28
september

Na poti z rishiji

205 ogledov

28. in 29. septembra prideta v Ljubljano dva rishija Bhakti Marge. Rishi Jaigopal in Rishi Anantajita, ki živita v ašramu Paramahamse Vishwanande v Nemčiji, sta se prijazno odzvala našemu povabilu. 

Rishiji so tradicionalno modreci in tudi onadva bosta z nami delila modrosti. 28. 9. bosta obiskala Ljubljano, naslednji dan pa bosta podelila modrosti in izkušnje v Mariboru. Pridružite se nam ob sproščenem pogovoru z rishiji.

Starodavne modrosti za današnji čas
28. 9. 2023 ob 18.00
Hram modrosti Sairama, Tbilisijska 59, Ljubljana 

'Starodavne modrosti za današnji čas' je naslov predavanja, ki nazorno pove, da so starodavne modrosti danes še kako uporabne. Sploh če izvirajo iz svetih spisov in jih učencem preda Mojster, kot je Paramahamsa Vishwananda. Rishi Jaigopal in Rishi Anantajita sta namreč bližnja učenca Paramahamse Vishwanande, ki živita v Njegovem ašramu v Nemčiji in sta se prijazno odzvala našemu povabilu.

Vabimo tudi vas, da s tem predavanjem, pridobite ali prebudite modrost, ki vam bo pomagala do več ljubezni; to je namreč poglavitno učenje Paramahamse Vishwanande. Samo Ljubezen.

 

Kaj je resnična zmaga in kaj poraz
29. 9. ob 18.00
Kavarna Sova, Gospejna ulica 10, Maribor

Kaj je resnična zmaga in kaj poraz?

Tema, ki se dotika temeljev našega obstoja, vprašanj zakaj smo tukaj in kaj je naš namen?
Katere bitke bijemo v resnici?

Na sproščen način, s svojim dragocenim humorjem se bosta z gosti iz sveta športa in kulture o tem pogovarjala Rishi Jaigopal in Rishi Anantajita, bližnja učenca razsvetljenega Mojstra Paramahamse Vishwanande.

Pogovor bo potekal v Kavarni Sova pri Univerzitetni knjižnjici. Veseli bomo vseh, še posebej mladega občinstva!

 

Dogodek je brezplačen, donacije za energetsko izmenjavo so zaželene. 

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na prijave@bhaktimarga.si.


Bhakti Marga Slovenija
Kraljeviča Marka ulica 14
2000 Maribor, Slovenija
telefon: +386 40 895 605
e-pošta: slovenia@bhaktimarga.si

Kraljeviča Marka ulica 14
2000 Maribor, Slovenija
telefon: +386 40 895 605
e-pošta: slovenia@bhaktimarga.si
Statut (https://bhaktimarga.si/terms-and-conditions/)                                                                                                            Politika Zasebnosti (https://bhaktimarga.si/privacy-policy/)

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Bhakti Marga je pot predanosti – potovanje iz uma v srce, kjer spoznamo resnično Ljubezen in svoj Božanski Jaz. Temelji na spoštovanih, globoko ukoreninjenih duhovnih tradicijah, pod vodstvom...

  |  bhaktimarga.si/

Nalagam...