9
julij

Terapija in raziskava masaže zatilja po metodi HumanUP

Organizira: HumanUP
Kdaj: 9. julij ob 10:00 do
9. julij 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:0€
Organizira:HumanUP
Kontakt:070 871 384 Mag. Damnjan Damnjanović

164 ogledov

Spoštovani,

vljudno vabljeni na predstavitev metode HumanUP tokrat v uradni zdravstveni ustanovi Polikliniki  v Medico Consulting  v Mariboru. Masaža zatilja po metodi HumanUP bo izvajana pod mentorstvom zdravnika Prim. prof. dr. Zmaga Turka. 

Skladno z potrebnimi higijenskimi normativi in v skladu s trenutnimi preporočili glede individualne obravnave vsakega kandidata, je obvezna predhodna rezervacija termina na +386 70 871 384.

Masaža zatilja, po predhodnem pregledu po HumanUP metodi poteka hitro, učinkovito ter neboleče

Metoda je pravzaprav proces, saj naše člane po masaži spremljamo najmanj še trikrat na rednih obveznih kontrolah, in sicer po enem mesecu, po štirih mesecih in po enem letu. Po tem obdobju je priporočljivo, da član pride na kontrolo enkrat letno; v primeru padcev, udarcev ali prometne nezgode pa je kontrola obvezna takoj, saj obstaja resna nevarnost, da se je prvo vretence ponovno premaknilo.

Z namestitvijo prvega vratnega vretenca - ATLASA, po HumanUP metodi izboljšamo:

  • pretok krvi,
  • dosežemo boljšo komunikacijo možganov s telesom in
  • posledično hitrejšo regeneracijo organizma. Uspešno odpravljamo posledice padcev, udarcev ali poškodb prometnih nesreč in
  • najrazličnejša bolezenska stanja. 

Po masaži zatilja, ligamenti vračajo prvo vretence, atlas, v boljši položaj, direktno pod lobanjo in se povezava med možgani in ostankom telesa iz dneva v dan izboljšuje.

Zamaknjenost atlasa je vzrok skoraj vseh bolečin in bolezni. Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje. 

POSKRBLJENO ZA INVALIDE, PRIMERNO ZA OTROKE!!
Prisrčno VABLJENI!!!

ORGANIZATOR

Z naravno metodo namestitve atlasa po metodi HumanUP vam pomagamo pri: diskus herniji, osteoporozi, revmi, krčnih žilah, aritmiji, vrtoglavici, visokem ali nizkem krvnem pritisku, migrenah, hemeroidih, diabetesu, žolčnih...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...