čistilni ritem bobna, ki v sebi skriva tudi moč tranformacije ognja.

Kot se z vodo izpiramo od zunaj, se z zvočno meditacijo izpiramo od znotraj. V obeh primerih je cilj boljše počutje.

Število mest omejeno, prijava je obvezna.  Prijavljeni ste, ko vam pošljem povratno pošto. Če je ne pošljem, se prijavite direktno na moj mail. Prijava po obrazcu preko Svetlobe včasih zataji.

Prijavljenim javim kraj srečanja. 

Kranjčani se dobimo pol ure prej v Kranju in se skupaj odpeljemo naprej.

Potrebuješ:

  • podlogo za ležanje

  • spalno vrečo ali dovolj topla oblačila glede na večerni čas ob reki

  • pijačo

Mnenja udeležencev:

Tatjana R:

 

Meditacija s šamanskim bobnom me popelje na potovanje z mojim notranjim mirom, kjer sva sama, srečna, brez skrbi in vsakdanjih težav. Potujeva na oblakih miru, zadovoljna takšna kot sva.

Darinka: 

Začetek meditacije je zelo močan, včasih ga občutim kot premočnega. Potem se potrudim poglobiti v sebe in sprostiti. Ko mi to uspe, se počutim tako sproščeno, pomirjeno in si želim, da bi trajalo in trajalo. Na koncu bi kar obsedela s svojim mirom v srcu. Hvaležna sem za te izkušnje.

Tatjana C:

 

 

Na srečanje sem prišla kar malo "razmontirana", z glavo begajočih misli - kar ni ravno moja značilnost. Med bobnanjem nisem zaspala, sem pa bila v stanju, ki ga lahko imenujem samo "NIČ".

Tako popoln občutek "ničesar" sem doživela samo v Boliviji, po posebnem obredu s šamani.

Lepo lepo. Sem zelo hvaležna za izkušnjo.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...