Boris Vene
celostni coaching in delavnice za vitalnost in osebno rast

0 zahval     51 ogledov

Če iščete učinkovite rešitve za poslovno rast … prave napotke za doseganje ciljev … aktivno pomoč pri ohranjanju mladostnosti in vitalnosti … ali navdih ter preverjene tehnike za osebnostno preobrazbo – na pravem mestu ste!

Podjetje Moksha je bilo ustanovljeno, da zapolni praznino na slovenskem in svetovnem trgu na področju novih učenj, ki temeljijo na kombinaciji starodavnih znanj, znanstvenih dognanj in osebnih izkušenj.

Zaposleni v Mokshi že desetletja preučujemo starodavne modrosti ter jih povezujemo z najnovejšimi znanstvenimi odkritji. K temu dodamo še ščepec lastnih izkušenj in vse skupaj podelimo prek člankov, knjig, socialnih omrežij, izobraževanj, coachingov …

Za prvo izkušnjo z nami si lahko ogledate brezplačne videoposnetke na kanalu YouTube, lahko spremljate Borisa na Instagramu in Facebooku, ali pa si preberete katerega od avtorskih člankov.

Če vas zanima kateri od naših programov, se lahko virtualno sprehodite po naši e-trgovini ali s klikanjem na jezičke preverite ostale oblike sodelovanja.
 
Boris Vene sodi med »slovenske poslovne legende«, kakor ga velikokrat napovejo. Je človek izjemne karizme, globokega znanja in neprecenljive modrosti, ki odpira ume in srca številnih ljudi po vsem svetu.

V svoji dolgoletni karieri, ki sega tudi izven slovenskih meja, je predaval skupaj z najbolj znanimi svetovnimi imeni, kot so Nelson Mandela, Richard Branson, Bill Gates, dr. Stephen R. Covey, Jay Shetty, John Assaraf itd.

Boris velja tudi za eno največjih avtoritet na področju celostnega zdravja, osebne rasti in kriznega managementa. Svoje znanje deli skozi unikatni coaching, ki ga izvaja za potrebe razvoja podjetij in osebne rasti vodilnega kadra. V zadnjih letih je predvsem poznan tudi po avtorskih delavnicah, ki ohranjajo zdravje in vitalnost ter osebno rast, kot so Body Reset, 25 dni in Umetnost doseganja ciljev.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Profundom d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...