Astro Gioia
Astroterapevtsko Svetovanje

Astro Gioia - Astroterapevtsko Svetovanje

Povšetova 37
1000 Ljubljana

Astrologinja in terapevtska svetovalka mag. ZDŠ/ed EFT/EUT

030 936 590 (Koper, Nova Gorica, Ljubljana)

astrogioia.si@gmail.com

www.astrogioia.si/

www.facebook.com/Ast...

1 zahval     458 ogledov

Vaš značaj je vaše Veselje in zato vaše VesOLje! Drugače povedano: Vaš značaj v tem smislu predstavlja vašo Usodo: je kot nekakšen zemljevid vaše Življenjske poti in še marsikaj drugega. Prav vse je v vašem značaju, vse je v Vas! Torej so tudi vsi odgovori tam! Kar je po eni strani razveseljivo, hkrati pa tudi zelo težko razumeti, kajne?;)

Kako je mogoče, da je vaš značaj vaše Usoda in Veselje?! Vaše celotno Ves"0"Lje?!!

Če si želite ugotoviti, kako vi sami s svojo notranjostjo, s svojim značajem vplivate, oz. nevede prispevate k razvoju dogodkov, k vzpostavljanju, nadaljevanju ali prekinitvi vaših odnosov ter k razvoju lepih, včasih pa tudi napornih in nesrečnih dni, ko stvari ne gredo "po planu", potem smo pravi naslovza tovrstno radovedno raziskovanje. Radovednost je v resnici vrlina, verjeli ali ne!:)

Na podlagi vaših rojstnih (ali trenutnih/horarna/konzultacijska..) podatkov se poglobimo v vašo astrološko karto in vam pojasnimo modrosti, ki se skrivajo tam v vašem zapisu življenja, kot ga nekateri poimenujejo.  Pojasnimo vam, kako si lahko s temi dejstvi pomagate, da boste živeli bolje, lažje in srečenejše. Da boste posledično torej čutili več Veselja in navdušenja v življenju, pri vsem kar boste počeli. Zato se je dobro najprej Spoznati! Samega Sebe ja. Res je! In nato tudi druge vam pomembne osebe: partnerja, prijatelja..npr. starše ali otroke..(posledično lažje razumemo zakaj ljudje ravnajo, kot pač ravnajo) Ko se poznate, ste bolj samozavestni!

Astro karta nam služi kot izjemno uporaben pripomoček pri strokovnem delu z vami. Vodi k bolj poglobljenemu terapevtskemu svetovanju, ki ga izvajamo po paradigmi zakonske in družinske ter na emocije usmerjene terapije, katere edukanti smo. Pomagamo pri različih vrstah socialnih stisk in težav, naša specialnost, veselje in strast pa so prav znanja na področju medosebnih odnosov in partnerstva, samozavesti in različne aktivnosti, ki spodbujajo več veselja do življenja, kar definitivno dvigne kvaliteto vašega življenja. Kar pa si menda zaslužite, kajne?;) Kvalitetno pomeni tudi da živite čustveno zadovoljno, veselo in srečno!

Tako potem lažje razumete, kako se spopasti s preprekami, ki vam jih življenje z določenim namenom postavlja. Z namenom, da postanete to kar ste in kar je simbolično tudi zapisano v vaši astro karti, v svoji najboljši izvedbi! Da postanete to, kar morda čutite, da bi "naj"(in želeli) postali, pa nimate poguma za prve korake v željeni smeri..

Kontatirajte nas, če potrebujete pomoč na poti do sebe in do odkritja svojega značaja, kompetenc, življenjske poti, namena, odnosov in vsega, kar vam je pomembno na poti do veselja.

Veselimo se Vas!

(v Ljubljani, Kopru ali Novi Gorici)

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Astro Gioia - Astroterapevtsko Svetovanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...